bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

Merhaba cnm, kan testi için aç gitmene gerek yok. Daha önce gebelik şüphesi için gitmiştim ama 0.1 in altında çıktı hamilelik yoktu. Bu ayda 5 günüm kaldı. Hayırlısı bakalım .

son dört aydır her ay düzenli olarak hamilelik bekliyorum evet..
fakat 3 aydır gerçekleşmedi.
kısmetse bu ay gelsin artık bebişim.

merhaba aranıza yenı katıldım sat 19eylül bn bu ay beklıyordum ve bugun idrar testi yaptım 2. çizgi soluk çıktı sonra öğleden sonra kan verdim pozitif beta hcg değerim 21,65 çıktı hafta içi tekrar gel dediler gidecem bakalım ama değer düşük gibi geldi bana sizce nasıl

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500

Daha hamileliğin başında olabilirsiniz. 3 -4 haftalık.Umarım allah gönlünüze göre verir.

soğan kürü yaptım hem de harfi harfine ve hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikti, göğüslerim sisti, belim ağrıyor canım kavun istiyor, günde 2 kavun yiyecek kadar , ve hep regl olacağım hissiyle yasadım 5. gün gün regl oldum sanki şelale çok üzüldüm , ama inanıyorum ki rabbim bana da anne olmayı nasip edecek hayırlısıyla. çalışmalara devam

Aynen canım. Bu ay ilk defa göğüslerim şişti, belim ağrıdı ama malesef sonuç negatif. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Canım senin adet siklusun kaç gün?

Arkadaslar merhaba benmde bat 22 ekim bu ay sgan kürü yaptım suan adet belirtim yok normalde agrimin olması lazmdi we cok fena kasntı we yanmam war sanrım bu ay da bebisim gelmeye niyetli degil (

Kizlar 19 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadim. bugun sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti. iki gun icinde olmazsam kan tahlili yaptiracam. insaallah ilk denemede anne olurum

Merhaba kizlar,
Benide araniza alin lutfen,10 aylika evliyim,son 3 aydir bebis calismalari yapiyoruz,bat 21,bu ay umitliydim ama rahim bolgemde agri var regl gelior galiba gerci adet zamanimda karnim agirirdi simdi agrim rahim ucunda,of Allahim isteyen herkese nasip et,beklemek ne zor

Gunaydin caninm umidini yitirme adet ile gebelik belirtileri ayni hic fark yok ve akisina biraktiginizda iliskide bebek icin sartlamadiginizda kendinizi hemen oluyo stres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…