- Konu Sahibi vixenosnur
-
beklemek deli etti simdiden beni. Rabbim gonlumuze gore verir ins cnm ya
malatyaliyim canm ist da yasiyorum
bende Malatyalıyım malatyada yaşıyorum hatta Malatyalılar olarak konu başlığımız bile var o kadar abarttık yani
Ben bu ay hiç beklemiyordum çünkü 8 Temmuz'da kürtaj oldum. Bu ay ilk denememizde olmuşşş :)
sat:17eylüldü gelmeyince birkaç gün Pazartesi hemen test yaptım ve çift çizgiii
mutluluktan havalara uçtum hemen sağlık Ocağı'na gittim beta hcg:1109 çıktı yani 5haftalık hamileymişim
Şimdi Pazartesi kadın doğuma gideceğim randevumu da aldım ama zaman geçmek bilmiyor
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah :)
amin cnm. bizim tarihler yakinmis zaten.belirtilerimizi burdan paylasiriz:)beklemek deli etti simdiden beni. Rabbim gonlumuze gore verir ins cnm ya
Merhaba canim ins bu ay hamilesindir. sen biraz daha bekle bence. cok dusunmemeye calis. Rabbim en hayirli zamanda verir ins.
Ahhh insallah oyledir iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.bu beklemek yok mu icimi kemiriyor resmen..yoksa bir an once adet olsam bari.zaten hic bir belirtide yok.
gecen ay bende ole diyodum adet olunca rAhatliosun icinde suphe kalmio en azindan. birazda psikolojik her belirtiyi buyutuo insan
Ahhh insallah oyledir iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.bu beklemek yok mu icimi kemiriyor resmen..yoksa bir an once adet olsam bari.zaten hic bir belirtide yok.
ayricaligimiz olsa gerek canim
canım seni üzmek istemem ama neden kürtaj olmuştun :26:
canim artk taktim icin hersyi belirti olrak goruyorm senin bat ne zaman
Evet canim psikoloji coook etkiliyor..bakalim hayirlisi..
Şuanki mutluluğumla İnan unuttum bile o üzüntüyü.
benim beta değerlerim hep düşük çıktı yeteri kadar artmadı ve keseyi göremediler bir türlü en sonundada kürtajla rahim içini temizlediler canım. Yoksa bana zarar verip iç kanamaya neden olacakmış.
benim 31 ekim-2 kasim arasi cnm.benimde 2. ayim iste. bu ay merakla bekliorum.canim artk taktim icin hersyi belirti olrak goruyorm senin bat ne zaman
ya dun bas agrisi basladi,asiri yorgunluk birde sumuk kivaminda beyaz akinti. bugunde ayni belitiler devam edio. cok umutlanmak istemiyorum. akisina biraktim:) goguslerimde sizida var. bekleyip gorecez. ya illa olsun diye olup bitmiyorumda,insan sadece merak edio. acaba hamile miyim diye:) cok karisik duygular yaaCanim belirti varmi peki sende
Ya insan istiyo helede evlenince hemn olsn istiyo ama tabi rabbim zamanini blyo kismt canm ins Allahim snada nasip edr.
ben 2 senelik evliyim. basta istemedik. yeni yeni istemeye basladik iste. sen hic korunmadin dimi:)
anladim cnm. ins bu ay gelir. 10 gun sonra falan anlariz:))
anladim cnm. ins bu ay gelir. 10 gun sonra falan anlariz:))
İns canm sdce yine strestense bu belirtiler die endise ediyorm yinede rBbim gonlumuze gore versn ins nese benm ckmam lazm birz islrm vr aksma donerm kendinize iyi bakin hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?