bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

adet geçmeden önce test yapılmaz artık onu anladım, gerçi biraz geç oldu ama neyse

bacılarrr ben 3-4 ekimde olcaktım hala olmadım kan testim idrar testim ne gatif dr adetin 3. günü gel dedi olsaydım gidecektim olmadım hala bayrmda geldi heryer kapalı olurr offffffffffff offf

kıyamam yaa üzülme bak, seninkide olacak cennetinkide herkesinkide, stres yapma hormonların şaşmasın, doktora gitmişsindir o problem yok dediyse iş sende bitiyor stress yaptıkça gelmiyor işte bizim minnoşlar

zaten bı olsun yapacagımı bılıorm annesını bukadar bekletıor

neden olamadın ki , hep gecikir mi canım senin?

off bacımm ben 2 aydır sogan kürü içiyodum kistim vardı şükür 2 aydr yok etmiş kistlerimi ama 2 aydır adet düxenim kalmadı adet yok kist yok ne halt yicemi bilemedim artık kafam çok karıştı

off bacımm ben 2 aydır sogan kürü içiyodum kistim vardı şükür 2 aydr yok etmiş kistlerimi ama 2 aydır adet düxenim kalmadı adet yok kist yok ne halt yicemi bilemedim artık kafam çok karıştı

söylemek istemedim ama kistten şüphelenmiştim bende, bi arkadaştan biliyorum, kistte olmadığına göre kesin stresstendir, benimki stressten 20 gün gecikti canım üzülme yakında gelir

söylemek istemedim ama kistten şüphelenmiştim bende, bi arkadaştan biliyorum, kistte olmadığına göre kesin stresstendir, benimki stressten 20 gün gecikti canım üzülme yakında gelir

off balım bilmiyom ki dr gitim gösterdim 2 defa sordum kist varmı diye yok kist gözükmüyo dedi bilmiyom ki artık belkide sitrestten söle bacım niye sölemiyon ki balım rica ederim dertleşiyoz surda

off balım bilmiyom ki dr gitim gösterdim 2 defa sordum kist varmı diye yok kist gözükmüyo dedi bilmiyom ki artık belkide sitrestten söle bacım niye sölemiyon ki balım rica ederim dertleşiyoz surda

kimsenin üzülmesini istemiyorum artık bu bebek mevzularında ne bileyim canım senide üzmek istemedim bak yine gözlerim doldu yazarken

kimsenin üzülmesini istemiyorum artık bu bebek mevzularında ne bileyim canım senide üzmek istemedim bak yine gözlerim doldu yazarken

kurban olurum bacım üzülmee bizim derdimiz senin gibi benim gibi bizim gibilerin derdi hep bi yavru evlat deilmi bizde istiyozki göbüşümüz dolsun kucamız dolsun RABBİM bekliyodur vardır bi zamanı ALLAH büyüktür üzülme bacımmm istedigin kadar kafnda soru varsa biliyosam herzamn cvplarım

kızlar kocam geldı ben kacıorm kendınıze ıı bakın yarın gorusurz inş kendınze iyi bakın bb

slm gelecegin güzel anneleri
Cnm sıkıldı sayfanizi işgal
edeyim dedimadetiniz
bir hafta geçtikten sonra idrar
testi yapin zaman net sonuç
alırsınız.stres yapmayın tatlılar
stres yuzundende adetiniz gecikir
biliyorum zor ama uzmeyin kendinizi
inşallah bebisleriniz sizleri çok bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…