- 18 Ekim 2013
- 93
- 6
- 286
- 35
- Konu Sahibi vixenosnur
-
Birde gecen hafta cok fena bas agrim vardi,bir hafta gecmedi
malesef yine olmadı adet oldum olsa şaşardım zaten ama hiç bu kadar ümitlenmemiştim ağlayıp duruyorum işte elimden başka bşy gelmiyoki zaten tek tüpüm yok rahim filminde öteki kapalı çıkmştı ameliyat olucam bakalım hamile olduğumu sanmam aptallıktı zaten ne zaman şansım döndüki şimdi dönsün hayırlısı demekden başka çarem yok
Allaaaaaah :)
Geçen yazmıştım sağ kolum hep uyuşuk gibiydi o gün kadık ağrım başladığında, kol uyuşukluğu diyenette tesadüf gördüm biri yazmış hamileymiş farklılık olarak da kasık ağrısı kol uyuşması ayaklarım hep üşüyodu diye yazmış ben de içimden yorum yaotım allahım işaret mi gönderiyosun dşye :)))
malesef yine olmadı adet oldum olsa şaşardım zaten ama hiç bu kadar ümitlenmemiştim ağlayıp duruyorum işte elimden başka bşy gelmiyoki zaten tek tüpüm yok rahim filminde öteki kapalı çıkmştı ameliyat olucam bakalım hamile olduğumu sanmam aptallıktı zaten ne zaman şansım döndüki şimdi dönsün hayırlısı demekden başka çarem yok
Benim daha var, senin durumun ne
Birde gecen hafta cok fena bas agrim vardi,bir hafta gecmedi
benim de daha var canım.
ama regl olcamı hissediyorm.
31 ekim bat ama erken de gelebilir geç de. bilemiyorum.
dün meraktan test yaptım negatifdaha erken biliyorum ama vu. testiyle de 5-6 gün önceden öğrnenler olmuştu onu da yaptım o da negatif yani bu ay boşa çıktı bence....
Regl olucam galiba o dönemki gibi duygusallık başladı
bendede duygusallik var ama ztn gebelik belirtileride adet belirtileride ayni.
Evet aynen bekleyelim kizlar 31 ekimi
Evet cnm 31 ekim. Seninde ayni sanirim
canim benim aynen dedikleri gibi adet belirtisi oldu..goguslerm patliycakmis gibi sisti hatta adet doneminden daha cok sisti ve kasiklarmda ayni adet olcakmisim gibi batmalar oldu..sen naptn test fln yaptn miAdına mutlu oldum beyaz üzüm için de umduğu şeyi elde etmek çok büyük kısmet diyor e olmuş da zaten :)
Ne belirti vardı sende en belirgin
Adına mutlu oldum beyaz üzüm için de umduğu şeyi elde etmek çok büyük kısmet diyor e olmuş da zaten :)
Ne belirti vardı sende en belirgin
Aa bak bu da bi belirti sanki cok sıkışmış gibi gidiyosun lavaboya bi kac damla geliyo sadeceGöğüslerde hala hassasiyet yık ama çok seyrek içinde bişey çekiliyomış gibi oluyor bi de ben 3 gündür sanki sistit olmuşum gibi az idrara çıkıyorum
Hayir hayir sakin umitsizlige kapilma herseyin bi vakti zamani vardir ani yasa, kafana takma cnm insallah sen de istegine kavusacaksin ama moralini bozma lutfen en onemli sey moral bencemalesef yine olmadı adet oldum olsa şaşardım zaten ama hiç bu kadar ümitlenmemiştim ağlayıp duruyorum işte elimden başka bşy gelmiyoki zaten tek tüpüm yok rahim filminde öteki kapalı çıkmştı ameliyat olucam bakalım hamile olduğumu sanmam aptallıktı zaten ne zaman şansım döndüki şimdi dönsün hayırlısı demekden başka çarem yok
Aa bak bu da bi belirti sanki cok sıkışmış gibi gidiyosun lavaboya bi kac damla geliyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?