Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Guzell temiz temiz konusalim o zaman evet canim ya Tr de olmak vardi burda hicbiseyden anlamiyorlarrrrrr bizde kendi capimizda birseyler yapiyoruz isteeeeeee ne yapalimmmm:52:
:52::52::52::52:

Aynen canim ,Tr bu yuzden cok ariyorum tr vardim mi ilk isim 5 dk da kuaforde veya guzellik salonunda isimi hallediyorum, bir de eve donmeden bir gun onceden yine gidiyorum isvece temiz geliyim diyee:33::33::33: bak kasimi alacam oyle duruyor, allahtan dogal halide ince

canlarımmmmmmm ben kaçıyorum malum yarın okul vaaarrr :4:
kırmızılar da nihayet gelemye niyetlendi herhalde, yarın gelirler sanırımmm :34:
hepinizii çoook öpüyorum, iyi geceleeerrrrrr :54:

iyiyim bitanem benim, sen nasılsıınn ooohhh gurbetkızımmm temizlenmiş mis gibi olmuuşş:46:

Allaha sukur iyiyim bende , ne olsun takiliyoruz iste ayna gibi parladik:52::52::52: kocami ikna ettim tras olmaya yani ben yendim bu sefer :52::52:

bence daha yeni evlisin olur böyle kasilmalar:27:esi tir soförümü:53:

Yeni evliliyi mi kaldi artik 2 yila girecem:52::52::52: birde bende bel sorunu oldugu icin oluyor galiba azicik kasiyim, veya kendimi kaptiriyim:17::17::17::17: belimi unutuyorum sonra agrisini cekiyorum sabah yatakdan kalkacagimda.. yok canim tir söförü degil de sehir sehir is icin gidiyordu selecelk demistide unuttum:44::44:

Artık bu topiklerde takılıyorum :52:
Ben de bekleyişteyim :18:

Nasılsınız?,

uyku tutmuyor geceleri ama sabah da kalkmakta zorlanıyorum.

iyi etmisin özellikle bizi ihmal etme bundan sonra bizede takil:52::52::52::52::52::52:

valla iyiyiz diyelim iyiy olalim:9:hamilelerimiz var ama bekleyenimizde cok :27::27::27::27:

sen nassin...:16::16::16::16:

Allaha sukur iyiyim bende , ne olsun takiliyoruz iste ayna gibi parladik:52::52::52: kocami ikna ettim tras olmaya yani ben yendim bu sefer :52::52:

Yeni evliliyi mi kaldi artik 2 yila girecem:52::52::52: birde bende bel sorunu oldugu icin oluyor galiba azicik kasiyim, veya kendimi kaptiriyim:17::17::17::17: belimi unutuyorum sonra agrisini cekiyorum sabah yatakdan kalkacagimda.. yok canim tir söförü degil de sehir sehir is icin gidiyordu selecelk demistide unuttum:44::44:

yaw 2 yil cok degil taze sayilirsiniz:27::27::27::27::27::27:

o zaman calismadi bugün kizmistir ondan gelmedi ozaman:27:

iyi etmisin özellikle bizi ihmal etme bundan sonra bizede takil:52::52::52::52::52::52:

valla iyiyiz diyelim iyiy olalim:9:hamilelerimiz var ama bekleyenimizde cok :27::27::27::27:

sen nassin...:16::16::16::16:

İyiyim canım,18 ocağı bekliyorum :18:

elimden geldiğince takılmak isterim.
Çünkü konuşmak iyi geliyor bu mevzulardan
Kimse sizin kadar anlamıyor hassasiyetlerinizi.

Herkes hamile gibi geliyor bana ya,algıda seçicilik galiba :)

Aynen canim ,Tr bu yuzden cok ariyorum tr vardim mi ilk isim 5 dk da kuaforde veya guzellik salonunda isimi hallediyorum, bir de eve donmeden bir gun onceden yine gidiyorum isvece temiz geliyim diyee:33::33::33: bak kasimi alacam oyle duruyor, allahtan dogal halide ince

burdan gidenlerin ilk isi o oluyorrrrr valla ne yapalim burda adam akilli bir kuaför yokki sen sanslisin kaslarin inceymiss benimkile mubarekkkk iki gunde bir hemennnnn sacalrimda öyle kestirmemle uzamasi bir oluyorrrrr :33::16:
:16::16::16:

İyiyim canım,18 ocağı bekliyorum :18:

elimden geldiğince takılmak isterim.
Çünkü konuşmak iyi geliyor bu mevzulardan
Kimse sizin kadar anlamıyor hassasiyetlerinizi.

Herkes hamile gibi geliyor bana ya,algıda seçicilik galiba :)

az kalmis günün:18::18::18::18:doru biz bizi anlariz ancak ..:16:yaw aslinda banada öyle geliyo aama olmayanlarda cogunlukta gibi:30:

az kalmis günün:18::18::18::18:doru biz bizi anlariz ancak ..:16:yaw aslinda banada öyle geliyo aama olmayanlarda cogunlukta gibi:30:

Bana herkes hamile bir tek ben değilmişim gibi geliyor.
Sanırım özellikle dikkat ediyorum,aslında hiç girmesem bu sayfalara daha hayırlı ama işte merak :27:
Kaçıncı ay denemeleri sizlerin?

Back
X