Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımmmmmm hadi bakalımm arkadaşım da klomenle hamile kalmıstı.hemde çatlatma iğnesi olmadan..hayırlısıyla gelecek bebişşş..öptüm tatlımçok yorma kendini emii:16::16:

ayyyyyyy klomen yazınca bi hafifledim ki içim öyle rahatladı ki anlatamam kuzum... bu ay takmıycam çok çok kararlıyım:34:
rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşşşşşş hepimizeeeeeeeeeeeeee :46:

git bitanem eşimle gittik en son ordada yalvardım çok allahım güzel tedavime yardımcı olabılcek bı doktor cıkar karsıma diye çok şükürrr rabbıme:16::16::16::16:
inşallah sanada nasıp olur bıtanem oraya gıtmek:16::16:aa ben o tesbih duasını bılmıyodum:26:allah razı olsun scorpıonsum haftaya kısmet olursa bende yapıyım hemde tesbıh dagıtmakta çok güzel bişey :16::16::16:allah kabul eder inşallah scorpıonsum dualarınııı:16::16::16::16:

ayy çok heyecanlandım bak yine, kuzum senin şu dr. işi aklıma geldikçe mutlu oluyorum ben yaa, Rabbim sonunda dularımızı kabul etti de gönlüne göre bi dr.la karşılaşabildin çok şükürrrrr :46:
bu cuma tesbihi bende yapcam bebeğiiiiiiimmmmmmmmmmm ama tqam cuma namazı vakti ben derste oluyorum... okula gitmeden önce yapar asarım tesbihi sonuçta niyet önemli di mii :26:

aman scorpım onlarda bişey cıkmasın :1:deprosyana bile girebilirler:27:evet erkeklerde gonzalezımde demıstı pek tedavı yokmus:26:hayırlısı artık :16:ama bu ay benim yattı gerçi çatlama olmuyo bende ama ovulasyona baktım son 3 ay baz alınarak adet döngüm 21 güne dönmüş:26:çalışmalar 9mart la 14 mart arası diyor:25:bu ay beklemıyodum ama yınede kaynar sular döküldü başımdan:1::1::1:

için rahat olsun bebeğimmmmmmmmmmm çok yakında o kaynar sular çift çizgiyi görünce heyecandan dökülcek inşş :16:

hayalotummmmmm ben geldimmmmm:3::3::3::3::3::3::3:

oyyyyyy alpınım gelmiş nasıl da özlemişim :16: bu arada hamarat alpınımle bu akşam ki menümüz de aynıymış :56::56::56:

canbonlarım bende çıkıyorum artık kimsecikler yok:27::27::27:
iyi geceler hepinize tatlı rüyalarrr:54::54::54:

ahh yine gelemedim yaaaaaaaaaaa :30: iyi geceler meleğimmmmmmmm :16:

Canim benim sat 24 ocak. buaksam kanamam oldu da senin nasl baslamisti benim kahverengi gibi geliyo benim encok ne kadar bilemedim de carsamba 12.57 idi. benimde dun aksam enson hcg ye baktordifimda 2.12 oldu.

bitanem tekrar geçmiş olsun kuzumm.. kendine çok dikkat et , bol bol dinlen olur mu:26:

ayyyyyyy klomen yazınca bi hafifledim ki içim öyle rahatladı ki anlatamam kuzum... bu ay takmıycam çok çok kararlıyım:34:

ayy çok heyecanlandım bak yine, kuzum senin şu dr. işi aklıma geldikçe mutlu oluyorum ben yaa, Rabbim sonunda dularımızı kabul etti de gönlüne göre bi dr.la karşılaşabildin çok şükürrrrr :46:
bu cuma tesbihi bende yapcam bebeğiiiiiiimmmmmmmmmmm ama tqam cuma namazı vakti ben derste oluyorum... okula gitmeden önce yapar asarım tesbihi sonuçta niyet önemli di mii :26:

için rahat olsun bebeğimmmmmmmmmmm çok yakında o kaynar sular çift çizgiyi görünce heyecandan dökülcek inşş :16:

oyyyyyy alpınım gelmiş nasıl da özlemişim :16: bu arada hamarat alpınımle bu akşam ki menümüz de aynıymış :56::56::56:

bitanem tekrar geçmiş olsun kuzumm.. kendine çok dikkat et , bol bol dinlen olur mu:26:

Cokkk tesekkur ederim canim dinlenmek icin firasatm olmuyo maaleseff ... yine dikkat etmeye calisiyorum da cok korkuyorum ...

hayalotum eşinin değerleri gayet iyi çıkmış kuzum çok şükür, çok çok sevindimmmmmm :46: :46:

saolasın balıl habiptem benim :54:

oy oy scorpim benim.. boy boy bebeler getircem size inşş. :16:

balım geldik evdeyiz biz ..burdayım da, yazamadım bi türlü anlatcam simdi

medcezirim dur ağlama hemen..

gittikte yine eve geldik ..

