- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.081
birde EL-MUSAVVİR (şekil ve suret veren)
Günde 336 defa '' Ya Musavvir'' Diyen kimse maksat ve meramına ulaşmış olur.
çocuğu olmayan bir kadın 7 güne kadar oruç tutarak Allahın ''Ya Halik ,Ya Bari,Ya Musavvir'' isimlerini 21 defa okuyarak su ya üfler ve bu suylada orucunu açarsa onun çocuğu Allahın izni ile olacaktır.
Diye birşey varmış isterseniz Meryem Suresini okuduğunuz suya bunuda ilave edin.Hayırlısı olsun inşallah AMİN....
---------------
kızlar bunu dua topiğinde buldum..koşa koşa buraya getirdim, .e yoruldum da birazcık..
bugünler de oruc mu tutsam kine.. de bunu da yapabilsek..zaten Meryem Süresini okuyorum ..bunu da yapsam nasıl olur acaba :26:
umudum bi deneme yaptim hepsini alinti yapim dedim olmadi seni coktan gece geldini farkettimaama normal yaziyla yazim dedim kuzum bak geri düzelttim senide yazdim aam gece gelmisin ne vardi biraz erken gelseydin alalalallalala
kuzum keske bi baska dr sorsaydin :26::26:cünkü ben bu büyüklügü hic duymadim demin dr sitelerine baktim emin olmak icin 20mmcatlamasi gerek yaziyo:26::26::26::26::26:
bak bide yarismaya bakmisesine baktirsaydin keske sen yanimiza gelseydin
yasağım.. çoklu alıntı yapmak istiyorsan, yani aynı anda bikaç kisiden alıntı yapacaksan,
hani ALINTI İLE CVP VER .. yazısının yanıda küçük bi kutucuk var..
kimlerin yazdıklarına alıntı yapmak istiyorsan, hep o kutuçuğa tıkla, ki isaret koymuş oluyorsun yani..
anlatabildim insaAllah
hadi bi deneme yapta görem
hemen bakim kusum, nasıl düzeltme yaptın..bide düzeltmelere kurban kaldık iyi mi
yaw tmm dedikbu aksam erken gelmeye calıscam sen nerdeydin bu saate kadar he
hayalotum gezmeye gitmisumudum gece gelmis biz cikinca
hayalotum kuzum gecmis olsun sanada..yaw bu yasta hastaliklarla ugrasiyoz benimde kan pihtilasma hastaligim var istegerci benimki genetik hem annemde hemde babamda var annem hic düsük yapmadi ama iste olan bana oldu...
hayalotum doru baktimda sen 4 kalpcikte kalmisinkiz merak etme bizde bu cene varken nice kalpciklerimiz olur sende durmadan biseyler yaz bidahada annenlere gitme gezecem diye iyice geriledin alalallalala
bide bos durmuyoki bide hocalik yapiyoaalalal yengeside kendi calisip alsin,seni oyalamasin 10 parmaginda 10 marifet var
gumus eviniz hayirli olsun..güle güle oturunsen bakma kaynanana hepsi öyle benimkilerde halen kac sene oldu uzaga tasindim diye halen kin tutarlar uyuzlar
hayalotum ben sana twettytgb konusundada katiliyorum banada cok büyümüs geldi yumurtalari...cünkü büyüklüğü 18-20 mm ulaştigi zaman ve LH yükselmesinden 36-38 saat sonra yumurta çatlamasi lazim diye biliyorum beninsallah kiste dönüsmez baya büyümüs cünkü,bu büyüklügü hic duymamistim ben
anladım zaten bu ayda olmasa doktorumu değiştiricem 4 aydır gidiyorum bu doktora.çatlayıp çatlamadığını söylemedi gün aşırı ilişki dedi bende iğne yapmıcakmısınız dedim yok gerek yok dedi . rahim filmi çektiricem birde bu ay olmazsa sizler ne durumdasınız
ama bide bakiyorumda baska topige daah cok takiliyosunkendi profilimden görüyorum
şuna bak şuna.. hep hayalotumdan bahsetmiss
ne var sizin aranızda he, doru süülee... bakimm
hmmm..bi kıskançlık seziyorummm
ama kusum burada kim oluyorsa buraya takılıyorum..
hem oraya sadece ben gitmiyorum ki, scorpionsum da, ALPPİNMM . , gümüs19 da..
bak bunlarda gidio,orada fink atıyolar. bska saymadığım kaldı mı acep
daha sayıyım mı suçlu listesini .. bi tek ben değilim yani
kuzum o sevmiyo yaa.. birimize tv düsüyo aksamları, birimize pc ..
ama bu aksam beni tv basında kimse tutamaz
cünkü kuzum bide takip etmesi lazimdi catlayip catlamadigini:26::26::26::26::26:insallah simdiye kadar catlamistir ,,rabbim yardimcin olsun
rahim filminide cektir bende emin olmak icin histereskopi yaptirmistim bisey cikmamisti..en azindan icin rahat eder
slmmmmmmmmmmm canlarımmm ben geldımm nasılsınızzz bebiş haberleri varmııı ??*
inşAllah canım çatlamıştır sbahtan beri karnımda ağrı var inşAllah çatladığı içindir bu ağrı.evet çektiriceicem dedğin gibi insnanın içi rahat eder en azından :)) çok sağol ilgin için
umudum yaw bi sacimi cekme yine sen bisey yazmamisinki amahayalotum masallah herseye yorum yapinca bende yorum yaptim.. kiz ne olsun senle ne varsa aramizda hayalotumlada o var..
umudum sunu tam hatirlayamadim senmi benim ilk göz agrimsin yoksa hayalotummutamam seni ilk ben kesfettim kk ünlendin seni tanimayan yok gibi kiz yerim seni nasilda doru kisiyi kesfetmisim ama
slmmmmmmmmmmm canlarımmm ben geldımm nasılsınızzz bebiş haberleri varmııı ??*
peki akintin varmi canim benim
yaw..zaten bi pazartesi aksamım var..doru bugün tv bisey yok..ama yarin bizim sülümancilar gelmez topigeuyduyu pombalamak istiyorum sülümanin oldugu gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?