- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.901
geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo
ben geldim kizlar ama herkess gitmissssss selenclk tatlim nasilsin
thb83 gelırdım ama gormedım ben baska sefere artıknerdesin sen thb83 kuzumyola cikacam eger bana yakinsan hayalotum ehliyet elindemi artik bak alalaal yemege davet edilmisiz süpürgeylemi gidecem su sogukta
canım kullanıyodum ama bıraktım bende korunmak zorundayım çünkü doktorda kullan kullanma demedı bılemerhaba kızlar folikasit kullanıyor musunuz ben çoktandır kullanıyordum ama artık sıktı yaa bir aydır falan ihmal ediyorum
hayalotum yaw bu menenmen ne güzel bisey oldu..bende ilk bu sene yaptim ya gercekten harika
sey ben simdiden bitirdim keske biraz daha yapsaymisim diyorumesim inaanmadi ne hepsi bittimi diyo cünkü hepsini ben yedim sadece 10 kavonozdan 3 tane kaldi simdiden baska yemek bile istemiyorum sabah öglen aksam onu yemek istiyorum
nerdesin sen thb83 kuzumyola cikacam eger bana yakinsan hayalotum ehliyet elindemi artik bak alalaal yemege davet edilmisiz süpürgeylemi gidecem su sogukta
merhaba kızlar folikasit kullanıyor musunuz ben çoktandır kullanıyordum ama artık sıktı yaa bir aydır falan ihmal ediyorum
valla senin supurge saatte kac km yapiyor canim Turkiyeden 60000 km kadar uzaktayim kutuplardayim ben ama gönuller bir olsun degilmi beni diyene kapim herzaman acik buyrun gelin...
kuşlar sohbete gelmiştim ama kociş arıza çıkardı..yanına gideyim tv izliyor..öptümmmm
thb83 gelırdım ama gormedım ben baska sefere artıkcuma alıyorum bıtanem kızlar cumaya kadar davet yok alaalaaaa
canım kullanıyodum ama bıraktım bende korunmak zorundayım çünkü doktorda kullan kullanma demedı bıle
vlla bıtanem ben de bu sene ılk yapmıstım.10 poset yaptım ozaman bıttı baktım olcak gıbı degıl ondan sonra 25 poset daha yaptımdemıstım kış gelene kadar yemek yok eee artık bıtanesını yedık kaldı 24 sanada gonderımmı kaçakhayalım
Kimse yok mu bu aksam cok sessiz kaldi burasi.
ne kutuplardamiyok kalsin canim ben sogugu hic sevmem iyisimi ben arabistanlara alppinimin yanina yol alim orasi sicaktir
kızlar kıtapta bır cok yontem var maddı ve manevı yapılması kolay daha dogrusu kısa surelı olanları zahmetsız olanları yazdım
yenılmesı gerekn seylerde var ama ıns duayla hallolur ıslerımız
***Meryem suresı hergun bır defa suya okunup ıcılır buna ara vermeden 41 gun devam edılır
***aliimran suresının 38.ayetındekı,enbıya suresının 89.ayetındekı ve saffat suresının 100.ayetındekı ‘rabbi’ lafzından sonrakı kısımları cok okumak
***yumurtalıkların sıfası ıcın şura suresinin 22.ayeti okunur.
***esmaulhusnadan ya vacid ismi şerifi hergün14 defa okunmaya devam edılırse .
***dört Cuma ust uste her bırınde bın defa ya evvel ısmını okuyarak dua ederlerse Allahın ıznıyle ısteklerıne kavusurlar
***ya varis ismini okumaya devam ederse hayırlı bır evlat sahıbı olur.
thb83 gelırdım ama gormedım ben baska sefere artıkcuma alıyorum bıtanem kızlar cumaya kadar davet yok alaalaaaa
canım kullanıyodum ama bıraktım bende korunmak zorundayım çünkü doktorda kullan kullanma demedı bıle
vlla bıtanem ben de bu sene ılk yapmıstım.10 poset yaptım ozaman bıttı baktım olcak gıbı degıl ondan sonra 25 poset daha yaptımdemıstım kış gelene kadar yemek yok eee artık bıtanesını yedık kaldı 24 sanada gonderımmı kaçakhayalım
ne yapalim anacim kader bizi buraya surukledi ama yasakhayalim gönlumuz sicak seni isitirim hic merak etme anlamazsin bile soguk oldugunu ( disari cikana kadar)
ne zaman istersen hayalotum ve butun guzel hatunlar hepiniz icin gecerli bu davettttttt
allah kolaylik versin thb83 bitanemgönlünü severim senin doru sen isitirsin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?