- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.981
az kalmış bitanemkızçelerrrr benim adete 4-5 gün var .. bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu ... doktorum kan testi de yapmıoo...

yanlışlıkla alıntılı yazmışımmm![]()
olsun priorim biz anladık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kalmış bitanemkızçelerrrr benim adete 4-5 gün var .. bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu ... doktorum kan testi de yapmıoo...
yanlışlıkla alıntılı yazmışımmm![]()
az kalmış bitanembu lekelenmenı devamı geldımı kızçem inşallah yerleşiyodur meleğin
o yapmıyosasen başka yerde yaptır bıtanem.daha küçükse belli olmaz dıye yapmıyodur doktorun
bıraz sabır olcak ınsallah
olsun priorim biz anladık![]()
belli belirsiz peçeteye geldi... ortalığa gelen bişi yok... sağlık ocakları yapıyor muu
hoşgeldin canımben bu duaların son durumuna bi bakım canım.yasinden hatim olarak başladık 41 yasinden 1 hatim oluyor diye ama 1 hatim yaptık sanıyorum 2.yasin hatmindeyiz.bağışlamada bize yardımcı olursan bılgılendırırsen cok sevınırız canım
okumak ıstersen sende okuyabılırsın yasın ve ya varıs cekıyoruz umudumuz için
Bende ıyıyım gulchanımtamam bıtanem allah kabul etsın ınsalah
daha başlıyamadık gulchnaım benım kırmızılar gelmedi yıne
yumurtacıklar ıyı sanırım bıtanem ama adetın 13..gunundekı boyutlarımı okısmını tam anlayamadım :44:iyi bıtanem benımkıler bırden buyuyp catlamıyo oyuzden normal olanların boyutarı nederece ılerlıyo bılmıyorum bıtanem:26:ama sen çalışmalara devam et senın catlamama gıbı bı sorunun yok cunku inşallah meleğin gelcek gulchanım
Habıbtelerın habıbtesıııınaz iremime kavusmusken ayrı düşcez gordunmu
inşallah pazara kadar yıne gelırsın senı cok ozlıycez canım habıbtem yıne konusuruz ınsallah
ben o teyzoşumu yerim yaaa
Günaydın beste kızçemoohhh ne guzel değişiklerle başlıyosun yeni hayatına
korkma bıtanem ben bekleyısten sonra anladımki paranın pulun hıc bır alakası olmuyomus malesef
bazen keske dıyorum ilk evlendıım yıllar isteseymısım şimdi 4 bucuk yasında olcakmıs
oyuzden paran olur rabbım yıne vermez.gelen bebiş rızkıyla gelır kuzum
sen herzaman ıcın hayırlı zamanda gelsın rabbım de.o herşeyın en ıyısını bılır
bak ben bebek düşünmeye başladığım zamanlarda kenarda param vardı sandımki hemen olcak 2 sene gectı hazırda para dururmu
şimdi başladığım yerdeyım
oyuzden hayırlısı olsun de.rabbım cok bekletmesınn gonlunden gecırdıgınde meleğini yollasın ınsallah kızçem
![]()
sekercim oglen tatilmde uyumamak icin kkya geliyom
Uykum geliyo arrik ama her uykum geldiginde yatmaya alisirsam nasil gecer isyerinde hamilelik dimii
Tatlim bu arada sali samatya sskya randevu aldim gebe poliklinigi.bombostu.bana yakin.annemle kuzenime de baska randevular aldim hasteneden.topluca gitcezbakalim erkek doktormus ama zaten artik karindan bakacak bana.zaten vajinal baktirmam Allah korusun.benim doktorum cok dikkkatli bu konularda ama gidecgim hoyrat ta davranabilir.
Bu arada testler 250 degil 450 tutuyormusss
Optum tatlim.
Online kizceler de varsa sevgiler selamlar onlari da optummm![]()
inşallah kuzum sana anlattım ama sakın beni yanlış anlama zamanında benım yaptıgım en buyuk hatalardı bunlar beste kızçemInşallah hepimiz birer hamiş oluruz tombiş tombiş sen nerde ikamet ediosun hayolotum ya bu konular falan war ya biz ekimde anne adayı konusundamıyız yani ben kadın doğumu abone ol dedim.bu konularda yazışmak yada bana yazılanların toplu durduğu yer var yoksa şu pembe ekranda hep çıkanlarımı takip etcem bilgisayarımda değişti windows 8 oldu kafaı yicem...
Nerdesiniz arkadaşlar ya![]()
canım yumurtacıkların boyutlu normal şuan için .nasıl buyuyor inan bılmıyorum bence bu kısıden kısıye degısırKızçeler bana bi bakın cevap verin :)benim bugün 11.günüm ve yumurta takibi için doktora gittim yumurtalarım var ama biri 10 mm biraz daha büyümesi gerekmiş sizce küçükmü adeti 34 günde oluyorum yumurta ne kadar sürede ne kadar büyüyo bi bilgilendiriverin beni :)
Hoşgeldin
hayalotum ya bş kaç soru sordum okyabildin mi
![]()
Evet çalışıyorum ama bebek yapmaya çalışıyorum 6 7 aydır tek işim bu :) okuyorum ben canım aöf ama bi yandanda bebek aşkı sardı beni inş kısa sürede olacak eee kimse bana yazmamış
Mersi şekerlerim açıklmalarınız için içime su serptiniz... Ewet haklısınız içim kıpır kıpır allahım kimseyi bekletmesin ümidini söndürmesin dilerim.![]()