Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim hayolotum sen nasılsın :16:
:16:
umudum seksenbirimden haberin var mı:28::28:

bende iyiyim melekim:54:
var kuzum yazmıştım ama dur bidaha yazım :46::46:
umudumun 5 yumurtacığı varmış şuan bugun kan almıslar sonuclarda iyi çıkmış:nazar::nazar:
cumartesi günü tekrar yumurtalar bakılcak 17 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurabılırmış doktoru.sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşcekmiş her şey cumartesi belli olcak yani:46::46::46:doktor yumurta gelişimi çok iyi demiş.şuan ufak olanlar varsada gozukmeyende olabılır demişşş:46::46::46:yani şuan için bi sorun yok melekim :52::52::52::nazar:

Son düzenleme:
umudummmm benimmmmm insallah hayirlisiyla gelirlerrrr...ben tup bebegin nasil oldugunu anlamadimmmm siringayla enjekte edecekler dimi...dur bir arastiriyimmmm merak ettimmm:27::27::27::27:

bende iyiyim melekim:54:
var kuzum yazmıştım ama dur bidaha yazım :46::46:
umudumun 5 yumurtacığı varmış şuan bugun kan almıslar sonuclarda iyi çıkmış:nazar::nazar:
cumartesi günü tekrar yumurtalar bakılcak 17 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurabılırmış doktoru.sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşcekmiş her şey cumartesi belli olcak yani:46::46::46:doktor yumurta gelişimi çok iyi demiş.şuan ufak olanlar varsada gozukmeyende olabılır demişşş:46::46::46:yani şuan için bi sorun yok melekim :52::52::52::nazar:
iyi bari sevindim...inş umudum yumoşları bebiş olacak göbüşüne konacak....az kaldı......
:emir_bebek:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarımmm biliyorumki sizlerde düşünüyorsunuz ve mutlaka aklınıza her geldiğinde birbirimiz için dua ediyoruz ama aklıma bir şey geldi :28::28:
gonzalezim için transfer olana kadar toplu olarak bir şeyler okusak nedersiniz 41 yasin olabilir veya tesbih çekebiliriz mesela :40:
veya sizin aklınıza bieşeyler gelirse onu yapabiliriz :46::46:nasıl olur sizce:16:

canlarımmm biliyorumki sizlerde düşünüyorsunuz ve mutlaka aklınıza her geldiğinde birbirimiz için dua ediyoruz ama aklıma bir şey geldi :28::28:
gonzalezim için transfer olana kadar toplu olarak bir şeyler okusak nedersiniz 41 yasin olabilir veya tesbih çekebiliriz mesela :40:
veya sizin aklınıza bieşeyler gelirse onu yapabiliriz :46::46:nasıl olur sizce:16:
hayolotum hayaletim bende okurum umudum için yasin okursanız bana da bilidirin:46:
:46::46::46:

Son düzenleme:

canım ben latinceden okuyabiliyorum ama artık dikkatlice okuyabiliyorum.
umudumuzun bebiş niyetiiçin ''YA VARİS'' tesbihi de .çekebiliriz..mesela regl olan varsa tesbih çeker olmaz mıııı

kızçelerim gonzalezımle konuştum sabah gıtmışler doktora yumurtacıklara bakmışlar:46::46::46:sağda 3 solda 2 yumurtası varmışş:46::46::46::46:küçük olupta gorunmeyen olabılır demıs doktoru yumurtacıkların boyutları 10-11mm arasıymıs suan:nazar::nazar:
sonram cumartesı gunu tekrar bakılcakmıss:52::52::52:17 -18mmde çatlatma iğnesi vurabılırım demiş doktoru:46::46::46:eğer cumartesi pazar pazartesi gecesı buyumus olursa :46::46::46:yumurta toplama işlemine geçilecekmiş hayırlısıyla:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:doktoru yumurtacıklarını çok beğenmişşş:nazar::nazar::nazar:net bulabılırse kkya kesın yazar gerçi telden yazmıs:17::17:işte böyleeee dualarımızı eksik etmıyelım inşallahhh:16::16::16::16::16:teyzoşlarımıııı zı alıp getırmeye az kaldııııı:52::52::52::52::52::52::52:

