- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 358
- 36
- Konu Sahibi vixenosnur
-
Günaydın kizlar ben geçen ay yani eylülde hamis kalmayi planlayanlardandim ama malesef kalamamistim cok etkilenmistim bu ayda o yüzden bu topige gelmemistim yine kalamazsam cok daha etkilenirim diye dün regl olmam gerekirdi olmadim kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum ama sabah test yaptim bir baktim ki ikinci cizgi silik çıktı galiba hamileyim dua edin 1 oğlum var 3 yaşında ama oglumdan önce 2 düşük yaşamıştım oglumda riskliydi ins bunu sağlıkla kucagima alırım. . Rabbim bütün isteyenlere en yakin zamanda nasip etsin
Günaydın kizlar ben geçen ay yani eylülde hamis kalmayi planlayanlardandim ama malesef kalamamistim cok etkilenmistim bu ayda o yüzden bu topige gelmemistim yine kalamazsam cok daha etkilenirim diye dün regl olmam gerekirdi olmadim kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum ama sabah test yaptim bir baktim ki ikinci cizgi silik çıktı galiba hamileyim dua edin 1 oğlum var 3 yaşında ama oglumdan önce 2 düşük yaşamıştım oglumda riskliydi ins bunu sağlıkla kucagima alırım. . Rabbim bütün isteyenlere en yakin zamanda nasip etsin
inşallah hayırlısı olur..hemen kan testiineeeeeya gerçekten kendini hamile gibi hissetmeyenler hakkaten hamile çıkıyo belirti yaşayan cidden çok az ya okudukça diğer forumlarıda geneli tam tersi tepkiler yani..hakkaten belirti melirti hikaye galiba arkadaşlar :44:
gözün aydın canım hayırlı olsun
her zaman ama her zaman en sağlıklısı adetinden en az 3 gün geçince yapılan kan testi ve en az 1 hafta geçince yapılan idrar testi..bence yani :) çünkü çeşit çeşit olaylar var yok kimyasal gebelik yok adete az gün kala ortaya çıkan beta hcg yükselmesi vs vs..beklemek en güzeli..ben bu ay hiiiiç kasmadım kendimi geçen ay hop otutrup hop kalktım 2 günde bi aksatmadan yaptık yok tarihine yok yumurtlamsını takip ederek yaptık tutmadı..bu ay kafama ne zman eserse ozman takıldım..olursa olur artık napiyim sıkıldım düşünmekten..zaten çabuk demorilize olan biriyim kasımdada olmazsa 3 aydır deniyor olucaz ondan sonrada hiç düşünmem muhtemeln çocuk mocuk hewesim kırıldı sanki biraz...
uzulme cnm ilk ay tutturma orani % 25. sonraki ay olur ins. benimde 2. ayim bu. bekliyoruz simdi merakla.
sendede belirtiler var. hadi bakalim ins hamilesindir. bende su anda bas agrisi asiri yorgunluk ve sumuk kivaminda beyaz akinti var. ara arada karnimin sag tarafinda agri oluyor.
Merhaba canim ins bu ay hamilesindir. sen biraz daha bekle bence. cok dusunmemeye calis. Rabbim en hayirli zamanda verir ins.
amin cnmm insallah taze taze hamilede kalirsin ins hemen. şu beklemek isi insani cok meraklandirio
Ya biraz komik gelebilr ama ben 2 aylk evliym evlndktn snra rgel oldm hmn bi ayda ole gcti yine olmdi smdi bklm blki diorum ama stres yapmak istemiyorm ins sende hamilesindir rabbim tum isteyen bayanlara evlat kokusu tatmayi nasip etsin.
hayirli olsun cnm. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin. darisi bizlere olsun:))
malatyaliyim canm ist da yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?