Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

acidi ama ins iyi sonuclar alirim...iltihabimda var...bakalim nasil gebelik olacaksa..olacagini sanmiyorummm da neyse
geçmiş olsun bıtaenem darısı benım basıma inşallahrabbım bosa cıkarmasın sen beynını cok yorma yeter olucagı varsa olur rabbımde hersey
Hehe, yeri geldi mi bende atlarim ama ben takmiyorum, salla git kafami niye yoruyum duymamistan geliyorum hayalot canim sen calismiyormusun evdemisin ?

1 senedır çalışmıyorum canım bebek ugruna cıktım ama gelmedı odaevdeyım suan ama işe gırmeyı dusunuyorum bu sıralar beynım doluyo evde durdukça bende bılmıyorum kararsızım

1 senedır çalışmıyorum canım bebek ugruna cıktım ama gelmedı odaevdeyım suan ama işe gırmeyı dusunuyorum bu sıralar beynım doluyo evde durdukça bende bılmıyorum kararsızım

Bence calis evde dura dura insan iyicene bunalima girer ama is bulmakta zor. ne isinde calsiiyordun onceden.?

Haylotum valla iş bulabilirsen çalış derim.biraz kafan rahatlar en azından.

ben geldimmm
nasılsınız canlarımmmmmm
hayaalimmmm bitanemmmmmm herşeyin hayırlısı kuzummm, üzülme nolurrrr hayırlı zamanda bebişlerimiz bize gelcek inşşşşşşşşşş
hayalotum naber kuzumm
alpınıme cıss yapmışlar kıyamammm geçmiş olsunnn

medcezirimmmm bugun catlatma ignesi yapildi bana...iltihabim var...bu arada hg habibtemmmm benimmmm

Haylotum valla iş bulabilirsen çalış derim.biraz kafan rahatlar en azından.
bende düşünmüyo değilim bakalım bulabılırsem netten basvuruda bulundum bıkac yerebebek konusunda beynım boş zaten çalışma falanda yokama biliyon ya benımkıyle kafam cok dolu buaralar.kendıme bı iş bulursam benımkının yaptıklarını yada yapcaklarını düşünmeye vaktım olmaz

umut valla bişi okudm eskiden kadınlar bebeklerini istemedi zamanlar düşürmek için soğan suyu içerlermiş belki bu ay senn sebebin o oldu

bu yazını beğen yaptım, sen göresin diye, yoksa sana katıldığım için değil yani..
bunu da nerden çıkardın cnm?
öyle bisi olsa, saraçoğlu üzerine bas basa anlatır mıydı..?
ben kendi halimi bire bir anlatamıyorum sizlere belki ama, yada ekim ayı için anlattığım olayımı sen tam bilmiyorsun.. ekim ayında tamam oldu dediğim an , bska sebepten gitti benim.
soğansuyu asla değildi..neyse..
o kadar anlatmaya çalıstım, dedim tavsiye ederim diye, kullanmak istemezsen sen bilirsin cnm.

selenck.. sanada diyim cnm.
her okuduğunuzu iyice arastırmadan, emin olmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…