bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Ama regl sonrası en fazla 2.haftayı doldurmuş oluyosun nasıl çıkmış gebelik, mucizevi bişey olmuş maşallah

Ama regl sonrası en fazla 2.haftayı doldurmuş oluyosun nasıl çıkmış gebelik, mucizevi bişey olmuş maşallah

benim heralde adetten soraki gün hemen oldu
adetim de bu ay 2 gün geçince evde kendim test yaptım çıktı :)
valla ben de şaşırdım bayaa doğurganmışım demek ki
şaka maka herşeyin bi vakti olurmuş ya bizimkisi de gelmiş meğer..

kızlar mrb bayramdan sonra buraya pek yazamadım başlarda aktiftim baya işlerde çok yoğun bu aralar ama neyse kafama takılan birşey var sizlere danışmak istiyorum.şimdi ben 8 ekimde adet oldum ve 3 gündür midem de hafif bir bulantı ve baş ağrım var. kusacak gibi olmuyorum ama rahatsız ediyor beni sizce neden olabilir bir fikriniz var mı?

Eğer erken döllenme olduysa belki diyeceğim ama, gebeliği öncesinden düşünüyosan ve burayı okuduysan hep psikolojik olabilir derim ben.

merhaba kızlar ben de bu ay hamilelik bekliyorum bir gün geçti adetimi.geçen ay 24 ünde olmuştum ama normalde bikaç gün önce olur benim hep daha test falan yapmadım bekliyorum belki öylesine gecikmiştir diye.

mrb cnm. bende seninle ayni belirtileri yasiorum.ama regl belirtiside olabilir. su andada basim catlio. adet olmama 5-6 gun kaldi. bekleyip gorecez artik.hersey olabilir ama ins. hamilesindir cnm.

Eğer erken döllenme olduysa belki diyeceğim ama, gebeliği öncesinden düşünüyosan ve burayı okuduysan hep psikolojik olabilir derim ben.

mrb aslında bayram tatilinde gebeliği unuttum yani bu konudaki gerginliğimi attim düşünmüyordum da aslında ama böyle olmaya başlayınca tedirgin oldum.Yine de gebelik olarak düşünmüyorum çüknü adet oldum ayın sekisizde ama belki bildiğiniz birşey olabilir belki fikir verirsiniz diye sormak istemiştim.

merhaba kızlar ben de bu ay hamilelik bekliyorum bir gün geçti adetimi.geçen ay 24 ünde olmuştum ama normalde bikaç gün önce olur benim hep daha test falan yapmadım bekliyorum belki öylesine gecikmiştir diye.

bence 2-3 gun daha bekle. adet olmazsan idrar testi yaparsin cnm

1 gün olur mu 31. gündesin test yapmadın mı, hadi inşallah vardır bişeyler

mrb cnm. bende seninle ayni belirtileri yasiorum.ama regl belirtiside olabilir. su andada basim catlio. adet olmama 5-6 gun kaldi. bekleyip gorecez artik.hersey olabilir ama ins. hamilesindir cnm.

mrb canım ama benim adetime daha çok var çünkü ekim 8 de adet oldum ben daha 17 gün geçti hiç anlam veremedim bu duruma.ben değilimdir ama umarım sen hamilesindir

selam:116:
şu 5 gün geçemedi gitti yaw:)
öğrenelim halimizi vaktimizi meraktan çatlıycammmmmmmmmmm

zaten hamile kalınan gün de adetten sonraki 10 gün ile 15. gün arasındadır aşağı yukarı herkeste..yumurtlama o zamanlarda olur.

adet tarihin geldiğinde test yaptıysan ve hamile olduğunu anladıysan bebek 4 haftalık sayılır canım....sanki ilk adet olduğun zaman hamile kalmışsın gibi ..değişik bir durum ama tıp bunu bu şekilde kabul ediyor.

Son düzenleme:

başağrısı dışındakiler bende de vardı 3-4 gün ama boğazımla ilgili rahatsızlığım vardı ondandır diye düşündüm hamilelik de bekliyorum ayıramdım kendiminkini de o yüzden 3-4 zoraki yedim sanki yersem midem bulanacakmış gibi oluyordu

selam:116:
şu 5 gün geçemedi gitti yaw:)
öğrenelim halimizi vaktimizi meraktan çatlıycammmmmmmmmmm

merhaba canım adet günün geçtimi yada kaç gün geçti ? ben kızımda adetimi 1 gün geçmişti idrar testiyle hastanede öğrenmiştim grip olmuştum tesadüf gitmiştim belki senin de çıkar yaparsan beklemek çok zor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…