bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

aynen valla :) buralar çostuu devlet hst cok bekletıolar ondan gıtmıorum

gülümmmm bna bu hstneleri deme sinir oluyom 2 gün önce ank araştrmaya gitim bize cok yakın gebelik testi istedim randavu alcakmışım yuhh yaa varmı böyle bi sacmalık dedim gitmicem bidaha oraya

gülümmmm bna bu hstneleri deme sinir oluyom 2 gün önce ank araştrmaya gitim bize cok yakın gebelik testi istedim randavu alcakmışım yuhh yaa varmı böyle bi sacmalık dedim gitmicem bidaha oraya

ya valla artık bitti dvlet hastaneleri o yuzden herkes özeldee baskentten cok umutluyum ben :) hayırlısı tup bebege yasım yetse dırek onu yaptırırdım :)

cennetin dedigi özel hst vlla cok tutluya gelir ora

burda 50 ıle kurtarırsan öp basına koy koru hst 250 ıstıor gırıse

yuhhhhh vlla yuhh bunlar yemiş kafayı

malatyaya gelin sizi biz doğurtalım

yuhhhhhh vlla yuhh 21 yasında tüp bebk istiyon :d:))) koptum biz ölek vlla ölek bnm yasım 39 a girdim

bende 32 yim

hahahha gelelim bacımm yaw bu cennet kafayı yemiş yası 21 sende kücüksün daha ben 39 a girdim benim piskolejimi düşünsene

kıyamam yaa üzülme bak, seninkide olacak cennetinkide herkesinkide, stres yapma hormonların şaşmasın, doktora gitmişsindir o problem yok dediyse iş sende bitiyor stress yaptıkça gelmiyor işte bizim minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…