bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Kizlar ben dun gittim doktora kesem gorundu 4+5haftalikmis hic bi sorun yok cok sukur 7,23 mm olmus :) folik asit folidose verde ama eczaci bi arkim var o elevit i onerdi onu kullanicam..ya cinsiyetini coook merak ediyrm cocugun oldugu gece ruyamda beyaz uzum gormustm ne anlama geliyo acaba? Cinsiyeti hk bilgi verir mi?1 ay sorasina randevu verdi ama ben o kdr bekleyemicm sanirim 2 hafta sora tekrar giderim kesin :)
insallah herkes tatsin bu duyguyu hepimiz cok tatli anneler olalim:))

Adına mutlu oldum beyaz üzüm için de umduğu şeyi elde etmek çok büyük kısmet diyor e olmuş da zaten :)
Ne belirti vardı sende en belirgin

Ne guzel masallah,hayirli olsun cnm:)

Göğüslerde hala hassasiyet yık ama çok seyrek içinde bişey çekiliyomış gibi oluyor bi de ben 3 gündür sanki sistit olmuşum gibi az idrara çıkıyorum

Ayaklarini sicak tut o zaman cnm. Ben 2 corap giyiyorum. Ayaklarim cok usur normaldede, lahana gibi giyiniorum:) birde bol bol su ic cnm.

Anladim cnm. Ama bu ara ayaklari extra sicak tutmada fayda var. Benimde ayaklarim su aralar buz gibi. Ne yapsam isitamiyorum

Allaaaaaah :)
Geçen yazmıştım sağ kolum hep uyuşuk gibiydi o gün kadık ağrım başladığında, kol uyuşukluğu diyenette tesadüf gördüm biri yazmış hamileymiş farklılık olarak da kasık ağrısı kol uyuşması ayaklarım hep üşüyodu diye yazmış ben de içimden yorum yaotım allahım işaret mi gönderiyosun dşye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…