- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
- Konu Sahibi vixenosnur
-
merhaba canım adet günün geçtimi yada kaç gün geçti ? ben kızımda adetimi 1 gün geçmişti idrar testiyle hastanede öğrenmiştim grip olmuştum tesadüf gitmiştim belki senin de çıkar yaparsan beklemek çok zor biliyorum
yok canım benim. geçse hiç durmıcam hemen bakçam da daha var.
onun için çok merak ediyorum. 31 ekim en erken beklediğim tarih.
gerçekten şaşırtıcı: ) senin kinin bu hızla 2 haftaya cinsiyeti de belli olur:) şaka bi yana tekrar hayırlı olsun. Peki hissettin mi hiç yerleşmeye dair birşeyler daha öncesinde
kızlar mrb bayramdan sonra buraya pek yazamadım başlarda aktiftim baya işlerde çok yoğun bu aralar ama neyse kafama takılan birşey var sizlere danışmak istiyorum.şimdi ben 8 ekimde adet oldum ve 3 gündür midem de hafif bir bulantı ve baş ağrım var. kusacak gibi olmuyorum ama rahatsız ediyor beni sizce neden olabilir bir fikriniz var mı?
az kalmış Allah gönlüne göre versin inşallah
selam:116:
şu 5 gün geçemedi gitti yaw:)
öğrenelim halimizi vaktimizi meraktan çatlıycammmmmmmmmmm
bat 30 Ekimgüzel haberler gelsin senden de
bend eekim ayında hamiş oldugumu ogrendım bayramın 3.günü bayram hedsiyesi yaptı annesine benm melegım rabbım sızlerede nasıp etsın kızlar benım tek farkım sıkkk sıııkkk ıdrara cıkmakkkk baskada hıc bı fark olmadı
amin canım benim senin de günün geçmiş sanırım. ben senin yerinde olsam hemen test yapardım:)
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
bend eekim ayında hamiş oldugumu ogrendım bayramın 3.günü bayram hedsiyesi yaptı annesine benm melegım rabbım sızlerede nasıp etsın kızlar benım tek farkım sıkkk sıııkkk ıdrara cıkmakkkk baskada hıc bı fark olmadı
Allah tamammına erdirsin canım. regline kaçgün kala sık idrar başladı?
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
mrb canım ama benim adetime daha çok var çünkü ekim 8 de adet oldum ben daha 17 gün geçti hiç anlam veremedim bu duruma.ben değilimdir ama umarım sen hamilesindir[/QUOT
insallah cnm insallah hepimiz hamileyizdir:) su anda elimizden gelen tek sey beklemek...
slmm kıslarrr nasılsınızz cennet06 gittinmi tekrr dr?? merk etim seni bacım
benim de böyle gurulduyo gibi bi hareketli ama enterit olabilirim ondan da olabilir ağrı yok bendeİçimde bişeyler oluyor ama ne olduğunu anlamadım kasıklarımda bişey oluyor dünden beri, daha önce benzer bişey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?