- Konu Sahibi vixenosnur
-
benim de böyle gurulduyo gibi bi hareketli ama enterit olabilirim ondan da olabilir ağrı yok bende
Ağrı yok bende de böyle bişey tırmalıyo da geriliyor gibi
bat ne zamandı canım senin
30 ekim canım sende var mı bişey
sık idrara çıkıyorum bağırsak hareketlerim fazla bi de idrar yolu enfeksiyonu oldum dün psikolojik mi bu belirtiler bilmiyorum tabi beklemek çok zor
Selamun Aleykum kizlar
Benim yarin adet gunum ama ben 4 gun oncesinde ovulasyon testle gebeligimi ogrendimhamilelik testi yaptim ve silikde olsa cikti,darisi bekleyenlere InsaAllah
Tebrik ederim hayırlı olsun
Tebrik ederim hayırlı olsun
Bu arada gebelik testimi demi 4 gün öncesinden yaptın
Senin Bat ne zaman canım
Selamun Aleykum kizlar
Benim yarin adet gunum ama ben 4 gun oncesinde ovulasyon testle gebeligimi ogrendimhamilelik testi yaptim ve silikde olsa cikti,darisi bekleyenlere InsaAllah
Selamun Aleykum kizlar
Benim bat 31 ekim cnm
30 ekim canım sende var mı bişey
Saolasin canm
Evet ovulasyon testim koyu olunca hamilelik testide yaptim,silik cikti ikisinide ayni gun yaptim...demin tekrar yaptim biraz daha koyulasmis
gunaydin kizlar.. bat 31 beklioruz meraklaaa:)
Günaydııııın
Bi test yapsammı acaba hala kasıklarım devam ediyo apandisit olmasın bi de
ya vala bilemedim. icin rahatlayacaksa yap istersen. ben kararliyim yapmicam,goguc uclarinda sizi var mi senin
Yok , dün sağ kolum uyuşur gibi oldu akşam göğüsüme bikaçkex batma gibi bişey oldu bide dün akşamdan beri elim bacağım vs bi an sanki sinek ısırıyo gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?