oyyy çok çok sevindimmm.umudummmm Rabbim yüzünü güldürecek bu seferr..maşallah yumoşlarına hepsi büyüsün kocaman olsun inşallah..hepsi döllensin kaliteli embriyolar olsun inşallahhh..beboları alıp gelsin yanımızaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben latinceden okuyabiliyorum ama artık dikkatlice okuyabiliyorum.
umudumuzun bebiş niyetiiçin ''YA VARİS'' tesbihi de .çekebiliriz..mesela regl olan varsa tesbih çeker olmaz mıııı

olur kuzum yavaris çekersek 707 adetten 1 hatim yapmış oluyoruz :46::46::46::46:
istersenizde yasin okuruz bende latinceden okuyorum zaten arapça bilmiyorum çünkü:26:kararınız neyse ben uyarım her türlü:46::46::46::46:çok heyecanlandım yaaa:16::16::16:

allah iyilik versin .. Canımı sıkmıyordum da düşük gerçekleştiğinde tam emin deilim de 2 bebk düşürdüm o aklıma geldikçe üzülüyorum bide ikiz gebelik genetik sadece anne tarafımda 12 tane ikiz var baba tarafını saymıyorum eşimde de var sanırım bizimde olacaktı ama nasip olmadı sadece ona üzülüyorum rabbim inşallah bidaha nasip eder çok istiyorum çocukları cok seviyorum evlat olunca eminim daha tatlı olacaktır..:16::16::16:

gülcanımm Rabbim tez zamnada yüzünü güldürsünn..bak ben düşükten 2 ay sonra kaldım yine..hamile kalabiliyorsan o bebiş sana tutunacak bidahaki sefere inannn..
ama düşükler için detaylı bir araştırma yaptırdın mı kuzum..belki bir eksiklikten oluyordur basit bir tedavisi vardır..

oyyy çok çok sevindimmm.umudummmm Rabbim yüzünü güldürecek bu seferr..maşallah yumoşlarına hepsi büyüsün kocaman olsun inşallah..hepsi döllensin kaliteli embriyolar olsun inşallahhh..beboları alıp gelsin yanımızaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

scorpımmm hoşgeldinnnn nasılsınızzzzzz:nazar::emir_bebek::49:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

scorpımmm hoşgeldinnnn nasılsınızzzzzz:nazar::emir_bebek::49:

canımsınnn iyi kuşum yaaaaa.
daha biz olduk mu anlayamıyom inannnnn:9::9::9:
salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüz..belki ozaman inanırım..dün anne babalarımıza söyledikkk..yalan diyemedim zaten annem zavallım bu ay günüm geçince çok umutlanmışş.çoook sevindi..

sen nasılsın bitanemmm
m

canımsınnn iyi kuşum yaaaaa.
daha biz olduk mu anlayamıyom inannnnn:9::9::9:
salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüz..belki ozaman inanırım..dün anne babalarımıza söyledikkk..yalan diyemedim zaten annem zavallım bu ay günüm geçince çok umutlanmışş.çoook sevindi..

