Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo

canım üzülme inş bebişinde zamanını bekliyo en kısa zamanda gelirr...

nerdesin sen thb83 kuzumyola cikacam eger bana yakinsanhayalotum ehliyet elindemi artikbak alalaal yemege davet edilmisiz süpürgeylemi gidecem su sogukta
thb83 gelırdım ama gormedım ben baska sefere artıkcuma alıyorum bıtanem kızlar cumaya kadar davet yok alaalaaaa
merhaba kızlar folikasit kullanıyor musunuz ben çoktandır kullanıyordum ama artık sıktı yaa bir aydır falan ihmal ediyorum
canım kullanıyodum ama bıraktım bende korunmak zorundayım çünkü doktorda kullan kullanma demedı bıle

vlla bıtanem ben de bu sene ılk yapmıstım.10 poset yaptım ozaman bıttı baktım olcak gıbı degıl ondan sonra 25 poset daha yaptımdemıstım kış gelene kadar yemek yok eee artık bıtanesını yedık kaldı 24 sanada gonderımmı kaçakhayalım

nerdesin sen thb83 kuzumyola cikacam eger bana yakinsanhayalotum ehliyet elindemi artikbak alalaal yemege davet edilmisiz süpürgeylemi gidecem su sogukta

valla senin supurge saatte kac km yapiyor canim Turkiyeden 60000 km kadar uzaktayim kutuplardayim ben ama gönuller bir olsun degilmi beni diyene kapim herzaman acik buyrun gelin...

valla senin supurge saatte kac km yapiyor canim Turkiyeden 60000 km kadar uzaktayim kutuplardayim ben ama gönuller bir olsun degilmi beni diyene kapim herzaman acik buyrun gelin...

ne kutuplardamiyok kalsin canim ben sogugu hic sevmemiyisimi ben arabistanlara alppinimin yanina yol alimorasi sicaktir

Son düzenleme:

masallh sen cok yapmisin

kızlar kıtapta bır cok yontem var maddı ve manevı yapılması kolay daha dogrusu kısa surelı olanları zahmetsız olanları yazdım
yenılmesı gerekn seylerde var ama ıns duayla hallolur ıslerımız

***Meryem suresı hergun bır defa suya okunup ıcılır buna ara vermeden 41 gun devam edılır
***aliimran suresının 38.ayetındekı,enbıya suresının 89.ayetındekı ve saffat suresının 100.ayetındekı ‘rabbi’ lafzından sonrakı kısımları cok okumak
***yumurtalıkların sıfası ıcın şura suresinin 22.ayeti okunur.
***esmaulhusnadan ya vacid ismi şerifi hergün14 defa okunmaya devam edılırse .
***dört Cuma ust uste her bırınde bın defa ya evvel ısmını okuyarak dua ederlerse Allahın ıznıyle ısteklerıne kavusurlar
***ya varis ismini okumaya devam ederse hayırlı bır evlat sahıbı olur.

suedam cok saol kuzum ben not alacam simdi

ne zaman istersen hayalotum ve butun guzel hatunlar hepiniz icin gecerli bu davettttttt

ne yapalim anacim kader bizi buraya surukledi ama yasakhayalim gönlumuz sicak seni isitirim hic merak etme anlamazsin bile soguk oldugunu ( disari cikana kadar)

allah kolaylik versin thb83 bitanemgönlünü severim senin doru sen isitirsin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…