bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

neyse bosver cnm sen bence biraz daha bekle. benimde mesela bu ay goguslerim cok sizlio. psikolojikte olabilir diye pek ustunde durmuorum artik.

Aman yaptım ama çıkmadı :)) testten mucize beklemek hataydı zaten :)) bat 30 ekim ama 28. Gün olarak öyle aslında ben 26 günde bir oluyorum bakalım ne olacak

Aman yaptım ama çıkmadı :)) testten mucize beklemek hataydı zaten :)) bat 30 ekim ama 28. Gün olarak öyle aslında ben 26 günde bir oluyorum bakalım ne olacak

Ayy yazdigini gormemisim. O testlere her zaman guven olmuo. Sen ona takilma sakin.Bundan sonra yapacagimiz tek sey sabirla beklemek canim:)

Çok sıkıcı bi bekleyiş
İlaç kullanmam lazım, lazere gitmem lazım, dişçime gitmem lazım ya gebelik varsa diye hiçbirini yapamıyorum

oyle ama elden bisey gelmiyo.bende kendime ferahlik vermeye calisiorum. Gecen ay her belirtiye takildim en cok burada yazilanlar kafama takilmisti.sirf bu nedenle hayatimda ilk defa 6 gun adetim gecikti. Sende aklindan cikarmaya calis. Dusundukce daha karamsarlasiyo insan. Sen istanbuldan misin cnm? Bu arada sen yeni evliydin dimi?

Araniza yeni katldm.Ben kasik agrilari bacak agrisi sari beyaz akinti sikayetiyle intihaptan suphelenp acile gittim intihap cikmadi hcg 8.53 cikti adetim 3 gun gecikmisti su an gecikmenin 8. gunu dun kan verdim carsamba sonuc cikacak adetim cok duzenlidr ilk defa boyle oldu hala beyaz sari akinti kasik agrisi var sizce hamilemiyim lutfen cvp

Merhaba cnm. Soylediklerin gebelik belirtilerine benziyo ama bazen psikolojikte olabiliyor. İns birseyler vardir. Sonucunu alinca bizede haber verirsin cnm.

İstanbuldayım evet sen, 5 aylık evliyim yok zaten burda yazılanlara takılmıyorum

Hayirli olsun cnm

hayirli olsun cnm darisi bizlere olsun ins..

Hayırlı olsun tutmuştur bence, 3.günüm kasıklarımdaki o şey geçmedi

Aminnnnn saolun kizlar darisi sizlere,yeterkiiste bir arkadasimin 15 gun gecmesine ragmen ne kanda ne kanda idrarda cikmamisti,hakkinda hayirlisi canim..ben bu ay hic umudum yoktu,adetime 10 gun kala adet sancilarim olmustu uzulmustum yinemi kist oldu diye,incir kuru yapiyodum,olmadi onumuzdeki ay yaparim diye plan yapiyodum...ama arkadasim ovulasyon testi yap bakalim dedi,yaptim cizgi hemen cikinca cok sasirdim,her adet yaklasiminda yapardim cikmazdi...sonra gebelik testindede silik cizgi cikinca cok sasirdim

Canim bildigim kadariyla 5 den yukari olunca gebelik diyolar ama ben yinede tam emin konusmayim,almanyada kaliyorum burda kan testi yapilmiyo :/

Evt bende 5 den yukarisi gebelik diye biliyorum. Hayirlisi olur ins.

kızlar ben adet oldum ama yınede kafamda sorular vrdı kan testı yaptırdım 0.01 cıktı değer sonuç nedır ılışkı uzerınden 35 gun geçti ve adetımın uzerındende 6 gun

Cnm bende gecen ay kan testi yaptirmistim 0.01 cikmisti. Gebelik olmadigi anlamina geliyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…