sen nasılsın bitanemmm
m

inan artık kuzum rabbım kucagına almayıda nasıp etcek inşallahhh:46::46::46::nazar:naptın tesbihi nezaman dagıtcannnn:52::52::52::52::52:sakın unutma nasıl dıledıysen oyle unutma haaa:46::46::46::46::46:
inşallah gorursunuz bıtanem heyecanla beklıyorum keseyı gor sonra bıde çizelge tamamdır bu iş:9::9::9::9::9::nazar:
ay kıyamam ben ya eşin nasıl bıtanem:1::1::1:
bende ıyıyım scorcipim çok şükür bu arada zeynep kamile gitmiycem artık.dün eşimin teyzesi ile konuştuk kendısı ankarada çevresi geniş bir insan.dedim yönlendirebileceğin tanıdık hastane falan varmı dedim.fıyatı bızı aşmayan.sağolsun kendi doktoruyla konuşcak hafta içi randevusu varmıs.ender doktorlardan bırıymiş prof.recai pabuçcu diye bi adam.önce telde görüşcem kısmetse sonra adam artık ankarayamı çağırır yoksa burda yardım etcek bi hastanemi tavsiye eder bilmiyorum .eşimin teyzeside eğer ankaraya gelirseniz her şekilde maddi manevi yardımcı olcam dedi sağolsun gerçi eşim kabul etmez ama bakalım ne olcak konuşmamız nasıl ilerlicek.teyzesi 1 hafta daha sık dişini dedi zk olcak iş değil dedi.bide kkda zknın bulunduğu topikteki kızlarla konuştum sağolsunlar çok bilgi verdiler hep olumsuz yorum hepsi aşılama ve son tüplerine kadar zk zaman kaybetmiş kişiler bunlar sonra özele gıdıp ilk denemede tutanlar.yıne rabbim ol demiş ama sanıyorum zkda ilgısızlıkten ve hasta coklugundan kaynaklanan bır olumsuz sonuç bu:26:bugünde rahım fılmı için radyomar dıye bır yer varmış fındıkzadede 380tlmış sanıyorum orda yaptırıcam telefonla gorustum kı adamı tanımadıgım halde boyle bır guven meselesı salgılama olamaz .telde bıle tüm korkularım gitti :9::9::9:eşimlede konuştum neresini istiyorsan orası fiyatlarını al bikaç yerin dedi:16:şimdi herşey olumlu canbonum şuan için:46::46:

gurbetkızçem dua topiğine okudum dıye yazmıs ama daha yorumu yok:26:
çok yorgun oluyo galıba ya kıyamam cok ozledım ama:29::29::29:

canlarım benim umudum için bende varım:)scorpsm canm artık bebişn senle salı günü keseyi görceksnz inşallah

inan artık kuzum rabbım kucagına almayıda nasıp etcek inşallahhh:46::46::46::nazar:naptın tesbihi nezaman dagıtcannnn:52::52::52::52::52:sakın unutma nasıl dıledıysen oyle unutma haaa:46::46::46::46::46:
inşallah gorursunuz bıtanem heyecanla beklıyorum keseyı gor sonra bıde çizelge tamamdır bu iş:9::9::9::9::9::nazar:
ay kıyamam ben ya eşin nasıl bıtanem:1::1::1:
bende ıyıyım scorcipim çok şükür bu arada zeynep kamile gitmiycem artık.dün eşimin teyzesi ile konuştuk kendısı ankarada çevresi geniş bir insan.dedim yönlendirebileceğin tanıdık hastane falan varmı dedim.fıyatı bızı aşmayan.sağolsun kendi doktoruyla konuşcak hafta içi randevusu varmıs.ender doktorlardan bırıymiş prof.recai pabuçcu diye bi adam.önce telde görüşcem kısmetse sonra adam artık ankarayamı çağırır yoksa burda yardım etcek bi hastanemi tavsiye eder bilmiyorum .eşimin teyzeside eğer ankaraya gelirseniz her şekilde maddi manevi yardımcı olcam dedi sağolsun gerçi eşim kabul etmez ama bakalım ne olcak konuşmamız nasıl ilerlicek.teyzesi 1 hafta daha sık dişini dedi zk olcak iş değil dedi.bide kkda zknın bulunduğu topikteki kızlarla konuştum sağolsunlar çok bilgi verdiler hep olumsuz yorum hepsi aşılama ve son tüplerine kadar zk zaman kaybetmiş kişiler bunlar sonra özele gıdıp ilk denemede tutanlar.yıne rabbim ol demiş ama sanıyorum zkda ilgısızlıkten ve hasta coklugundan kaynaklanan bır olumsuz sonuç bu:26:bugünde rahım fılmı için radyomar dıye bır yer varmış fındıkzadede 380tlmış sanıyorum orda yaptırıcam telefonla gorustum kı adamı tanımadıgım halde boyle bır guven meselesı salgılama olamaz .telde bıle tüm korkularım gitti :9::9::9:eşimlede konuştum neresini istiyorsan orası fiyatlarını al bikaç yerin dedi:16:şimdi herşey olumlu canbonum şuan için:46::46:

