Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eee esimde okuyor yazdiklarimi siz normalmisiniz der durrur onlarda okumasin biz kendi dilimizde yaziyoruz...alistim esim buraya takilmamam habibtem senin esinde alisacak

alisir alisir allahtan brisey demiyor, yine girmisin abuksubuk birseye diyip giiyor ben anlatiyorum geri gidiyor .. dayanamiyor o salonda ben mutfakda oturuyorum .

hiç tatlım ölesine sordum bende 30

memnun oldum hehehe

kızlar ben biraz çıkıyorum.. artık ne zaman gelirim Allah bilir...
e iş güç sahibiyiz dimee
hade, sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmm cankuslarımm
İşler ihmale gelmez cnmmmmmm
kızlar prolaktıne adetın kacıncı gunu bakılıo
Cnm doktorum günü yok dedi.hatta kuzenimin doktoru regliyken değer değişken olabilir demiş.ben bi 3. Gün birde 17. Gün yaptırdım.
bende ders çalışmaya gidiorm bebeklerrrrrrrrrr.yarın gidip dürttürücem ya stres bastı beni..öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
Allah yardımcın olsun cnmmm:26:
tövbe bir daha demem kaynana yandi dilim zaten hehehe

Amin canim seninde tuttugun altin olsun .. benimde keyfim yerine geliyor burda , arada esim geliyor diyor yine girdin mi bu siteye iki soylenir geri gider...
Beninkide kıskanıyo anacım.tanımadığın insanlarla ne konuşuyon diyo.anlam veremiyo erkek aklıyla.düz mantık avr adamlarda.onlar böyle içten yazamıyolar ya dertlerini bence ondann
aman allah bozmasin scorpionsum aranizi.bizde böyle gelmis böyle gideriz napalim alistik artik
Aminn kuzuumm.boşverrr eşin iyi olsun gerisi boşşş:13:
eee esimde okuyor yazdiklarimi siz normalmisiniz der durrur onlarda okumasin biz kendi dilimizde yaziyoruz...alistim esim buraya takilmamam habibtem senin esinde alisacak
Benimkide lan millete canım cicim diyon tanımıyon etmiyon diyo.alıştı da arada arıza çıkarıyo çok kalırsam burada.mesela şimdi ipadini verdi şarjını bitir dedi biliyo kkya geleceğimi
Bir hafta olacak nerdeyse bura katilali allah sukur esim guvenir yanlis brisey yapmiyacagimi biliyor
Yok cnm burası güvenilir.hatta bu hamilelik bölümleri çok daha güvenilir bence.hepimizin derdi aynı.kızkıza sohbetteyiz işte

EVet canim haklisin, burda herkesin derdi ayni birde bayanlar arasinda sohbet ediyoruz ya meraklari ne yapiyorlar ne yazisiyorlar ...
galiba tek ikimiz variz burda

acidi ama ins iyi sonuclar alirim...iltihabimda var...bakalim nasil gebelik olacaksa..olacagini sanmiyorummm da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…