- Konu Sahibi vixenosnur
-
bende 5 gün öncesinden oldum, biz olmayalım diye bekliyoruz maşallahı var bizim kırmızıların çok bekletmeden hemencecik test falan yapmaya fırsat vermeden geliyorlar
slm nerelerdesınız kac gundur ya yyalnız kaldım
ben kasım topicine geçtim, sen ne yapıyorsun nerelerdesin
neyapıyım sürünüorm hastanelerdekasım topıgı nere bende kesın oranın yolcusuyumdur sen nasılsın napıosn
kasım 2013 diye topic açtım canım yine bu gebelik sayfasında, bende 17 sine bekliyordum regli 13 üne oldum,aynen valla saf saf bakıyorum offf beklemek çok zor yaa
aynen bılıorm erken olmstun sen hayırlısı be canm bende 2 sınde beklıyorum bakalm ıns gelmez dıcm ama doktor kırdı hevesımı o yuzdn umudum yok bu ay bıdahakı aya ıns
bu ayda olmazsa gelecek ay doktora gideceğim yumurta takibi falan yapsın böyle elim kolum bağlı nereye kadar duracağım bilemiyorum
valla gıtmelısın bencede inş bi problm cıkmaz canm eger bı sorun varsa erkenden ogrenmek en ıısı ben cok pısmanım bekledıgıme
canımın içi gittim gitmez olur muyum bütün testlerim yapıldı, hsg çekildim, hemde bebek düşündükten hemen sonra gittim sorun yok ama kürtajdan sonra 3 ay bıraktım çalışmayı 2 aydır deniyoruz olmuyor, bu 3. ayım bu ayda olmazsa doktorumu değiştirip tüm testlerin yenilenmesini isteyeceğim:26:
bende bir sürü doktora gıttım hsg harıc hrsey yapıldı sorun yok dendı ole salak gıbı bekledm deıstırdım doktorumu bak neler ogrendım ıı orda vakıt kaybetmemısım
bende 5 gün öncesinden oldum, biz olmayalım diye bekliyoruz maşallahı var bizim kırmızıların çok bekletmeden hemencecik test falan yapmaya fırsat vermeden geliyorlar
slm kızlar benim bat 31 ekim olduğu için kasıma da yazdım inşallah gelmez kırmızılar bu bekleyiş çok zooor testi ne zaman yapmalıyım ben çok deneyimsizim
kasım 2013 diye topic açtım canım yine bu gebelik sayfasında, bende 17 sine bekliyordum regli 13 üne oldum,aynen valla saf saf bakıyorum offf beklemek çok zor yaa
bak baaakkkk..hiç haberimiz olmadı :) kaçak kat çıktın yani
selam kizlar2 gun sonra adet olmam gerekiyor aslinda ama ben dayanamadim vepredictor erken test aldim ve 2.cizgi cok silik cikti,bir testim daha var ama yarin sabaha sakladim..sizce gebiş miyim :>
saolasın iyiyim sen nasılsın okudum sende regl olmuşssun..kasımı bekliyoruz gene desene..yok kız burayıda takip ediyorum, ekimdeki arkadaşlar takip ediyorlar diye kasım açtım, ekim bitince senide aramızda görmek isteriz, bu arada nasılsın ne yapıyorsun?
saolasın iyiyim sen nasılsın okudum sende regl olmuşssun..kasımı bekliyoruz gene desene..
bende işte adetim biteli beri kafama ne zman eserse ozman yapıyorum walla inan çok sıkıldım düşünmekten kurmaktan hewesimde kaçtı gibi ne biliyim uğraşamam ya falan demeye başladım..olursa olur yani kendimi paralayınca daha kötü çöküş oluo o yüsden bu işin sıkıcı yorucu taraflarını düşünüp kendimi soğutmaya başladım..tabi bi yandanda ilişki yine dewam ediyo ama kafama estiği zaman yani..:böle geçio günler kasım topiğinde inşallahh hamileeeyyimm diye giriş yaparım
Cok tesekkur ederim cnm,baya baya stres yapiyorum,bu ay hasta olursam esmle karar aldik doktora gidicez,
Bise sormak istiorum esimle beraber urolojiye mi gitmeliyiz,yoksa ben kadin doguma mi gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?