Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum valla habbitem yakinda arabistanin göbegine kocaman bi restorant acarsa hic sasirmam

masalalh hem evine hemde iscilerine hemide esas oglana sürekli yemek yapiyo

cok hamarat cok keske benim yakinimda olsaydi habibtem sirtim yere gelmezdi:13:

Son düzenleme:
Yine iki çift laf edemeden çıkıyoruummm
ama çoook işim varrr sizi çok seviyorummmm, asetonum bebiş biraz daha büyümüşşşş yesin onu teyzesi
alppinimmm kuzummm iyi bak kendinee

aloooo.. yok musunuz kızlar.. hem yoruldum bgün hem uykum da geldi.. ben çıkıyorum yarın grsürz insaAllah.. hadi Allah rahatlık versin canlarımm

kuşlar sohbete gelmiştim ama kociş arıza çıkardı..yanına gideyim tv izliyor..öptümmmm
oyyyy oyyy kıyamam ben sana
çok saol suedam bu kitap çok güzel bi kitapmış ya sahibi gibi
suedam bende de kemik iliklerimde iltihap var ve AS hastasıyım. tam ilaçlara yeni başlamışltımki bebek hevesi sardımecburen doktorlar bebek olana kadar ilaçları kesti.aslında fizik doktorum hamileliğini ögrenene kadar kullanabılırsın dedı ama kadın dogumcu kesınlıkle bırakıyosun dedı.oyuzden 2 senedır ıcmıyorum.bu agrıları çekmek kötü bişey ama ilerlemesinde gece gündüz agrı cekmeye razıyım.rabbım sanada şifa versın suedamkemık hastalıkları kadar pis bişey yok yarabbım tum hastalarımıza şifa versin..
eee anlatın bakayım

meneksen hayirli olsun istersen oraya kendinde güzel biseyler yazabilirasin suedam
ahhh ahhh kaçakhyali m bensenle kalpcıklerde aynı gıdıyodum amma annemlere falan gıttım sen beni gectın
hayalotumda gelmedi yine misafirimi geldi acep yoksa bu saatlerde gelirdi

geldim geldimde şimdi geldim ancayıne benımkının yengesı geldı bıtanem ders calıştırdım.bugunde çalıştırcamya benı ımse calıstırmadı 1 defada aldımmm dıyorum bak otur soru coz soruları ezberle yok anam seytan dıyo çak bıtane

ASETONUMM kız ben sizi yerim heeeeteyzoşum nekadar buyumusss az kaldı kucagımıza almamıza

kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün gezmeye gidicem saat 1 gibi gelince hemencık yanınızdayım
umudum kuşum gelmemısın bu sabah uyuyosun dıme hala yoruldundun
gurbet kızçemsenınde batın yaklastı he

öpüyorum herkesııııı kaçakhayalim dün yinne yazdıklarını gördüm korkma bıtanem allahın izniyle bu sefer bişey olmuycak teyzoşuma
bu arada hayalimi göremicem yazdıgını inşallah rabbım gonlundekını gonderır cıkmassada napalım vardır bı hayır

baş başşşş

Günaydın canım :) bende okula doğru gidiyorum , geç kaldım zaten yatakdan kalkamadim ki. Evet az kaldı batıma ama düşünmek istemiyorum hihi

ünaydın canlar
cok yorgunum evi aldık istediğimiz ev olmadı ama buda cok güzel giriş kat(çocukluğumdan beri bi severdim ) 120m2 öyle bi ev aldığımız binada hep polisler oturuyo cok sevndm
bugünde cok iş var boya secilcek dolap secilcek kombi ankastre parke ooo cok iş var 1 gibi kocam işlerini halledicek alıcak beni secicez ankastreyi sectim en alta foto ekliycem biraz sonradan görmelik yapıyorum ama emin olun görmedim en ucuz eko paketlerine bile dibim düşerken en güzelini alıyoruz hayal gibi
sizden ne haberler var
hamile var mı:26::26:

Günaydınn kızlarrr :)) dün doktora gittim 2 yumurtam olmuş 27mm çatlatma iğnesi yapmadı dün gerek yok bu ay olsun artık inşallah

twettycim sen neredesın yahu hoşgeldin
maşşallah yumurtaların nekadar cok buyukmusçatlaması gerekmıyomu bunların alaaala .niye iğne yapmadı :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…