- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.001
yaw nevar bu sülümanda![]()
amann alışkanlıktan kuzummm..yoksa bizim bi sürü yabancı dizimiz var akşamları pc den izliyozzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw nevar bu sülümanda![]()
Yok canim atmam agri kesici filan , evet ya osman vuruldu komutan :44::44::44::44:bende bir yandan sesleri geliyor esim icerde bakiyor... aglama canimmm benim bi film o
![]()
amann alışkanlıktan kuzummm..yoksa bizim bi sürü yabancı dizimiz var akşamları pc den izliyozzz![]()
azcık belirtim olsa beklemicem dee yok kiiii![]()
kızlar bırseyler atıstırıp geleyim ben zaten bu bas agrısı beni öldrecek
günün yorgunluğu, yorgunum sadece diyeceğim bu.. gözlerimden akıyor yorgunluğum da, bi yatsam uyuyup kalırım yani..
çayımızı fln içtik, bi bakim dedim, snrada ukuş
hadi bakalım, ins..dualarımız seninle kuzum ..
çokta heycan yapma he, nolur nolmaz![]()
kızlar basım agrıyor cok
ya başım fena agrıyor agrı kesecıde ıcemıyorum delirecegimtamam canım afıyet bal şeker olsun yarasın teyzoşlarıma![]()
kızlar basım agrıyor cok
aynen canim haa su belirti diyecem yokbende , ama ufaktan kasik agrilarim var ,kirmizilarda gelebilir diye de umutlanmak istemiyorum , birde kac gundur geceleri uyuyamiyorum belirtimi degilmi bilemiyorum canim..![]()
azcık belirtim olsa beklemicem dee yok kiiii![]()
az belim ağrıyo ama o regl öncesi hep olur bende cnm yaaa.biraz da halsızım bugün ama iş ev yorgunluğu sanırımmm..![]()
ya başım fena agrıyor agrı kesecıde ıcemıyorum delirecegim
hoşbuldum tatlımmmmmmm![]()