:54::54::54::54:

kuzum bak tam gelmemis adetin.. tam kırmızı olduğu zaman ki günden sayılıyor diye biliyorum ben .. sen bi kan versene kuzum yaa :44: öncekiler de böyle mi oluyordu adetin :26::26:

canlarım .. biz eve geldik yine evdeyiz .. bugün 2. iğnem başladı .. sabah aksam bu sulandırılmış sekilde verdiler bize.. ve kan alındı benden bunun sonucuna göre dr pazartesi çağırabilirim demis.. bize öğleden sonra aradılar beni.. dediler dr umuz, kan tahlili sonucuna göre pzartesi gelmenize gerek görmedi, yine persembe geliceksiniz.. ve bundan önce ultrasaonla baktı ..ve yanındakih hemsireye birseyler dedi ve o da not aldı benim dosyama.. sonra bi iğne adı söyledi..buna da baslasın cumartesi gününden itibaren dedi.. simdilik böyle kuzularım.... haftaya persembeye kadar yine kendi evimde olayım dedik esimle..orda durmayı gerektircek birsey yokdu yani ..o yüzden geldik eve..

şuan işte.. bi vitamin hapım.. birde B 12 hapım var.. bir de ilk iğnem vardı, onu yapıyorum bu saat 8 deki ilaçlarım..
2. iğneye baslandı sulandırılmıs sekilde olan dedim ya, bu da sabah 10 , aksam 8 olarak yapılcak ..
ve 3. iğnem de cumartesi baslancak..
artık haftaya persemeb gidince, ultrasnla bakılıp yine yumurta takibi yapıldığı için artık daha sık çağırabilicekler ..zamanla yumurtalar istenilen kaliteye gelene kadar çağıracakları gün aralığı azalıcak.. ve sonra opum olucak yani yumurta toplama islemim..

şimdilik böyle kızçelerim.. gün boyu giremedim nete orda.. dedim eve gelicem nasılsa evden yazarım size.. :16:

kuzummm dularım senibleee.. teyzoşlarımız annelerinin göbüşüne koncak bu ay inşşşşşşşşşş :16:

medd kuzum bu ay olmazsa bidahaki ay tatlımmmm..üzme kendini biz hergelen aydan umutluyuz çok şükürrrr..
ama bak daha pembe akıntıymış kuzum takipet eğer kırmızıya dönmezse test yaptır kuzummm..Allahın hikmeti belli mi olur bi bakmışsın yerleşme kanaması oluabilir..:46::46::46:

bu ay olmadı ama inşallaaahhh nisan ayından umutluyum bebeğimmmmmmmmm :69:

ahh kuzum öyle zor ki..:5::5: o tüplere ulasmak iğnelerden geçiyo.. iğneler paradan geçiyo.. para hep bizden hep bizden gidiyo.. sonunad olucağını bilsek tamam olan olmayan bütün paraları verelim :14::14::14:
Allahım dan bolca sabır.. bolca dayanma gücü diliyorum ..

Rabbim yardımcınız olsun umuduummmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

aaaaaaaaaaa dün kimseler gelmemiş ayolll..:30::30::30:akşam in cin top oynamış topikteee..kızçelerimin de işi vardı demekkiii..
kuzularım ben de dün 26 günlük minik yeğenime gittim..Allahım çok tatlı yaaaaaa..teyzesininkuzusu kucağımda uyudu yinee:21::21::21::21:Allah bize de nasibeder inşallahhh..teyzelik böyleyse annelik nasıl kimbilirrrrr:31::31::31::31:
hadi uyanın da gelin kk ya amaaaa:16::16::16::16:

bitanemm Rabbim tez zamanda hepiizeee ve isteyen herkese nasip etsin inşşşşşşşşşş :16:

Büyüyor teyzesî çok şükür Rabb'ime ama pek rahat değilim kanamam var hala 1 ay daha stresli olacak sanırım :50: sen nasılsın cnm bat yaklaştı dimi

