- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.381
canımmmmmm hadi bakalımm arkadaşım da klomenle hamile kalmıstı.hemde çatlatma iğnesi olmadan..hayırlısıyla gelecek bebişşş..öptüm tatlımçok yorma kendini emii![]()
ayyyyyyy klomen yazınca bi hafifledim ki içim öyle rahatladı ki anlatamam kuzum... bu ay takmıycam çok çok kararlıyım

rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşşşşşş hepimizeeeeeeeeeeeeee

git bitanem eşimle gittik en son ordada yalvardım çok allahım güzel tedavime yardımcı olabılcek bı doktor cıkar karsıma diye çok şükürrr rabbıme
inşallah sanada nasıp olur bıtanem oraya gıtmekaa ben o tesbih duasını bılmıyodum:26:allah razı olsun scorpıonsum haftaya kısmet olursa bende yapıyım hemde tesbıh dagıtmakta çok güzel bişey
allah kabul eder inşallah scorpıonsum dualarınııı
![]()
ayy çok heyecanlandım bak yine, kuzum senin şu dr. işi aklıma geldikçe mutlu oluyorum ben yaa, Rabbim sonunda dularımızı kabul etti de gönlüne göre bi dr.la karşılaşabildin çok şükürrrrr

bu cuma tesbihi bende yapcam bebeğiiiiiiimmmmmmmmmmm ama tqam cuma namazı vakti ben derste oluyorum... okula gitmeden önce yapar asarım tesbihi sonuçta niyet önemli di mii :26:
aman scorpım onlarda bişey cıkmasındeprosyana bile girebilirler
evet erkeklerde gonzalezımde demıstı pek tedavı yokmus:26:hayırlısı artık
ama bu ay benim yattı gerçi çatlama olmuyo bende ama ovulasyona baktım son 3 ay baz alınarak adet döngüm 21 güne dönmüş:26:çalışmalar 9mart la 14 mart arası diyor
bu ay beklemıyodum ama yınede kaynar sular döküldü başımdan
![]()
için rahat olsun bebeğimmmmmmmmmmm çok yakında o kaynar sular çift çizgiyi görünce heyecandan dökülcek inşş

hayalotummmmmm ben geldimmmmm![]()
oyyyyyy alpınım gelmiş nasıl da özlemişim

canbonlarım bende çıkıyorum artık kimsecikler yok
iyi geceler hepinize tatlı rüyalarrr![]()
ahh yine gelemedim yaaaaaaaaaaa

Canim benim sat 24 ocak. buaksam kanamam oldu da senin nasl baslamisti benim kahverengi gibi geliyo benim encok ne kadar bilemedim de carsamba 12.57 idi. benimde dun aksam enson hcg ye baktordifimda 2.12 oldu.
bitanem tekrar geçmiş olsun kuzumm.. kendine çok dikkat et , bol bol dinlen olur mu:26: