- 12 Ağustos 2013
- 901
- 28
- 43
- Konu Sahibi vixenosnur
-
yok cnm daha korunmayali birakali pek zaman olmadi ztn. belki diger aya yaparim onlari.ayy hadi inşallah gelir canım :)
diğer sayfalarda incir kürü falan bişeler diyolardı denedin mi hiç?
merhaba cnm iyiyiz ve merak icindeyiz. sen nasilsin?merhaba kızlarr nasılsınızzz......
Ama regl sonrası en fazla 2.haftayı doldurmuş oluyosun nasıl çıkmış gebelik, mucizevi bişey olmuş maşallah4. haftanın içindeymişim haftaiçi doğumevine gitmişim sevmedim orayı yarın özel bi doktora gitcem..zaten en fazla 3 haftayı doldurmuşumdur çünkü evleneli 1 ay oldu ve evliliğimin ertesi günü adet olmuştum, 1 hafta da öyle gitti..
sen ne kadardır istiyosun cnm
inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin şu an ezanla selaa arası dualar kabul olurmuş inşallah netice alırsınız bi an evvel :)
Ama regl sonrası en fazla 2.haftayı doldurmuş oluyosun nasıl çıkmış gebelik, mucizevi bişey olmuş maşallah
Ama regl sonrası en fazla 2.haftayı doldurmuş oluyosun nasıl çıkmış gebelik, mucizevi bişey olmuş maşallah
kızlar mrb bayramdan sonra buraya pek yazamadım başlarda aktiftim baya işlerde çok yoğun bu aralar ama neyse kafama takılan birşey var sizlere danışmak istiyorum.şimdi ben 8 ekimde adet oldum ve 3 gündür midem de hafif bir bulantı ve baş ağrım var. kusacak gibi olmuyorum ama rahatsız ediyor beni sizce neden olabilir bir fikriniz var mı?
mrb cnm. bende seninle ayni belirtileri yasiorum.ama regl belirtiside olabilir. su andada basim catlio. adet olmama 5-6 gun kaldi. bekleyip gorecez artik.hersey olabilir ama ins. hamilesindir cnm.kızlar mrb bayramdan sonra buraya pek yazamadım başlarda aktiftim baya işlerde çok yoğun bu aralar ama neyse kafama takılan birşey var sizlere danışmak istiyorum.şimdi ben 8 ekimde adet oldum ve 3 gündür midem de hafif bir bulantı ve baş ağrım var. kusacak gibi olmuyorum ama rahatsız ediyor beni sizce neden olabilir bir fikriniz var mı?
Eğer erken döllenme olduysa belki diyeceğim ama, gebeliği öncesinden düşünüyosan ve burayı okuduysan hep psikolojik olabilir derim ben.
merhaba kızlar ben de bu ay hamilelik bekliyorum bir gün geçti adetimi.geçen ay 24 ünde olmuştum ama normalde bikaç gün önce olur benim hep daha test falan yapmadım bekliyorum belki öylesine gecikmiştir diye.
merhaba kızlar ben de bu ay hamilelik bekliyorum bir gün geçti adetimi.geçen ay 24 ünde olmuştum ama normalde bikaç gün önce olur benim hep daha test falan yapmadım bekliyorum belki öylesine gecikmiştir diye.
bence 2-3 gun daha bekle. adet olmazsan idrar testi yaparsin cnm
1 gün olur mu 31. gündesin test yapmadın mı, hadi inşallah vardır bişeyler
mrb cnm. bende seninle ayni belirtileri yasiorum.ama regl belirtiside olabilir. su andada basim catlio. adet olmama 5-6 gun kaldi. bekleyip gorecez artik.hersey olabilir ama ins. hamilesindir cnm.
benim heralde adetten soraki gün hemen oldu
adetim de bu ay 2 gün geçince evde kendim test yaptım çıktı :)
valla ben de şaşırdım bayaa doğurganmışım demek ki
şaka maka herşeyin bi vakti olurmuş ya bizimkisi de gelmiş meğer..
mrb aslında bayram tatilinde gebeliği unuttum yani bu konudaki gerginliğimi attim düşünmüyordum da aslında ama böyle olmaya başlayınca tedirgin oldum.Yine de gebelik olarak düşünmüyorum çüknü adet oldum ayın sekisizde ama belki bildiğiniz birşey olabilir belki fikir verirsiniz diye sormak istemiştim.
selam:116:
şu 5 gün geçemedi gitti yaw:)
öğrenelim halimizi vaktimizi meraktan çatlıycammmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?