- Konu Sahibi vixenosnur
-
arkadaşlar merhaba adetime 4 gün kala dayanamayıp gebelik testi yaptım iki çizgiyi de gördüm ama diğeri kadar aynı koyulukta değildi bugün normalde adet olmam gerekiyo sabah tekrar yaptım yine aynı şekilde çift çizgiyi gördüm ama çok koyu değil ikisininde aynı koyulukta mı olması gerekiyor?
Gunaydin caninm umidini yitirme adet ile gebelik belirtileri ayni hic fark yok ve akisina biraktiginizda iliskide bebek icin sartlamadiginizda kendinizi hemen oluyo stres yok
arkadaşlar merhaba adetime 4 gün kala dayanamayıp gebelik testi yaptım iki çizgiyi de gördüm ama diğeri kadar aynı koyulukta değildi bugün normalde adet olmam gerekiyo sabah tekrar yaptım yine aynı şekilde çift çizgiyi gördüm ama çok koyu değil ikisininde aynı koyulukta mı olması gerekiyor?
dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım 6 da alıcam sonucu dualarınızı eksik etmeyin
dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım 6 da alıcam sonucu dualarınızı eksik etmeyin
Cok tesekkur ederim cnm,baya baya stres yapiyorum,bu ay hasta olursam esmle karar aldik doktora gidicez,
Bise sormak istiorum esimle beraber urolojiye mi gitmeliyiz,yoksa ben kadin doguma mi gitmeliyim?
hamileyimmmmm allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah
hamileyimmmmm allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah
maalesef canım ıyı haberlerım yok bu ay da olmadı kasım da aşk baskadır dıyerekten kasımı beklıyorum :)mrb canım inş. hamilesindirama ne kadar uzun süre hap kullanmışsın.Bende 1 yıl kullandım ve hiç bir yan etkisini görmedğim için devam ettim eğer yan etkileri olsaydı bırakacaktım.Sendeki iyi cesaretmiş canım tebrik ederim.7 yıl az değil peki bu süre zarfında yan etkileri oldu mu hapın.Bana kilo aldırmadı hiç hatta zayıflamam da etkisi oldu biraz da onun için bırakamadım bu arada sonucunu bize söyle canım:)
canım ben bekarken 3 aykullandım yasmin hapını evlendıkten 9 ay sonra kullandım yanı 3 aydır kullanıyorum duphaston hapını yan etkısını gormedım bu hapların ama 8 sene once diane35 kullanmıstım o yan etkı yaptı bacaklarda kramp seklınde onu bırakmıstım hemen haa bu arada maalesef bu ay da tutturamadık kasımda ınsaallah :/
mrb,inşallah sende hamilesindir burdan güzel haberler duymak motive ediyor insanı.sonucunu paylaşırsan sevinirim:)
malesef canım ya bu ay da olmadı kasım a ınsaallahmrb canım inş. hamilesindirama ne kadar uzun süre hap kullanmışsın.Bende 1 yıl kullandım ve hiç bir yan etkisini görmedğim için devam ettim eğer yan etkileri olsaydı bırakacaktım.Sendeki iyi cesaretmiş canım tebrik ederim.7 yıl az değil peki bu süre zarfında yan etkileri oldu mu hapın.Bana kilo aldırmadı hiç hatta zayıflamam da etkisi oldu biraz da onun için bırakamadım bu arada sonucunu bize söyle canım:)
mrb,inşallah sende hamilesindir burdan güzel haberler duymak motive ediyor insanı.sonucunu paylaşırsan sevinirim:)
bende bu ay çok umutluydum ama olmadı adetim 8 gün önceden geldihayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?