bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Kızlar adet belirtilerine pek güvenmeyin. 31 yaşındayım bu zamana kadar 26 günde bir düzenli olup sadece ödem ve göğüs hassasiyeti gerginlik olurdu. 3aydır düşünüyoruz ya psikolojik olarak etkilenip her ay ne belirtiler yaşadım duyan hamile sanırdı :)

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun, inşallah gelecek sene bebek bekleyen herkes minnoşuyla kutlar bayramını
Canim seninde bayramn mub olsun.
Yaa evet adete yakinda silil cizgi cikabiliyomus
Simdi sabahin korunde tekrarladim silik yine var. Cok sukur ama canim bi gun silikte olsa gorebilcekmiyim diodum:))))bide hic belirtim vs yok sadece fazla istahliyim buda belirti sayiâlamaz sanirim

Kizlar sabah ozel bi hastane aradim lab.varmis nette baktim sordum bgn kan teati yaparmisnz dedim bayan evet dedi.. Bende esime soyledim yarin gidelim adetin gecsin dedi cok tezcanlisin dedi..ama hergn dusunuyorum adet ha oldum ha olmucam diye dedim..simdi yola ciktik annemlere gidiyoeruz.kandirabiliraem yol ustunde ugrucam

Kizlarr ugradik smdi haastaneye saat iki gibi cikacak sonuc hayirliaiyla doktor fln yk acil dr disinda.zaten lab yonlendirdi kiz beni.hayirlisi ins

Canim bida test al bak...kacgun gecmis..bide bence gir bi hastaneye cnm yaa nasil duruyosun hem rahatlarsin cnm..ins hamilesindir ama degilsen bile bu dusuncelerden kurtulmua olursun

Cok biktim yaa beklemekten belirsizlikten.. kocami aradim test al dedim bidaha yapicam.. ama nasil kotuyum nasil korkuyorum.. iki gun once negayif cikmis iki gun sonra ne degisecek ki..
cok zor bi durum.. yaa ben hep duzenli olurdum adet.. ama yok yok..

Canim iki gunde cok sey degisir. Hangi marka aliyorsun testi..ben bencede bosyere umutlaniyorum ama bi gun once bisey yoktu bi gun sonra silikte olsa gordum bisey cikmaz benm adetim gecmedi ama senin buyuk ihtimal dogru sonuc cikar

Canim iki gunde cok sey degisir. Hangi marka aliyorsun testi..ben bencede bosyere umutlaniyorum ama bi gun once bisey yoktu bi gun sonra silikte olsa gordum bisey cikmaz benm adetim gecmedi ama senin buyuk ihtimal dogru sonuc cikar

iki gun gecti negatif cikti bugun bakalim ne cikacak 4 gun gecti bugun.. offfffffffffff allah'im sabir ver...

14 ekimde regli olmam gerekirken hala beklemedeyim hatta yola cikacagim icin pazar gece kasik agrisinda yolda regli olursam diye ped kullandim o gun bugundur hala hasta olmadim. 1 hafta boyunca gogus ucum acidi. 13 ekimden beri kasik sancim oluyor ara ara pazartesi sali cok oldu bugun pek olmadi. Bu sureci beklemek ne beter biseymis yaa.

neden hala test yapmadın ??

selam kızlarr..

ben de ovulasyon testiyle yumurtlamayı tespit edip çift çizginin oldugu iki günü de degerlendirdikten sonra beklemedeyim.
yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor diye bugün ya da yarın adet olmam gerekiyor. sabah test yaptım negatif cıktı, kan testi de yaptırmaktan vazgectim, silik çizgi bile yoktu çünkü

doğum kontrol hapını temmuzda bıraktım bu ay 4. ay yani, insan hemen olacak zannediyor, beklemek ne kötüymüş..

iyi ki bu forumlar var da yalnız olmadıgımızı hissediyoruz..

Kızlar selam. Bende bu ay ovulasyon testi yapıp 3 günü değerlendirdim. Öncesinde de düzenli birliktelik yaşıyorduk. Bat 30 unda yumurtlamam 16 sindaydi. Dünden beri yumurtaliklarimda ara ara sizi hissediyorum. Biliyorum daha cok erken ama merak ediyorum.Acaba oldu mu diye . Hayırlısıyla su zaman bi geçse artık...

ohoooo daha öğrenmene 11 gün var:18:

ama ben ertesi gün öğrenilecek teknoloji istiyorum

Bende ısterdim valla. Peki bu yumurtalik agrilari sizilar işaret olabilir mi?

valla uzman değilim ama 3 gün içinde belirti göstereni hiç duymadım, bunlar cidden psikolojik. ben de burada okuyorum okuyorum, yok iştahım açılıyor, yok midem bulanıyor, kasıgım agrıyor.. ama 4 aydır ortada bir sey yok, en iyisi düşünmemek..

Haklısın kafayı siyirmadan bu konulardan kurtulmak istiyorumm valla. Bu ne ya beynimin içini kemirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…