Canım sen stres yapma nolur, kuzucuğun sıkı sıkı tutunacak anneciğineeee, sadece totoşuna yer açıyo :52:

selam habibtelerimmm bu aralar giremiyorum neteeee yogunluktan dolayi canlarim benim kusuuruma bakmayinnn.....sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm...herkes iyimi bakalim kimsecikler yok nerelerdesinizz hatunlarrr...:53::53::53::53::53:

kuzuuum, ben de çok çok özledim seniii :16: ama denk gelemiyoruz bi türlüüüü :26:

Ahhh hayalotum iyiyim diyimdeaslinda iyi degilim doktordun okadar korkuttu ki beni anlatammam yok hayati risk tasiyomusum yok bilmem ne dis gebelik diyip durdu hemen acile git dedi seni hemen takip altina alsinlar dedi bende eve gelip esyalarimi toplayip acile gittim ordaki doktor dusuk olmus dedi bu arada sonucum 12.56 dan 2.47 ye dusmus benim anlamadigim sey hic kanamam falan olmadi nasil lduda dusurdum bilemedim tabi doktor dusmus deyince bnede bi rahatlama oldu ki anlatamam tahlil falan yapti olusum sirasinda tutunamamis sadece bu dedi doktor yanlis soylemis dedi cok rAhatladim oyle iste bebis istemedi bizi .. hayirlisi olsun Allahim bu gunlerimizi aratmasin bunada sukur.. sende insallah hayirli guzel haberler alirsin insallah...

ahhbu dr.lar bi de olaya bizim psikoloimizle yaklaşsa nolur, kuzuummmm endişelenme nolur hayırlısı ile atlatıcaksın inşş.. ondan sonra da hemencecik tekrar hamileliğin olcak ve bu kez meleğin sana sıkı sıkı tutunacaak inşş .. (bu arada arkadaşım kimyasaldan hemen sonra hamile kaldı :)

rica ederim cnmm.tecrübelerimizi paylaşmamız gerek..
tatlım benim doktorum kafana takma keyfine bak dedi..istersen ay dinlen dedi ama biz akışına bıraktık..bu kimyasaldan sonra 2. ayım..bat bugün ama gelen giden yok..inşallah gelen bebiş olsun diyorum..
cnm evet akıntım çoktu hamilelikte de öyle oluyomuş..bizimki de bir nevi hamilelik..bak bu ay reglin yoğun olabilir..çünkü hamilelik için rahim duvarın kalınlaştı ama embriyo tutunamadı..o duvar dökülürken yoğunluk olabiliyor..benim ilk ay sadece sancım çoktu işten izin aldım iki gün dinlendim..ama reglim normaldi..fakat geçen ay çok yoğun geçti..böyle afedersin büyük parçalar düştü içimde..saat başı ped değiştirdim üstüme geçmesin diye..

bitanemmmmmm batınmış dün, heyecanla bekliyorum güzel haberleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :46:

CANLARIM BNE KAÇTIMMMMM, HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUMMMMMMMM İYİ GECELER :54::54::54:

habibteleirmmm yine erkenden cikmissss...hic denk gelemiyoruzzz:30::30::30::30::30:

medceziriimmm habibtemmm klomen cok iyi bir ilacc insallah bu ay olacakkk...hic kafana takma rahat ol bitanemmmmmm:34::34::34::34:

Ben sabah dayanamadim gizliden test yaptim.bekleyemedim cunku parmagimda dayanilmaz bi agri olustu.ilac icmeye de korktum.ama gece jel surdum.
Neysemm testte cift cizgiyi gördümmm:30:5 dakkada belirdi.birinci cizgi gibi koyu degil ama kimyasal oldugum ay kadar da silik degil.telden yaziyorum foto ekleyemiyorum.su an cok tedirginim degerim kac yukselirmi acaba vs.
Ayy iste bole canlarim.dua edin bu sefer bebegim benimle kalabilsin.sevinemiyorum bile su an.

