- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi vixenosnur
-
kızlar kocam geldı ben kacıorm kendınıze ıı bakın yarın gorusurz inş kendınze iyi bakın bb
vlla benim ki hala gelmedi bi belirtite yokslm gelecegin güzel anneleri
Cnm sıkıldı sayfanizi işgal
edeyim dedimadetiniz
bir hafta geçtikten sonra idrar
testi yapin zaman net sonuç
alırsınız.stres yapmayın tatlılar
stres yuzundende adetiniz gecikir
biliyorum zor ama uzmeyin kendinizi
inşallah bebisleriniz sizleri çok bekletmez
Canım aynen iyiki varsınızzzz
merhaba kızlar foruma yeni katıldım, yaklasık bi bucuk senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. bu ay olacak die bekledim 1 gün gecti adetimden bugun test yaptım negatif cıktı. bazı insanlar ilk basta korununca cocuk olmaz bi iki sene diyor korkuyorum gercektende öyle olur mu ki
vlla benim ki hala gelmedi bi belirtite yok
hg bacımm hgbiraz daha bekle daha 1 gün çok erkn sen bilirsin yinede
inş bacım benim umudum kalmadı nasip artık sen hamilemisin??Cnm uzme kendini bendeki belirtiler
soyleydi gogudlerim çok sismisti
açıyordu adetimden bir hafta önce
oldu.kasiklarima bıçak saplaniyordu
sanki mide bulantısı oldu hatta baş
dönmesi bile vardı...hamile kalmadan
önce benim adetimde bir hafta gecikti
stresten gecikmisti o yüzden stres yapma
Cnm olumlu düşün mutlaka bir gün benisine
kavusacaksin
hb , hani olmaz diyorlar ya ona korkuyorum birde bu hamilelikten önce folikasit kullanmak ne işe yarıyor bilgisi olan var mı
merhaba kızlar foruma yeni katıldım, yaklasık bi bucuk senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. bu ay olacak die bekledim 1 gün gecti adetimden bugun test yaptım negatif cıktı. bazı insanlar ilk basta korununca cocuk olmaz bi iki sene diyor korkuyorum gercektende öyle olur mu ki
Cnm ben sadece bir ay korundum bırakır birakmaz hamile
kaldım
inş bacım benim umudum kalmadı nasip artık sen hamilemisin??
senin yasınkaç?? bacım folik asit hamileligi kolaylaştırıyomuş ama dra görünmeden kulnma istersen
22 yasındayım zaten ilaçla korundum doktora sordum ilacın yan etkisi olur mu gebelik dşünürsem ilerde diye oda olmaz gebe kalmak istediğin zaman ilacı bırak folik asite basla dedi ama ben bebek için diyeinş bacım benim umudum kalmadı nasip artık sen hamilemisin??
senin yasınkaç?? bacım folik asit hamileligi kolaylaştırıyomuş ama dra görünmeden kulnma istersen
Canım idrar testıne hiç güvenme benımde sat tarıhım 26 agustostu gecıkmem oldu 2kezıdrar testı yaptım negatıf cıktı dun kan testı yaptırdım degerm 10400 cıktı yaklaşık 5-6 haftalık hamileyimm bebiş geliyorrrr:)
evet Cnm bir hafta sonra doğum var ama bizim
kızın keyfi yerinde gelesi yok
oyyy oyyy RABBİM kucagınıda doldurur inş bacımmmm inş saglıklı bebek nasip eder RABBİMMM aminnn
amannnnnnnn ne güzel haberler bunlar ALLAH ömür versin balımmCanım idrar testıne hiç güvenme benımde sat tarıhım 26 agustostu gecıkmem oldu 2kezıdrar testı yaptım negatıf cıktı dun kan testı yaptırdım degerm 10400 cıktı yaklaşık 5-6 haftalık hamileyimm bebiş geliyorrrr:)
dr dediyse hemn başla canım gec kalma22 yasındayım zaten ilaçla korundum doktora sordum ilacın yan etkisi olur mu gebelik dşünürsem ilerde diye oda olmaz gebe kalmak istediğin zaman ilacı bırak folik asite basla dedi ama ben bebek için diye
biliyordum
sağol Cnm darısı tüm bebek isteyenlerin başına
amannnn teyz<esi kurban olsunnn ne olurr sar kokla deki buda sitedeki teyzenin yerine de yerimm yaa ben onuu yerrrrrr
hayırlı olsun rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin :)
olur tatlım bi kucağıma alabilseydim kizimi
ama yok bir türlü doğum vakti gelmiyor
alırsın annesi alırsın inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?