bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Günaydın kizlar ben geçen ay yani eylülde hamis kalmayi planlayanlardandim ama malesef kalamamistim cok etkilenmistim bu ayda o yüzden bu topige gelmemistim yine kalamazsam cok daha etkilenirim diye dün regl olmam gerekirdi olmadim kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum ama sabah test yaptim bir baktim ki ikinci cizgi silik çıktı galiba hamileyim dua edin 1 oğlum var 3 yaşında ama oglumdan önce 2 düşük yaşamıştım oglumda riskliydi ins bunu sağlıkla kucagima alırım. . Rabbim bütün isteyenlere en yakin zamanda nasip etsin

Son düzenleme:

inşallah hayırlısı olur..hemen kan testiineeeee ya gerçekten kendini hamile gibi hissetmeyenler hakkaten hamile çıkıyo belirti yaşayan cidden çok az ya okudukça diğer forumlarıda geneli tam tersi tepkiler yani..hakkaten belirti melirti hikaye galiba arkadaşlar :44:

gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah

ya bende inanmıyorum belirti falan, olunca oluyor işte

haklisin canim,bu sabah yine erken test yaptim ama bu sefer de 30 dk sonra asiri silik cikti,yarjb regl gunum bakiyim hamileysem bu erken gebelik testine guvenilir!degilsem bir daha da erken test yapmam param gidiyor param! :)

merhaba kizlar bende araniza katilmak istiorum:)benimde bat 31 ekim bazi belitiler var merakla bekliorum. bakalim sonuc ne olacak:)

Bat 2 kasim canm kasik agrim var bide yumurtlama zamanindan sonra kahverengi leke geldi simdi kasik agrim ve gogus sisligim var

Merhaba kizlar benim bat 20 ekimdi ama henuz adet olmadim.normalde adetim saat gibidir gunu gunune olurdu ama 2 aydir duzensizlesti.gecen ay tam 1 hafta gecikti hadi o zaman tatile gitmistik hava degisiminden dedik ama bu ayda ayni sey oldu.off simdiye kadar hep test yapip hep negatif gordum.o yuzden test yapmayada korkuyorum.1 hafta gecsin istiyorum.27 aydir bekliyoruz nolur bu sefer tutmus olsun dua ederseniz sevinirim.

Ya biraz komik gelebilr ama ben 2 aylk evliym evlndktn snra rgel oldm hmn bi ayda ole gcti yine olmdi smdi bklm blki diorum ama stres yapmak istemiyorm ins sende hamilesindir rabbim tum isteyen bayanlara evlat kokusu tatmayi nasip etsin.

Ben bu ay hiç beklemiyordum çünkü 8 Temmuz'da kürtaj oldum. Bu ay ilk denememizde olmuşşş :)

sat:17eylüldü gelmeyince birkaç gün Pazartesi hemen test yaptım ve çift çizgiii
mutluluktan havalara uçtum hemen sağlık Ocağı'na gittim beta hcg:1109 çıktı yani 5haftalık hamileymişim

Şimdi Pazartesi kadın doğuma gideceğim randevumu da aldım ama zaman geçmek bilmiyor

Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah :)

Ya biraz komik gelebilr ama ben 2 aylk evliym evlndktn snra rgel oldm hmn bi ayda ole gcti yine olmdi smdi bklm blki diorum ama stres yapmak istemiyorm ins sende hamilesindir rabbim tum isteyen bayanlara evlat kokusu tatmayi nasip etsin.

amin canım aminn bi 44 görüyorum Malatyalı mısın yoksa malatyada mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…