bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

vlla benim ki hala gelmedi bi belirtite yok
Canım aynen iyiki varsınızzzz

merhaba kızlar foruma yeni katıldım, yaklasık bi bucuk senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. bu ay olacak die bekledim 1 gün gecti adetimden bugun test yaptım negatif cıktı. bazı insanlar ilk basta korununca cocuk olmaz bi iki sene diyor korkuyorum gercektende öyle olur mu ki

hg bacımm hg biraz daha bekle daha 1 gün çok erkn sen bilirsin yinede

vlla benim ki hala gelmedi bi belirtite yok

Cnm uzme kendini bendeki belirtiler
soyleydi gogudlerim çok sismisti
açıyordu adetimden bir hafta önce
oldu.kasiklarima bıçak saplaniyordu
sanki mide bulantısı oldu hatta baş
dönmesi bile vardı...hamile kalmadan
önce benim adetimde bir hafta gecikti
stresten gecikmisti o yüzden stres yapma
Cnm olumlu düşün mutlaka bir gün benisine
kavusacaksin

inş bacım benim umudum kalmadı nasip artık sen hamilemisin??
hb , hani olmaz diyorlar ya ona korkuyorum birde bu hamilelikten önce folikasit kullanmak ne işe yarıyor bilgisi olan var mı

senin yasınkaç?? bacım folik asit hamileligi kolaylaştırıyomuş ama dra görünmeden kulnma istersen

Cnm ben sadece bir ay korundum bırakır birakmaz hamile
kaldım

Canım idrar testıne hiç güvenme benımde sat tarıhım 26 agustostu gecıkmem oldu 2kezıdrar testı yaptım negatıf cıktı dun kan testı yaptırdım degerm 10400 cıktı yaklaşık 5-6 haftalık hamileyimm bebiş geliyorrrr:)

inş bacım benim umudum kalmadı nasip artık sen hamilemisin??

senin yasınkaç?? bacım folik asit hamileligi kolaylaştırıyomuş ama dra görünmeden kulnma istersen
22 yasındayım zaten ilaçla korundum doktora sordum ilacın yan etkisi olur mu gebelik dşünürsem ilerde diye oda olmaz gebe kalmak istediğin zaman ilacı bırak folik asite basla dedi ama ben bebek için diye
biliyordum

hayırlı olsun rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin :)

amannnnnnnn ne güzel haberler bunlar ALLAH ömür versin balımm
22 yasındayım zaten ilaçla korundum doktora sordum ilacın yan etkisi olur mu gebelik dşünürsem ilerde diye oda olmaz gebe kalmak istediğin zaman ilacı bırak folik asite basla dedi ama ben bebek için diye
biliyordum
dr dediyse hemn başla canım gec kalma
sağol Cnm darısı tüm bebek isteyenlerin başına

aminnnnnnnnnnnn aminn canım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…