- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.421
sen psıkologsunya nerde ne yapıcanı bılıyon ondandırbiz hemen atlıyıverıyoz uzerlerıne
geçmiş olsun bıtaenem darısı benım basıma inşallahacidi ama ins iyi sonuclar alirim...iltihabimda var...bakalim nasil gebelik olacaksa..olacagini sanmiyorummm da neyse
Hehe, yeri geldi mi bende atlarim ama ben takmiyorum, salla git kafami niye yoruyum duymamistan geliyorumhayalot canim sen calismiyormusun evdemisin ?
1 senedır çalışmıyorum canımbebek ugruna cıktım ama gelmedı oda evdeyım suan ama işe gırmeyı dusunuyorum bu sıralar beynım doluyo evde durdukça bende bılmıyorum kararsızım
geçmiş olsun bıtaenem darısı benım basıma inşallahrabbım bosa cıkarmasın sen beynını cok yorma yeter olucagı varsa olur rabbımde hersey
1 senedır çalışmıyorum canımbebek ugruna cıktım ama gelmedı oda evdeyım suan ama işe gırmeyı dusunuyorum bu sıralar beynım doluyo evde durdukça bende bılmıyorum kararsızım
Bence calis evde dura dura insan iyicene bunalima girer ama is bulmakta zor. ne isinde calsiiyordun onceden.?
innerten satış dı en son firma kapandızaten gııcık bıyerdı iyi oldu
onun öncesınde avmde çalışıyodum mağaza yani bebek giyim bakım
bende düşünmüyo değilim bakalım bulabılırsem netten basvuruda bulundum bıkac yereHaylotum valla iş bulabilirsen çalış derim.biraz kafan rahatlar en azından.
ben geldimmm
nasılsınız canlarımmmmmm
hayaalimmmm bitanemmmmmm herşeyin hayırlısı kuzummm, üzülme nolurrrr hayırlı zamanda bebişlerimiz bize gelcek inşşşşşşşşşş
hayalotum naber kuzumm
alpınıme cıss yapmışlar kıyamammm geçmiş olsunnn[/QUOT
hoşgeldın bıtanemmmm
iyiyim bıtanem sen nasılsın
Oyyy sen yine bebek giyim işibull.ohh hamişken dizersin bebişin çeyizini.
meddcezirimmm çokkkk özlemişimmmmmmmm
innerten satış dı en son firma kapandızaten gııcık bıyerdı iyi oldu
onun öncesınde avmde çalışıyodum mağaza yani bebek giyim bakım
Tamam sen Yine magazada filan çalış ama bebek giyim degil başka seyler olsun :) Kafanı dağıtman icin diyorum .
kız bebek gıyım daha ıyı hamılelık kıyafetlerı falan ındırımlı oluyoda
Allahım ne diyim sana cnm :)sen bilirsin :)
hayalot aklı işte
Bak orası öyle . Canlar ben müsaade ıstiyim olur mu ?
umut valla bişi okudm eskiden kadınlar bebeklerini istemedi zamanlar düşürmek için soğan suyu içerlermiş belki bu ay senn sebebin o oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?