Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum günlerde kisa niye olmasinki olur keske tutsan kuzum....hersey rabbimin elinde ben gecen günlerde eksiklerimi tuttum hicte zorlanmadim günler kisa oldugu icin

Son düzenleme:
umudum bi deneme yaptim hepsini alinti yapim dedim olmadi seni coktan gece geldini farkettim aama normal yaziyla yazim dedim kuzum bak geri düzelttim senide yazdimaam gece gelmisin ne vardi biraz erken gelseydin alalalallalala

yasağım.. çoklu alıntı yapmak istiyorsan, yani aynı anda bikaç kisiden alıntı yapacaksan,
hani ALINTI İLE CVP VER .. yazısının yanıda küçük bi kutucuk var..
kimlerin yazdıklarına alıntı yapmak istiyorsan, hep o kutuçuğa tıkla, ki isaret koymuş oluyorsun yani..
anlatabildim insaAllah

hadi bi deneme yapta görem

hemen bakim kusum, nasıl düzeltme yaptın.. bide düzeltmelere kurban kaldık iyi mi
yaw tmm dedik bu aksam erken gelmeye calıscam sen nerdeydin bu saate kadar he

kuzum keske bi baska dr sorsaydin :26::26:cünkü ben bu büyüklügü hic duymadim demin dr sitelerine baktim emin olmak icin 20mmcatlamasi gerek yaziyo:26::26::26::26::26:

anladım zaten bu ayda olmasa doktorumu değiştiricem 4 aydır gidiyorum bu doktora.çatlayıp çatlamadığını söylemedi gün aşırı ilişki dedi bende iğne yapmıcakmısınız dedim yok gerek yok dedi . rahim filmi çektiricem birde bu ay olmazsa sizler ne durumdasınız

ama bide bakiyorumda baska topige daah cok takiliyosunkendi profilimden görüyorum

şuna bak şuna.. hep hayalotumdan bahsetmiss
ne var sizin aranızda he, doru süülee... bakimm

cünkü kuzum bide takip etmesi lazimdi catlayip catlamadigini:26::26::26::26::26:insallah simdiye kadar catlamistir ,,rabbim yardimcin olsun

rahim filminide cektir bende emin olmak icin histereskopi yaptirmistim bisey cikmamisti..en azindan icin rahat eder

ama bide bakiyorumda baska topige daah cok takiliyosunkendi profilimden görüyorum

hmmm.. bi kıskançlık seziyorummm
ama kusum burada kim oluyorsa buraya takılıyorum..
hem oraya sadece ben gitmiyorum ki, scorpionsum da, ALPPİNMM . , gümüs19 da..
bak bunlarda gidio,
orada fink atıyolar. bska saymadığım kaldı mı acep
daha sayıyım mı suçlu listesini .. bi tek ben değilim yani

şuna bak şuna.. hep hayalotumdan bahsetmiss
ne var sizin aranızda he, doru süülee... bakimm

umudum yaw bi sacimi cekme yine sen bisey yazmamisinki amahayalotum masallah herseye yorum yapinca bende yorum yaptim..kiz ne olsun senle ne varsa aramizda hayalotumlada o var..

umudum sunu tam hatirlayamadim senmi benim ilk göz agrimsin yoksa hayalotummutamam seni ilk ben kesfettim kk ünlendin seni tanimayan yok gibikiz yerim seni nasilda doru kisiyi kesfetmisim ama

itiraf ediyorum kiskaniyorumama sanki sen daha cok orda gibisinnasilda herkesi desifre ettin ama yerim senihem beni sen daha ilgilendiriyosunsimdi yine birileri üzecek alallalalalalalseni bu topikten baska yer anlamaz yine söylüyorum yine söylüyorum senin hasssiyetini ancak bizim topikteki kizlar anlar

kuzum o sevmiyo yaa.. birimize tv düsüyo aksamları, birimize pc ..
ama bu aksam beni tv basında kimse tutamaz

doru bugün tv bisey yok..ama yarin bizim sülümancilar gelmez topige uyduyu pombalamak istiyorum sülümanin oldugu gün...

inşAllah canım çatlamıştır sbahtan beri karnımda ağrı var inşAllah çatladığı içindir bu ağrı.evet çektiriceicem dedğin gibi insnanın içi rahat eder en azından :)) çok sağol ilgin için

slmmmmmmmmmmm canlarımmm ben geldımm nasılsınızzz bebiş haberleri varmııı ??*

edammmm hosgeldin

kiz yüzünü gören cennetlikaama küsüm sana daha dün arkadaslik listemde gözüme takildin nerde bu kiz dedim bi kere gelipte hatrimizi sormadi dedimhergün giremesen bile arasira bi ses verseydin keske edammmmmmminsanin gözü ariyo

ya evt.. onu diyorum bazen bende.. herkesin yazdığına yorum yapamıyorum..ama hayalotuma bakınca, bide sende öyle..basak kim öyle yapıyodu..bi çırpıda herkese dicek bisey buluyolar.. ben bulamıyorum bazen
ama bu aklımda olmadığıınız anlamına gelmiyo ki. valla hepinizi düsünoyrum burda olsam da olmasam da.. bak simdi de aklıma ALPPNİNMM geldii.. nerde bu acep napıyo :26:ALPPİNMMMM NERDESİNNNNN
tmm ben sonradan katıldım aranıza..hayalotum ve diğerlerni benden önce tanımısndır..
bnde sonradan katılınca aranıza. onlara verdiğin ilgiyi azıcık bana ver istedim.. ilgi çekmek istedim.. aramaz çocukların yaptığı gibi.. ama naapim.. senide ilk tandığım için buna hakkım var diye düsünoyrm..sen beni kesfettin..heya ne ünlendim sorma..dertli umut geldi diyolardır..ama ben hepinizi ayrı ayrı seviyorummm...bu ilk topiğimdi zaten. burası baska benim için..ve sizler iyi ki varsınızzzz cnlarımmm benimmmmmmmm

halısın hayaliimmmm ne desen haklısın calısıyorum ınan hıc zamanım olmuyor bugunde calıstım bıraz rahatsızlandım eve geldım iş ev iş ev anlayacagın gldıgımde zaten yatıyorum dırek hıc zamanım olmuyor kızsanda bısey diyeemm haklısınızz ses vermelıydım yınede ((((

doru bugün tv bisey yok..ama yarin bizim sülümancilar gelmez topige uyduyu pombalamak istiyorum sülümanin oldugu gün...
yaw..zaten bi pazartesi aksamım var..sonraki aksamlarda bunun gibi takıldığım yok simdilik..önceden vardı .. bi iki dizi kaldırdılar onları..ama şu sülümanın dizisini de hiç sevmiyorum..ne sanıp bakıyolar o diziye..hiç anlamıyorum..ben kanal değistirip dururken onadenk gelince hemmen çeviriyorum..

yaa reannımm nerde biliyo musunuz..
ayın 6 sından beri yok.. çok merak ediyorum onu..insaAllah biseyi yoktur, iyidirler.. özledim de bidee .. son zamanda o da çok destek olmusut bana. smdi de özledim onuuu reaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn çabuk gel yaaa özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…