- 18 Ekim 2013
- 93
- 6
- 286
- 35
- Konu Sahibi vixenosnur
-
Merhaba cnm, kan testi için aç gitmene gerek yok. Daha önce gebelik şüphesi için gitmiştim ama 0.1 in altında çıktımrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
merhaba aranıza yenı katıldım sat 19eylül bn bu ay beklıyordum ve bugun idrar testi yaptım 2. çizgi soluk çıktı sonra öğleden sonra kan verdim pozitif beta hcg değerim 21,65 çıktı hafta içi tekrar gel dediler gidecem bakalım ama değer düşük gibi geldi bana sizce nasıl
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
Daha hamileliğin başında olabilirsiniz. 3 -4 haftalık.Umarım allah gönlünüze göre verir.
soğan kürü yaptım hem de harfi harfine ve hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikti, göğüslerim sisti, belim ağrıyor canım kavun istiyor, günde 2 kavun yiyecek kadar , ve hep regl olacağım hissiyle yasadım 5. gün gün regl oldum sanki şelaleçok üzüldüm , ama inanıyorum ki rabbim bana da anne olmayı nasip edecek hayırlısıyla. çalışmalara devam
merhaba aranıza yenı katıldım sat 19eylül bn bu ay beklıyordum ve bugun idrar testi yaptım 2. çizgi soluk çıktı sonra öğleden sonra kan verdim pozitif beta hcg değerim 21,65 çıktı hafta içi tekrar gel dediler gidecem bakalım ama değer düşük gibi geldi bana sizce nasıl
Aynen canım. Bu ay ilk defa göğüslerim şişti, belim ağrıdı ama malesef sonuç negatif. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
ağlamak yok her an her sey olabilir:) inşallah
Kizlar 19 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadim. bugun sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti. iki gun icinde olmazsam kan tahlili yaptiracam. insaallah ilk denemede anne olurum
Herkes oyle diyor canim. yarin tahlile gideyim diyorumUmitlendirmek istemem ama gebesin
canimm yeniyken silik cikiyoo
Herkes oyle diyor canim. yarin tahlile gideyim diyorum
Merhaba kizlar,
Benide araniza alin lutfen,10 aylika evliyim,son 3 aydir bebis calismalari yapiyoruz,bat 21,bu ay umitliydim ama rahim bolgemde agri varregl gelior galiba gerci adet zamanimda karnim agirirdi simdi agrim rahim ucunda,of Allahim isteyen herkese nasip et,beklemek ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?