Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaa şoyle soyleyım normalde yarın dı ama ben bi gün geç soyluyordum çunku 28 29 değişiyorduu ..ayy çokk heycanlıyım yaaa ne buyuk mutlulukkk testi de yaparken bakmıyordum nasıl olsa çıkmaz dıyee gittim geldim 2 çizgiii dimi yaaa baya belirli çizgimm

çizgi bariz belli ve ben su an çokkkkkk duygulandımmmmmm
rabbim bizlerede nasip etsin inşallaaaaaaaaaah

canlarımm bu topik aban ugurluu geldiii yaa ayın başıydı benım topiğie girdiğimdee hepinzden allah razı olsunn yaaa ettiğiniz dualar :14::14::14:canlarımmmmm

yaa şoyle soyleyım normalde yarın dı ama ben bi gün geç soyluyordum çunku 28 29 değişiyorduu ..ayy çokk heycanlıyım yaaa ne buyuk mutlulukkk testi de yaparken bakmıyordum nasıl olsa çıkmaz dıyee gittim geldim 2 çizgiii dimi yaaa baya belirli çizgimm

çizgi bariz belli ve ben su an çokkkkkk duygulandımmmmmm
rabbim bizlerede nasip etsin inşallaaaaaaaaaah

inşş canımmm inşşş hepinizeeee etsinn..ama gerçekten herşy zmanında geliyo yaa

aynurummmm ayagin ugurluymus geli gelmez ilk hamilelik haberini aldikkk:46::46::46::46::46::46::46:

papom ne güzel oldu tamda cikarken bu haber canim benimmm:16::16::16::16::16:

esilam ben sana yazdim hosgeldin dedim aama sen görmedin galiba.........

kizlar alisverise gidecem simdilik hoscakalinnnnnn:3::3::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ya evet ole oldu hadi darısı bizee.. gormedm çıktıgını kolay gelsin cnm ben de cıkıyom birazdan eşim uyanmak üzere hepinizi optummm byyy:52::52:

ben 9 aydır korunmuyordum..mayıstan beri 4.ayımda dr gttim alttan muayne oldum hormonlarıma bakıldı..dr gayet sağlıklısın dedii 1 sene beklemen gerekiyor dedii..bende baktım herkse adetin 3.günü gidiyor..bugunde dr randevu almak için aradım o kadar inanıyorum ki hamıle olmadımıa pztsi olcam diye..sonra 1 haftadır sabhları mıdem bulanıyo ama ben çok uyumaktan oldugunu düşündüm karnım acıkıyor diyee..biraz once de gittim test aldım ..ve çift çicgiyi gördümm :16::16::16::16:

Back
X