- Konu Sahibi vixenosnur
-
değer baya dusuk zaten canım neyse hayırlısı artık bıde adette oldum zaten :yınede merak ettıydım aman kafamda kusku kalmadı en azından
Bende istanbuldayim cnm. Guzel dusunelim guzel seyler olsun ins.
İstanbulda nerdesin
Maltepe cnm sen?
Araniza yeni katldm.Ben kasik agrilari bacak agrisi sari beyaz akinti sikayetiyle intihaptan suphelenp acile gittim intihap cikmadi hcg 8.53 cikti adetim 3 gun gecikmisti su an gecikmenin 8. gunu dun kan verdim carsamba sonuc cikacak adetim cok duzenlidr ilk defa boyle oldu hala beyaz sari akinti kasik agrisi var sizce hamilemiyim lutfen cvp
Komşu sayılırız kartal:))
Dilekleriniz icin tskler issallah gebeliktir carsamba sonucu yazarim Allah hepimize nasip eder issallah....
Siteye giriş tarihimiz peşpeşe, bat tarihi peşpeşe hayırlısıyla gebelik de peşpeşe olur :))Aaa Evet yakinmisiz baya:) eskiden rahmanlarda oturduk. Kartalida iyi bilirim.
Siteye giriş tarihimiz peşpeşe, bat tarihi peşpeşe hayırlısıyla gebelik de peşpeşe olur :))
Bayramdan once cift cizgiyi gormustum, araya bayram girdi. Gecen hafta kan verdim carsamba degerim 7403 cikti. Bugunde doktora gittim kesemizi gorduk, haftayada insallah kalp atislarini duyacagiz......
ayyy inşallahhh yaa kasık ağrım var hafif hafif iğne batar gibi oluo ama hiç bi adetimde böle olmamıştı değişik bi ağrı yani ayaklarım inanılmaz üşüyor ve çok gazım varr göğuslerim her adet dönemimde davul gibi gerilirken bu ay gayet normaller sadece yan kısımları çok hafif sızlıyor bu belirtilere kapılıp umutlanmak sonra da hayal kırıklığına uğramak istemiorum
Bayramdan once cift cizgiyi gormustum, araya bayram girdi. Gecen hafta kan verdim carsamba degerim 7403 cikti. Bugunde doktora gittim kesemizi gorduk, haftayada insallah kalp atislarini duyacagiz......
kızlar bende hamilelik bekliyorum iki buçuk senelk evliyim iki düşük bir dış gebelik oldu tüpümün biri yok ilk kez deniyorum bu ay günüm üç gün geçti hamile hissediyorum kendimi biraz akıntım var bakalım inş hamileysem yine düşmez pazartesi test yapıcam dua edin bana bende size ediyorumbiraz bu kız nerden çıktı oldu ama heyecandan hemen yazdım
9 unda yazmışsın 2 gün var diye sonuç ne oldu merak ettim yazdığın değişik kasık ağrısı bende de var
Oyle mii:) hadi bakalim ins bu ay gelirde daha bizi ugrastirmazlar:))
Allah gönlüne göre versin canım
Senin bat neydi
bat ne demek anlamadım ama adet olmam gereken tarihi soruyosan ayın 24 idi sağol canım seninde gönlüne göre versin inş
cnm simdide beyaz sİvi akintim geliyo. yapiskan akinti bitti. sende var mi boyle seyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?