Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sabah aksam yapcaksin demi sende bu hafta ici bol sogan almam lazim eve eksik kalmiyim sogansiz nasil yapiliyor biliyorsun demi canim..:34::34: ilk defa yapacan demi ? ben persembe ovu testi sparis verdim oda dun postayla gelmis bir gunde:34::34::34: ovu testi yaptin mi canim hic

Gurbetçim ovu testini nekadara sipariş verdin.

sabah aksam yapcaksin demi sende bu hafta ici bol sogan almam lazim eve eksik kalmiyim sogansiz nasil yapiliyor biliyorsun demi canim..:34::34: Ilk defa yapacan demi ? Ben persembe ovu testi sparis verdim oda dun postayla gelmis bir gunde:34::34::34: Ovu testi yaptin mi canim hic

evet canım nasıl yapılcağını biliyorum :) ovu testi diğer ay yapmıştım ama o markayı pek gözüm tutmadı:))))bende çarşamba vercem siparişi

evet canım nasıl yapılcağını biliyorum :) ovu testi diğer ay yapmıştım ama o markayı pek gözüm tutmadı:))))bende çarşamba vercem siparişi

al sende degisik bir marka, bende degisik bir marka siparis verdim oda geldi dün , bu sefer 10 tane aldim 7 tane almistim gecen ay , ayni fiyata 10 tanelik sparis verdim birde sen ne zman basliyacan ovu testini ?:34:

Son düzenleme:
al sende degisik bir marka, bende degisik bir marka siparis verdim oda geldi dün , bu sefer 10 tane aldim 7 tane almistim gecen ay , ayni fiyata 10 tanelik sparis verdim birde sen ne zman basliyacan ovu testini ?:34:

canım benim adet 26 günde bir oluyo oyüzden 9. günü başlayın yazıyor nette. yani haftaya cuma

Son düzenleme:
Sen benden once baslarsin o zaman calismalara canim , Benim ki 29 gunde senin kagit da ne yaziyor 29 gunde oldugunda ne zaman baslanmasi lazim mis? benimkinde 13 yaziyor?

evet canım benim kağıtta da öyle yazıyor senin ki 13. güne denk geliyor.benimkinde de bazaı yerlerde 9. gün bazı yerlerde de 10 gün yazıyo bende sanırım 10 günü başlarım teste

canbonlarım bu duaları bulunduğum dua topiğinde bir arkadaşım paylaşmış.:16:bende sizlerle paylaşmak istedim .rabbımden umut kesılmez inşallah gonlumuzden geçenlerı hayırlısıyla nasıp eder hepimize yarabbım:16::16::16:

(alıntıdır)denenmiş evlat sahibi olanlardan aldığım dualar

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur

3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.

evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.

5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir

ben geldim canlarıımmmmm :10:
naber nasılsınız bugün batımdı ... ben hala aynıyım, adet öncesi ağrılarım ara ara yokluyo benii kırmızılarda ses yookkkkkb:69: testimde dünkü gibi çıktı önce çift çizgi sonra teke düştü :44:
düşünmemeye çalışıyorum, eğer yarında kırmızılar gelmezseee pzt kan testi yaptırcamm, inş bu sefer hayırlı haberler veririm sizzeee:16:

hayalotum naber nasılsın balıımmmm... ne güzel dular paylaşmışsın kuzumm, Allah razı olsun bitanemmm

keserim güzel haberlerin vardır inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :16:

gurbetkızım nasılsın kuzuummmmm :109:

evet canım benim kağıtta da öyle yazıyor senin ki 13. güne denk geliyor.benimkinde de bazaı yerlerde 9. gün bazı yerlerde de 10 gün yazıyo bende sanırım 10 günü başlarım teste

Bencede 10 cu gun basla ben gecen ay erken baslamistim ama bu sefer 13. gunde basliyacam insallah .. ben tam anlamiyorum simdi cift cizgiyi gordun mu 24 saat bekleyip oyle mi calismalari yapacaz?:17::17::17::17: kusura bakma canim soruyorum

canbonlarım bu duaları bulunduğum dua topiğinde bir arkadaşım paylaşmış.:16:bende sizlerle paylaşmak istedim .rabbımden umut kesılmez inşallah gonlumuzden geçenlerı hayırlısıyla nasıp eder hepimize yarabbım:16::16::16:

(alıntıdır)denenmiş evlat sahibi olanlardan aldığım dualar

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur

3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.

evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.

5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir

allah razi olsun canim bende kopyaladim kendime sakladim okumak icin , hergun mu okunacak bunlar?

ben geldim canlarıımmmmm :10:
naber nasılsınız bugün batımdı ... ben hala aynıyım, adet öncesi ağrılarım ara ara yokluyo benii kırmızılarda ses yookkkkkb:69: testimde dünkü gibi çıktı önce çift çizgi sonra teke düştü :44:
düşünmemeye çalışıyorum, eğer yarında kırmızılar gelmezseee pzt kan testi yaptırcamm, inş bu sefer hayırlı haberler veririm sizzeee:16:

hayalotum naber nasılsın balıımmmm... ne güzel dular paylaşmışsın kuzumm, Allah razı olsun bitanemmm

keserim güzel haberlerin vardır inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :16:

gurbetkızım nasılsın kuzuummmmm :109:

canbonum hoşgeldin:46::46::46::46:
bitanem benim pazartesıye kadar nasıl beklıyım ben he hayalota bu yapılırmı:9::9::9:yaw cok merak edıyorum kuzum scorpıonsumla seni:16::16:dualarım sızınle :54:
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın:29::29:allah sendende razı olsuun canbonum:16:

Back
X