- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi vixenosnur
-
adet geçmeden önce test yapılmaz artık onu anladım, gerçi biraz geç oldu ama neyse
içimdekı istek bambaska yaşla alakası yok :)
bacılarrr ben 3-4 ekimde olcaktım hala olmadım kan testim idrar testim ne gatif dr adetin 3. günü gel dedi olsaydım gidecektim olmadım hala bayrmda geldi heryer kapalı olurr offffffffffff offf
kıyamam yaa üzülme bak, seninkide olacak cennetinkide herkesinkide, stres yapma hormonların şaşmasın, doktora gitmişsindir o problem yok dediyse iş sende bitiyor stress yaptıkça gelmiyor işte bizim minnoşlar
hormonlar canım o istekler hormonlarannelik hormonu salgılanıyor
zaten bı olsun yapacagımı bılıormannesını bukadar bekletıor
neden olamadın ki , hep gecikir mi canım senin?
hahaha dellüüzaten bı olsun yapacagımı bılıormannesını bukadar bekletıor
aynen aynen :d annelık hormonlarm tavan yaptı :d
hahaha dellüü
off bacımm ben 2 aydır sogan kürü içiyodum kistim vardı şükür 2 aydr yok etmiş kistlerimi ama 2 aydır adet düxenim kalmadı adet yok kist yok ne halt yicemi bilemedim artık kafam çok karıştı
söylemek istemedim ama kistten şüphelenmiştim bende, bi arkadaştan biliyorum, kistte olmadığına göre kesin stresstendir, benimki stressten 20 gün gecikti canım üzülme yakında gelir
off balım bilmiyom ki dr gitim gösterdim 2 defa sordum kist varmı diye yok kist gözükmüyo dedi bilmiyom ki artık belkide sitrestten söle bacım niye sölemiyon ki balım rica ederim dertleşiyoz surda
kimsenin üzülmesini istemiyorum artık bu bebek mevzularında ne bileyim canım senide üzmek istemedim bak yine gözlerim doldu yazarken
Neypyonuzzzzz kuzucuklarrrrrrrrrrrr
hgg bacımm hg heç dertleşiyoz az
Dertler. Bitmezzzz canlar
tabikide bitmez ama dertleşip biraz içimz acılıyo bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?