- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.401
eee esimde okuyor yazdiklarimi siz normalmisiniz der durruronlarda okumasin biz kendi dilimizde yaziyoruz...alistim esim buraya takilmamam habibtem senin esinde alisacak
hiç tatlım ölesine sordumbende 30
alisir alisir allahtan brisey demiyor, yine girmisin abuksubuk birseye diyip giiyor ben anlatiyorum geri gidiyor .. dayanamiyor o salonda ben mutfakda oturuyorum .
memnun oldum hehehe
zaten belli bi zaman sonra alışmak zorundalar
İşler ihmale gelmez cnmmmmmmkızlar ben biraz çıkıyorum.. artık ne zaman gelirim Allah bilir...
e iş güç sahibiyiz dimee
hade, sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmm cankuslarımm
Cnm doktorum günü yok dedi.hatta kuzenimin doktoru regliyken değer değişken olabilir demiş.ben bi 3. Gün birde 17. Gün yaptırdım.kızlar prolaktıne adetın kacıncı gunu bakılıo
Allah yardımcın olsun cnmmm:26:bende ders çalışmaya gidiorm bebeklerrrrrrrrrr.yarın gidip dürttürücem ya stres bastı beni..öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
Beninkide kıskanıyo anacım.tanımadığın insanlarla ne konuşuyon diyo.anlam veremiyo erkek aklıyla.düz mantık avr adamlarda.onlar böyle içten yazamıyolar ya dertlerini bence ondanntövbe bir daha demem kaynana yandi dilim zatenhehehe
Amin canim seninde tuttugun altin olsun .. benimde keyfim yerine geliyor burda , arada esim geliyor diyor yine girdin mi bu siteyeiki soylenir geri gider...
Aminn kuzuumm.boşverrr eşin iyi olsun gerisi boşşş:13:aman allah bozmasin scorpionsum aranizi.bizde böyle gelmis böyle gideriz napalim alistik artik
Benimkide lan millete canım cicim diyon tanımıyon etmiyon diyo.alıştı da arada arıza çıkarıyo çok kalırsam burada.mesela şimdi ipadini verdi şarjını bitir dedi biliyo kkya geleceğimieee esimde okuyor yazdiklarimi siz normalmisiniz der durruronlarda okumasin biz kendi dilimizde yaziyoruz...alistim esim buraya takilmamam habibtem senin esinde alisacak
Yok cnm burası güvenilir.hatta bu hamilelik bölümleri çok daha güvenilir bence.hepimizin derdi aynı.kızkıza sohbetteyiz işteBir hafta olacak nerdeyse bura katilali allah sukur esim guvenir yanlis brisey yapmiyacagimi biliyor
hoşbuldum canım iyi değilim ama işte idare edioruö sen nasılsın
bengeldim cankuşlar
sersem gibiyim yaaa
siz nabıyonuz hayalimin sonuc ne cıktı gecmısım yarım kalmıstıda
hoşbulduk bıtanemhosgeldin canim kimse yok ki((( ben bos bos oturoyrum sen napiyorsunuz ... cizlara kaynana dedim kactilar hehehe
hayalotummmmmmmmm hg habibteee....nasilsin,....bugun bana cizzzzz yaptilarr
bengeldim cankuşlar
sersem gibiyim yaaa
siz nabıyonuz hayalimin sonuc ne cıktı gecmısım yarım kalmıstıda
hoşbulduk bıtanemkaynanadan kım kaçmaz
napim canım aynı...
alaaala okadarda ovu testı pozıtıf cıkmıstı:26::26::26:hayırlısı olsun yınede nedıyecegımı bılemedım cok uzuldumu :26::26:Hoşgeldin tatlımmm.hayalimin sonucu negatif
sen psıkologsunya nerde ne yapıcanı bılıyon ondandırHehe ben kacmamm... uff yarin yine okul var yaa
slm kizlar biraz gecmisi okuyum dedim ama yoruldum nasilsinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?