bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

yok canım benim. geçse hiç durmıcam hemen bakçam da daha var.
onun için çok merak ediyorum. 31 ekim en erken beklediğim tarih.

gerçekten şaşırtıcı: ) senin kinin bu hızla 2 haftaya cinsiyeti de belli olur:) şaka bi yana tekrar hayırlı olsun. Peki hissettin mi hiç yerleşmeye dair birşeyler daha öncesinde

hahhaha olsa keşke çoook merak ediyorum :))
benim aynı adet belirtileri oldu normalde sancılı bi adet olmaz zaten, adet öncesi göğüs şişliği, kasıklarımda hani öyle sanki adet olcakmışım gibi sızı oluyodu bi de çok başım ağrıdı yaa o aralar ağrı kesici falan da almıştım bilmeden inş kötü etki etmez..

hacercim nerelerdesin biz kasım 2013 e taşındık, orada bekliyoruz bebişlerimizi artık

bend eekim ayında hamiş oldugumu ogrendım bayramın 3.günü bayram hedsiyesi yaptı annesine benm melegım rabbım sızlerede nasıp etsın kızlar benım tek farkım sıkkk sıııkkk ıdrara cıkmakkkk baskada hıc bı fark olmadı

Allah tamammına erdirsin canım. regline kaçgün kala sık idrar başladı?

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

Allah tamammına erdirsin canım. regline kaçgün kala sık idrar başladı?

cnm ben adetime 4 gün kala öğrendim kanda 17 cıktı sonucum ama benim 1 haftalıktı diyeyim basladııı valla 2 günde 4 kat artı adet günü 166,16 dahada yaptırmadım işte pazar günü yaptırıcam haftaya cumartesi kesesini görmeey gideceğim allahın izniyle

slmm kıslarrr nasılsınızz cennet06 gittinmi tekrr dr?? merk etim seni bacım

İçimde bişeyler oluyor ama ne olduğunu anlamadım kasıklarımda bişey oluyor dünden beri, daha önce benzer bişey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…