- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.941
hosgeldın sende nerdesın ne zamandır bakalım
ama bitanem olsa 10 dk da cıkmaz mı2 satte cıkıyor her yarım saatte bir daha koyulaşıyor boyle sacma sey olur mu
inş bitanem ama suan olumlu hissetmiyorumneyse sımdı umıtlenme sonucu gorunce sevın ınsallah
verdimmi kaniyok ama ben umutluyum
inş bitanem ama suan olumlu hissetmiyorum
inş hamiş hislerin doğrudurbu arada hala regl belirtiside yok
hosgeldinizmaasalalh kuzun kocaman olmus
sorma kız 4 gündür yatıyodum grip bi yandan bas ağrısı kusma bi yandan doktor 2 serum verdi bana mısın demedi bünye.zar zor kendime geldim bugün
hayalim doru öylede ama dememkki cok yeni ..burda senin gibisini okadar cok okudumki kiz diyorki bi kac sonra cöpten aldim baktim ikinci cizgi vardi ..sonra hamile oldugumu ögrendim diyo
benim tek ümidim ateşimin yüksek devam etmesi 37.4 de sabit 4 gündür:26::26:birde regl dönemlerimde cok akıntım olurdu suan cok kurusadece günde 1 sefer krem kadar katı beyaz birsey geliyor oda tuvalete cıktıkça başkada birşey yok
gecmis olsun asetonum
sorma kız 4 gündür yatıyodum grip bi yandan bas ağrısı kusma bi yandan doktor 2 serum verdi bana mısın demedi bünye.zar zor kendime geldim bugün
su atesin güzelligine bakyaw var sende biseyler insalalh yalan cikmam
hayalım canım ınsallah vardr bebıs ya aslında umıtlenmekte guzel bosver umıtlen ya bu duyguda anca sımdı yasanıyor
yoksada bıdahakı ay var
yarın olsun hayırlısı olsunen azından soru işareti kalkacak kafamdan
bak laylam yine kandirdi bugün test yapip söyleyecelti yok ortadaküstüm onla
hayalım canım baksana belırtılerınde var ya ınsallah vardr
hadı bu ayın ılk hamısı sen ol
bızden gectı garı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?