- Konu Sahibi vixenosnur
-
onu bende yaptım ama adet gecikmesinden dört gün önce imiş. yani beklenen adet tarihi Perşembe ise cumadan önce dört gün yani en erken Pazartesi yapman gerekiyor canım. Banada eczacı arkadaşım dedi:) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Amin cnm insallah. 10 gun sonra anlariz heralde:)
2 senelik evliyim. Korunmayi birakali 2 ay oldu cnm. Burda yazilanlari okuyuncada hamile kalamayacakmisim gibi hissediorum
En büyük hata o burda yazılanlardan etkilenme sakın, ben ne diyorum bu yaşıma kadar regl olduğumu anlamazdım okuyup etkilenince sırt ağrıları karın ağrısı kahverengi akıntı birsürü şey hissettim. Olumsuz şeylere takılma beraberlik olsun diye ve diğerlerinin mutluluğunu paylaşmak için bakıyorum buraya okuduklarını moralini bozucak şeyleti okuyup geç takılmadan derim ben
onu bende yaptım ama adet gecikmesinden dört gün önce imiş. yani beklenen adet tarihi Perşembe ise cumadan önce dört gün yani en erken Pazartesi yapman gerekiyor canım. Banada eczacı arkadaşım dedi:) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Öyle merakına yaptım 4 gün öncesini bilen belki 7 gün öncesini de bilir diye :))
Amin cnm insallah. 10 gun sonra anlariz heralde:)
En büyük hata o burda yazılanlardan etkilenme sakın, ben ne diyorum bu yaşıma kadar regl olduğumu anlamazdım okuyup etkilenince sırt ağrıları karın ağrısı kahverengi akıntı birsürü şey hissettim. Olumsuz şeylere takılma beraberlik olsun diye ve diğerlerinin mutluluğunu paylaşmak için bakıyorum buraya okuduklarını moralini bozucak şeyleti okuyup geç takılmadan derim ben
Evet cok haklisin aslinda. Bazen takiliorum okudukca okuyasim gelio.sonra icimi karartiyorum2 ay once muayene oldum. doktor yumurtaliklarda sorun olmadigini soyledi. Sadece vajinada iltihap var dedi. Antibiyotik ve fitil vermisti. Onlari kullandim. Simdilik bi sorun kalmadi. Ama dedigin gibi bende gecen ay her bi agrimi gebelige yoruyodum. Adetim hic gecikmez 26 gunde olurum. Gecen ay 5 gun gecikti. Psikolojik olarak cok etkilendim o yuzden bu ay daha rahat takilmaya calisiorum.
Evet cok haklisin aslinda. Bazen takiliorum okudukca okuyasim gelio.sonra icimi karartiyorum2 ay once muayene oldum. doktor yumurtaliklarda sorun olmadigini soyledi. Sadece vajinada iltihap var dedi. Antibiyotik ve fitil vermisti. Onlari kullandim. Simdilik bi sorun kalmadi. Ama dedigin gibi bende gecen ay her bi agrimi gebelige yoruyodum. Adetim hic gecikmez 26 gunde olurum. Gecen ay 5 gun gecikti. Psikolojik olarak cok etkilendim o yuzden bu ay daha rahat takilmaya calisiorum.
Kesin olan bişey var burda yazılan belirtilerin hepsi gecikmeden sonra yaşanır , en fazla öncesinde yerleşme hissedilebilir
Kesin olan bişey var burda yazılan belirtilerin hepsi gecikmeden sonra yaşanır , en fazla öncesinde yerleşme hissedilebilir
Evet adet gecikmesi olmadan test yapmakta iyi degil oda insani daha karamsarliga itiyo. Ben bu ay adet olmazsam bekleyecem bi 5-6 gun. Oyle test yapacam.
Öyle merakına yaptım 4 gün öncesini bilen belki 7 gün öncesini de bilir diye :))
Ben bu ay tutacam kendimi. Gecen ay iki defa yapmistim:)
Ben bu ay tutacam kendimi. Gecen ay iki defa yapmistim:)
Benim de hiç gecikmem olmaz olursa zaten tutmuştur herhalde hee bir de ateş var bende
Benim de hiç gecikmem olmaz olursa zaten tutmuştur herhalde hee bir de ateş var bende
Bendede ates var cnm. Gerci biraz usuttum ondanda olabilir. Ya boyle adet olmaya az kalinca daha bi meraklanio insan. Hatta adet olsamda rahatlasam artik diyo:)
Bendede ates var cnm. Gerci biraz usuttum ondanda olabilir. Ya boyle adet olmaya az kalinca daha bi meraklanio insan. Hatta adet olsamda rahatlasam artik diyo:)
Aynen öyle :)) benimde boğazım rahatsız ama sürekli değil ateş ne biliyim
:)) sen kac senelik evlisin cnm?Aynen öyle :)) benimde boğazım rahatsız ama sürekli değil ateş ne biliyim
:)) sen kac senelik evlisin cnm?
5 aylık :))
daha cok yeni:) Allah mutlulugunuzu arttirsin ins. bebeklerle:)5 aylık :))
daha cok yeni:) Allah mutlulugunuzu arttirsin ins. bebeklerle:)
Teşekkür ederim canım sizinde
Canım senin adet siklusun kaç gün?[/QUOT
o hiç belli olmadı çünkü sabit değildi 3 gun ya da 1 hafta geç olmuşumdur hep
hayirli olsun cnm:) Rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gostersin ins.merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın ben de hamileyim
hep beraber bekleyelim bebişlerimizi :))
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın ben de hamileyim
hep beraber bekleyelim bebişlerimizi :))
Hayırlı olsun canım ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?