- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.041
selam kızlar ben geldim ama herkesler gitti mi ki ben gelene kadar :26:
medceziriim nasilsin habibtemmmmmm...
hemşerim nasılsıngörüşemedik ne zamandır
hoşgeldin umudummmm, nasılsın kuzuummm
oyyyy oyyy kıyamam ben sanakuşlar sohbete gelmiştim ama kociş arıza çıkardı..yanına gideyim tv izliyor..öptümmmm
çok saol suedam bu kitap çok güzel bi kitapmış ya sahibi gibikızlar kıtapta bır cok yontem var maddı ve manevı yapılması kolay daha dogrusu kısa surelı olanları zahmetsız olanları yazdım
yenılmesı gerekn seylerde var ama ıns duayla hallolur ıslerımız
***Meryem suresı hergun bır defa suya okunup ıcılır buna ara vermeden 41 gun devam edılır
***aliimran suresının 38.ayetındekı,enbıya suresının 89.ayetındekı ve saffat suresının 100.ayetındekı ‘rabbi’ lafzından sonrakı kısımları cok okumak
***yumurtalıkların sıfası ıcın şura suresinin 22.ayeti okunur.
***esmaulhusnadan ya vacid ismi şerifi hergün14 defa okunmaya devam edılırse .
***dört Cuma ust uste her bırınde bın defa ya evvel ısmını okuyarak dua ederlerse Allahın ıznıyle ısteklerıne kavusurlar
***ya varis ismini okumaya devam ederse hayırlı bır evlat sahıbı olur.
suedam bende de kemik iliklerimde iltihap var ve AS hastasıyım.kızlar benım ıltıhaplı romatızmam var buyuzden bır cok ılac kullanıyordum
suanda kortızon ve bı ılac daha kullanıyorum
dr hamılelıkte zararı yok dıyor ama haplarda hamılelıkte kullanılmaz yazıyor
bı sure korunalım ben kortızonu falan keseyım ıyıce dıye dusunuyorum
baska sıtelerde bu tedavılerı goren ınsanlar kendılerınce yasadıkları kotu tecrubelerı ılaclara yormuslar
bende hazır bebıs olmamısken vucudumu arındırayım dıyorum
allahın ıznıyle yan etkılere cok takılmıyorum ama yınede tedbır amaclı
aslında bu konuyu bebek dusunmeden ve calısırken cok dusundum ama sımdı bu dusunce agır basıyor
bıde hemen olmadı ya sankı rabbım bı fırsat vermıs gıbı
yanı sızın bebısler benımkının ablası abısı olacak ınsallah benımkı onların pabucun dama atacak
dua edın rahatsızlıgımdanda kurtulayım ınsallh
eee anlatın bakayım
ahhh ahhh kaçakhyali m bensenle kalpcıklerde aynı gıdıyodum amma annemlere falan gıttım sen beni gectınmeneksen hayirli olsunistersen oraya kendinde güzel biseyler yazabilirasin suedam
hayalotumda gelmediyine misafirimi geldi acep yoksa bu saatlerde gelirdi
kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün gezmeye gidicem saat 1 gibigelince hemencık yanınızdayım
umudum kuşum gelmemısın bu sabah uyuyosun dıme hala yoruldundun
gurbet kızçemsenınde batın yaklastı he
öpüyorum herkesııııı kaçakhayalim dün yinne yazdıklarını gördüm korkma bıtanem allahın izniyle bu sefer bişey olmuycak teyzoşuma
bu arada hayalimi göremicem yazdıgını inşallah rabbım gonlundekını gonderır cıkmassada napalım vardır bı hayır
baş başşşş
oyyyy oyyy kıyamam ben sana
çok saol suedam bu kitap çok güzel bi kitapmış ya sahibi gibi
suedam bende de kemik iliklerimde iltihap var ve AS hastasıyım.tam ilaçlara yeni başlamışltımki bebek hevesi sardı mecburen doktorlar bebek olana kadar ilaçları kesti.aslında fizik doktorum hamileliğini ögrenene kadar kullanabılırsın dedı ama kadın dogumcu kesınlıkle bırakıyosun dedı.oyuzden 2 senedır ıcmıyorum.bu agrıları çekmek kötü bişey ama ilerlemesinde gece gündüz agrı cekmeye razıyım.rabbım sanada şifa versın suedam kemık hastalıkları kadar pis bişey yok ya rabbım tum hastalarımıza şifa versin..
Canim beim rabbim sanada sifa versin iki erkek kardesim as benimde of ya dusununce insan bunaliyor
Ama rabbim bizi seviyormus kendisini hatirlayalim diye bize dert vermis iste
Rabbim tez zamanda sanada kardeslerimede sifa versin ins
ben geldimmmmm, herkese merhabaaa
suedammmm bugün batındı senin, durumlar nasıl bakalımm
amın bıtanem .bızde genetıklık yok aslında kandada taşımıyorum ama işte benımle napalım ..bunada şükür yinedeoyyyy oyyy kıyamam ben sana
çok saol suedam bu kitap çok güzel bi kitapmış ya sahibi gibi
suedam bende de kemik iliklerimde iltihap var ve AS hastasıyım.tam ilaçlara yeni başlamışltımki bebek hevesi sardı mecburen doktorlar bebek olana kadar ilaçları kesti.aslında fizik doktorum hamileliğini ögrenene kadar kullanabılırsın dedı ama kadın dogumcu kesınlıkle bırakıyosun dedı.oyuzden 2 senedır ıcmıyorum.bu agrıları çekmek kötü bişey ama ilerlemesinde gece gündüz agrı cekmeye razıyım.rabbım sanada şifa versın suedam kemık hastalıkları kadar pis bişey yok ya rabbım tum hastalarımıza şifa versin..
Canim beim rabbim sanada sifa versin iki erkek kardesim as benimde of ya dusununce insan bunaliyor
Ama rabbim bizi seviyormus kendisini hatirlayalim diye bize dert vermis iste
Rabbim tez zamanda sanada kardeslerimede sifa versin insölümcül bi hastalık değil çok şükür biraz tipimiz kaycak okadar
ünaydın canlar
cok yorgunum evi aldık istediğimiz ev olmadı ama buda cok güzel giriş kat(çocukluğumdan beri bi severdim ) 120m2 öyle bi ev aldığımız binada hep polisler oturuyo cok sevndm
bugünde cok iş var boya secilcek dolap secilcek kombi ankastre parke ooo cok iş var 1 gibi kocam işlerini halledicek alıcak beni secicez ankastreyi sectim en alta foto ekliycem biraz sonradan görmelik yapıyorum ama emin olun görmedim en ucuz eko paketlerine bile dibim düşerken en güzelini alıyoruz hayal gibi
sizden ne haberler var
hamile var mı:26::26:
gümüşüm yeni evinde saglıkla mutlulukla bebişlerinizle oturun inşallah.aldıklarında cok guzel bıtanem gule gule mutlulukla kullan bebegım
Günaydın canım :) bende okula doğru gidiyorum , geç kaldım zaten yatakdan kalkamadim ki. Evet az kaldı batıma ama düşünmek istemiyorum hihi
Günaydınn kızlarrr :)) dün doktora gittim 2 yumurtam olmuş 27mm çatlatma iğnesi yapmadı dün gerek yok bu ay olsun artık inşallah
okullu psikologum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?