tatlımcım sağol inşallahh..tesbihe doğuma niyetlendim kuşumm..doğumdan sonra dağıtıcam..
valla tatlım haklısın sonuçta devlet kapısı..bence ankarada herşey daha iyi olur..madem teyzenizde varmış..zaman kaybına gerek yok tatlım..inşallah güzel gelişmeler olur ve yakında başlar tedavin..
bitanem gideceğin hsg merkesi süperrr.kankamda orda yaptırdı..bahsetmiştim daha önce..yapan adam çok ilgili ve bilgiliymiş..ayrıca makineler yeni hiç ağrı sızı yokmuş..regl ağrısı gibi bi ağrı oluyo dedi..orada yaptır kesinlikle kuzummm..rahatın işçin..100 tl ucuz olup canını yakmasınlar hemm
evettt evettt güzel günler yakındaaaaaaaaaaaaaaa..teyzoşlarım gelecek boy boyyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarım benim umudum için bende varım:)scorpsm canm artık bebişn senle salı günü keseyi görceksnz inşallah

keserim canımmm sağolasınnn..evet değerim böyle artarsa görürüz inşallahhhhhhhh:16::16::16:
ctesi yine kan vericem..sonuca göre doktora mesaj atıcam..hem haberi olsun hemde bakayım salı mı gideyim bikaç gün sonramı..karından görsünistiyorum çünkü:emir_bebek:

tatlımcım sağol inşallahh..tesbihe doğuma niyetlendim kuşumm..doğumdan sonra dağıtıcam..
valla tatlım haklısın sonuçta devlet kapısı..bence ankarada herşey daha iyi olur..madem teyzenizde varmış..zaman kaybına gerek yok tatlım..inşallah güzel gelişmeler olur ve yakında başlar tedavin..
bitanem gideceğin hsg merkesi süperrr.kankamda orda yaptırdı..bahsetmiştim daha önce..yapan adam çok ilgili ve bilgiliymiş..ayrıca makineler yeni hiç ağrı sızı yokmuş..regl ağrısı gibi bi ağrı oluyo dedi..orada yaptır kesinlikle kuzummm..rahatın işçin..100 tl ucuz olup canını yakmasınlar hemm
evettt evettt güzel günler yakındaaaaaaaaaaaaaaa..teyzoşlarım gelecek boy boyyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

he tamam bıtanem inşallah dagıtcan tesbıhını:46::46::46::46::46::46:
buyuk ıhtımal orada cektırcem scorcıpım :16:adam baya bı uzun konustu eee tabı arayan bendım nede olsa:1::1:
ben sadece fıyat sordum tam kapatıyodum kı pardon hanfendı hıc merak ettıgınız bısey yokmu dedi:9::9::9:dedim fiyatı duydum yeterlı benım için dedim gulmeye basladık :52::52::52:sonra adam başlattı anlatmaya her detayını .regl donemını sordu dedım pkoluyum bu ay ilaç kullanmadıgım için gunum bellı degıl dedım adetın 1.gunu arayın dedi.arabanız varmı dedi nerde oturuyosunuz evet var dedım anadolu yakası.boşuna benzın masrafı yapmayın özel servısımız var dedı bız alıp işlem bıttıkten sonra gerı bırakıyoruz dedi tamam dedim .eşime anlattım iyi bari benzınden kurtulduk dıyo:9::9::9:öyle işte balım hayırlısı

canbonlarım gonzalezimin hepinize selamı varmışşşşş çok özlemişşş sizleriii çokk öpüyomuşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X