- Konu Sahibi vixenosnur
-
sagol cnm sende kendine iyi bak.
Ins canm sdce yine strestense bu belirtiler die endise ediyorm yinede rbbim gonlumuze gore versn ins nese benm ckmam lazm birz islrm vr aksma donerm kendinize iyi bakin hanimlar
ne kadar dusunmeyelim desekte elde olmuo iste. bi belirti olunca hemen netten arastirmaya baslioruz
canım keşke hangi ay olduğunu yazsaydın böylelikle daha fazla arkadaş gelirdi...
30 ekim bat bakalım hayırlısı
oldu olacak temellı kendıde gırsın doktoruda doguralım o ne ole be
30 ekim bat bakalım hayırlısı[/QUOTE
Benimde bat 30 ekim. Merakla bekliorum. İns hayirli haberleri aliriz:).
az kalmış belirti falan bir şey var mı sende bacım
Ya ben 26 günde bir hastalanırım karın şişliği ve tatlı krizi olurdu. 3 aydır bebek istiyoruz hem regl belirtilerim ve yoğunluğu değişti bir de okuduklarımdan etkileniyorum sanırsın 2 aylık hamileyim her türlü belirti hissediyodum neyse şimdi sadece kasıklarımda gerilme gibi tuhaf bişeyler oluyor
30 ekim bat bakalım hayırlısı[/QUOTE
Benimde bat 30 ekim. Merakla bekliorum. İns hayirli haberleri aliriz:).
Hadi inşallah var mı belirti gibi bişey
Hadi inşallah var mı belirti gibi bişey
Ya kasiklarimda ara ara agri oluyo bas agrisi,halsizlik birde goguslerimin yan tarafi agrio. Gerci bunlara adet belirtiside denilebilir. O yuzden pek buyutmemeye calisiorum. Sende var mi belirti cnm?
hadi inşallah hamilesindir, güzel ve iyi haber ver bize olur mu?
Ya kasiklarimda ara ara agri oluyo bas agrisi,halsizlik birde goguslerimin yan tarafi agrio. Gerci bunlara adet belirtiside denilebilir. O yuzden pek buyutmemeye calisiorum. Sende var mi belirti cnm?
Ağrı değilde kasığımda gerilme gibi tuhaf bişeyler oluyor , çok yemek yiyemiyorum midem bulanıyo gibi oluyor ama boğazımda soğuk algınlığıyla ilgili rahatsızlık var 5 gündür ondanda olabilir
Mutlaka veririm sonuç ne olursa olsun, saçma bi durum bekleyiş ne lazer ne diş ne başka bi durumla ilgili ilaç falan kullanılmıyor ya hamileysem diye
Ağrı değilde kasığımda gerilme gibi tuhaf bişeyler oluyor , çok yemek yiyemiyorum midem bulanıyo gibi oluyor ama boğazımda soğuk algınlığıyla ilgili rahatsızlık var 5 gündür ondanda olabilir
Olabilir cnm. Bendede gerilme oluyo. Ama psikolojikte olabilir. O yuzden belirtilere guvenmiorum. Korunmayali birakali ne kadar oldu cnm?
Olabilir cnm. Bendede gerilme oluyo. Ama psikolojikte olabilir. O yuzden belirtilere guvenmiorum. Korunmayali birakali ne kadar oldu cnm?
3 ay oldu dün meraktan predictor alıp yaptım tek çıktı göya 4 gün öncesinden çıkıyomuş :)
3 ay oldu dün meraktan predictor alıp yaptım tek çıktı göya 4 gün öncesinden çıkıyomuş :)
Benimde 2. Ayim bu. Ama daha erken yaa. Benim arkadasta dayanamadi aldi ondada tek cizgi cikmisti.
Senin ne kadar oldu
onu bende yaptım ama adet gecikmesinden dört gün önce imiş. yani beklenen adet tarihi Perşembe ise cumadan önce dört gün yani en erken Pazartesi yapman gerekiyor canım. Banada eczacı arkadaşım dedi:) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Senin ne kadar oldu
2 senelik evliyim. Korunmayi birakali 2 ay oldu cnm. Burda yazilanlari okuyuncada hamile kalamayacakmisim gibi hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?