Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin canım inşallah ama 3 eltiyiz üçümüzde dua ediyoruz iyiki görümcemiz yok diye
ama nasipki ben görümce olcam o günleri görebilirsem eğer

Yok canim iyi kardeş oldugumuz icin kimseyi yakıstirmiyoruz:) rabbim evladin da gelininde herseyin hayrlisini nasip etsn bizlerr

amin canım inşallah ama 3 eltiyiz üçümüzde dua ediyoruz iyiki görümcemiz yok diye
ama nasipki ben görümce olcam o günleri görebilirsem eğer

benım ıkı gorumcem var bayılmıyorum ama bırnı dıgerıne gore daha sevıyorum dıgerıylede bu sıralar ıyı gıbıyız bakalım
hayırlısı ya

kızlar ben cıkıyorum artık kızımı uyutayım kocişden laf yemeden kapatayım pc yı :))
hayırı geceler yarın gorusmek nasıp olur ınsallah

benım ıkı gorumcem var bayılmıyorum ama bırnı dıgerıne gore daha sevıyorum dıgerıylede bu sıralar ıyı gıbıyız bakalım
hayırlısı ya

ben eltielrden çekiyom sen görümcelerden
ben görümce nezaman olcam acep
daha benimkisi 1. sınıfa gidiyoda 18 yaş var aramızda

benım bı kızım var cok sukur
ıkıncı ıcın denemelerdeyız

rabbım sızede nasıp etsın ınsallah

Allah uzun omur versin melegine ins.Rabbim bitanede erkek versin ins. En yakin zamanda bilmiyorum yine kizmi istersin ama erkegide tat die dedimRabbim banada en yakin zamanda nasip etsin ins.acaba dogum yapmamis hic hamile kalmamis bi kadinin tupleri tikali olurmu.bidahaki ay rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum da bi fikrin varmi canim?

valla hiç bi fıkrım yok canım .araştır ama bi.:26:inşallah yoktur oyle bişey aklını kotu yerlere getırme hemen

kız bu suratları ben niye bulamıyom nerde hani cümle sonlarındakiler

asetonum kullanıcı kontrol paneline gir
seçenekleri düzenle de
aşağı in biraz çeşitli seçenekler yazıyo
orda mesaj edidörü yazan bölümde standart editör tollbarı seç
daha sonra sayfayı indir değişiklikleri kaydet de
sonra bana cevap yazacagın sayfada bu yaptıgım suratlardan cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…