bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

arkadaşlar merhaba adetime 4 gün kala dayanamayıp gebelik testi yaptım iki çizgiyi de gördüm ama diğeri kadar aynı koyulukta değildi bugün normalde adet olmam gerekiyo sabah tekrar yaptım yine aynı şekilde çift çizgiyi gördüm ama çok koyu değil ikisininde aynı koyulukta mı olması gerekiyor?

aynı olması gerekmez benimkide hayalet gibi çıkmıştı ilk yaptığımda.. muhtemelen hamilein yzde 99,9

Gunaydin caninm umidini yitirme adet ile gebelik belirtileri ayni hic fark yok ve akisina biraktiginizda iliskide bebek icin sartlamadiginizda kendinizi hemen oluyo stres yok

Cok tesekkur ederim cnm,baya baya stres yapiyorum,bu ay hasta olursam esmle karar aldik doktora gidicez,
Bise sormak istiorum esimle beraber urolojiye mi gitmeliyiz,yoksa ben kadin doguma mi gitmeliyim?

KIzlar merhaba..
Gebelik ve adet belirtileri o kadar benziyor ki..
bende ki fark su oldu.. surekli beyaz krem gibi akintilarim..
benim adet olucagim zaman alnimda bir tane sivilce cikar.. ellersem agri yapiyor..
dun adet olmam gerekiyordu o sivilcem vardi.. ama tabi melegim geldigi icin olmadim..
yani umudunuzu kaybetmeyin.. o kirmizilari gorene kadar umudunuzu kaybetmeyin.. Hep inanin hep dua edin hep calisin..
insallah hepinizde tez zamanda bu duyguyu yasarsiniz..

idrar testinde çoğunlukla adet 3-4 gün geçtiğinde çıkıyor diye biliyorum..adet gününde test yapıp çift çizgi çıkıpta kan testinde çıkmayışı yada ertesi gün adet oluşu normal olabiliyormuş adet günündede beta hcg yükselebliyor ertesi gün adetle gidebiliyormuş..kesinlikle adetin en az 4-5 gün geçsin sonra direk kan testi yaptır bence. ozaman gönül rahatlıgıyla sevinirsin..

dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım 6 da alıcam sonucu dualarınızı eksik etmeyin

Canim ins hamilesindir bende uc gun once adetimden once silik cikti ogrendim.kan testi yaptrmstm bi gun sonra.gebelik gorunuyo dedi acil dr.u.yarin ins bende kadin doguma gitcemmm ins hayirlisi ile oda dogrular.simdi adet gunum gecti uc gn oldu hala olmadm

Cok tesekkur ederim cnm,baya baya stres yapiyorum,bu ay hasta olursam esmle karar aldik doktora gidicez,
Bise sormak istiorum esimle beraber urolojiye mi gitmeliyiz,yoksa ben kadin doguma mi gitmeliyim?

yazılanlardan okuduğum kadarıyla ilkönce erkek incelenmeli diye okumuştum.yani ilkönce eşin sperm sayım testi yaptırıcak bu işe bakan lab.da yada hastanelerde ve alınan sonucu ürolog değerlendiricek.eşinin canlı sperm sayısı yani kalitesi iyiyse sende kadın doğum doktoruna gidip hamile kalmaya karar werdiğini ne kadar zmandır denediğinizi söylediğinde zaten doktor senin ihityacın olan herşeyi söyler.

Kızlar benim de bat 30 ekim . Ovulasyon testiyle değerlendirdim bu ayki yumurtlama günlerimi ayın 16 sindaydi. Şimdi bekliyorm acaba oldu mu diye . Bir yanim hamilesin diyor diğer yanım hemen heveslenme diyor. Bu Arafta kalma durumu sanırım en zor olan. Genede şükürler olsun sağlıklı insanlarız. Rabbimden hep hayırlısıni diliyorum. Israrcı olmak da istemiorum Allah in gücüne gider. Dileğim benim gibi belirsizlikte kalan ve cani gönülden bebek isteyen herkesin Rabbim göbeğini ve kucağını bebekle doldursun inşallah amin...

maalesef canım ıyı haberlerım yok bu ay da olmadı kasım da aşk baskadır dıyerekten kasımı beklıyorum :)

malesef canım ya bu ay da olmadı kasım a ınsaallah

bende bu ay çok umutluydum ama olmadı adetim 8 gün önceden geldi hayırlısı olsun

bende bu ay çok umutluydum ama olmadı adetim 8 gün önceden geldi hayırlısı olsun

bende 5 gün öncesinden oldum, biz olmayalım diye bekliyoruz maşallahı var bizim kırmızıların çok bekletmeden hemencecik test falan yapmaya fırsat vermeden geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…