Ben sabah dayanamadim gizliden test yaptim.bekleyemedim cunku parmagimda dayanilmaz bi agri olustu.ilac icmeye de korktum.ama gece jel surdum.
Neysemm testte cift cizgiyi gördümmm:30:5 dakkada belirdi.birinci cizgi gibi koyu degil ama kimyasal oldugum ay kadar da silik degil.telden yaziyorum foto ekleyemiyorum.su an cok tedirginim degerim kac yukselirmi acaba vs.
Ayy iste bole canlarim.dua edin bu sefer bebegim benimle kalabilsin.sevinemiyorum bile su an.
canımmm benimm çok sevinndimmm inşallahh evladın senleee:16::16::16::16::16::16::16:
sen ii düşün ii olsunnn ayyy saba saba çok sevindimm Allahım ikinizide koruusn inşallahhhhh :32::32::32::32::32::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:

canımmm benimm çok sevinndimmm inşallahh evladın senleee:16::16::16::16::16::16::16:
sen ii düşün ii olsunnn ayyy saba saba çok sevindimm Allahım ikinizide koruusn inşallahhhhh :32::32::32::32::32::52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:

Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin

Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin
amiiiinnnnnnnnnnnnnnn balımmm iiinşallahhhhhhhhhh :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

yaa nereye ben geldimm :52::52::52::52:
oy kuzum ben cıktım sen gelmısın karsılamadıkkk:29::29::29::29::29:nasılsınnn:54::54::54::54:
hayalotum eşinin değerleri gayet iyi çıkmış kuzum çok şükür, çok çok sevindimmmmmm :46: :46:
evet bıtanem öyleymiş yarın doktorada gostercem kısmetse:46::46::46:yanlız netten baktım birazcık iltihap varmıs:27::27:bazen bende yanma falan oluyodu ilişkiden sonra kaşıntı demkkı ondan bana gecıyodu kesın ona ılaç verır doktor antıbıyotık:27::27::27::27:çok şükür sıra bende meddcezırımmm:1::1::1:

allllahımmmmmmmmmm şükürlerrr olsunnnnnnnn:46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbım kucagına almayı nasıp etsın scorpımmmmm:54::54::54::54:olcak bu sefer gelcek teyzoşum ben ınanıyorummmmmmmm:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hemen halay cekmelıyımmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
bitanem sıkma o tatlı canını ama dedıklerımı yap en basından kan degerlerıne baktır :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::8::8::8::8::8::64::64::64::64::64::64::38::38::38::38::38::38:

:16::16::16::16::16::16:canım meddcezırım benım sen nıyetını et rabbım kabul eder ınsallahhhh:16::16::16:bende cok sevındım bıtanem ama yarına randevu aldım benım gıttıgım doktor yoktu yerınde.ılk zeynep kamıle bakarken netten bakıyodum bı doktoru cok övmüşler adamın kendı muanesıde varmıs ona alıcaktım oyoktu gıttıgım doktora aldım.şimdide allahın işi gıttıgım doktor yok ılk aradıgım doktor var:16::16::16:ınanıyorumkı buda ıstedıgım gıbı gecıcek ama yanı ne bılım ılk defa bukadar farklı bı ıstekle gıdıyorum o hastaneye ve doktora:1::1::1:bu sefer olcak başarcam allahın izniyleeee:16::16::16::16::16:

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

iyiyim habıbtemmmmmm canım habıbtemmmmm:49::emir_bebek::nazar:sen nasılsın mınık fındıgım nasıl:16::16::16::16::16::16::16:
inşallah kuzum sırayla bizlerde:49::49::49::49:olcez inşallah:16::16::16::16:

habıbtemmmmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:ay çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silkeletin kendinizi silkeletinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardir bundaaaa bir ugur....allahimmmmmmm diger habibtlerimin de yuzunu guldurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hayalotummmmmmmm cok mutluuyum yaaaaaaaaaaaaaaa allah bozmasinnnnn allahim yuzunu guldursun scorpiminnnn ve sizlerinnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::52::52::52::52::52::52::52::52:

her şerde bir hayır vardır.önemli olan vücudunun buna ne zaman tam hazırlıklı olduğudur.bebeğin olur da bazı sıkıntılar çekersen daha kötü olur.moralini yüksek tut.

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silkeletin kendinizi silkeletinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardir bundaaaa bir ugur....allahimmmmmmm diger habibtlerimin de yuzunu guldurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hayalotummmmmmmm cok mutluuyum yaaaaaaaaaaaaaaa allah bozmasinnnnn allahim yuzunu guldursun scorpiminnnn ve sizlerinnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::52::52::52::52::52::52::52::52:

bak gördünmüüü silkeleten scorpııı muradına kavustuuuuu:52::52::52::52::52::52:amın habıbtemmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:inşallah saglıklı bı sekılde kucagına alır scorpım meleğiniiii:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:rabbım bizlere saglıklı bir bebek hamılelık ve dogummmm:16::16::16::16:sızlerde hayırlısıyla saglıcakla kucagınıza almayıııı nasıp etsın can habıbtemmmm canbonummmm bıtanemmmmmmmmm kızçeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X