bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

malesef yine olmadı adet oldum olsa şaşardım zaten ama hiç bu kadar ümitlenmemiştim ağlayıp duruyorum işte elimden başka bşy gelmiyoki zaten tek tüpüm yok rahim filminde öteki kapalı çıkmştı ameliyat olucam bakalım hamile olduğumu sanmam aptallıktı zaten ne zaman şansım döndüki şimdi dönsün hayırlısı demekden başka çarem yok

Her iş de bi hayır vardır üzme canını, adet olman yumurtalıkların çalıştığını gösterir bu da güzel bişey, iyi olana odaklan,her şey olduğuna varır her ne yaşanıyorsa o kişi için hayırlı bi durumdur yaşanan şey olumsuz gibi gözükse de benim inancım bu yönde

Haha olabilir cnm:) benimde bacagim uyusuyo ama belimin agrisi vuruyor birazda. Vala tum belirtiler var bakalim 4 gun sonra gorecez bebekte var mi:)

Uzme kendini cnm. Her sey Allahtan geliyo. Karamsarliga kapilma. Ben bu forumda neler okudum. Doktorlar asla senin bebegin olmaz dedikten sonra hamile kalan kac kisi var. Hamilelik mucize zaten. Rabbimin bize bahsettigi en guzel sey. Sende bu olanlari hayra yor. Biliyorsun her şer'de bile bizim goremedigimiz bi hayir var. Bizde sana dua ederiz. İcini ferah tut duani et,tedavinde en guzel sekilde gecer ins cnm.

Benim daha var, senin durumun ne

benim de daha var canım.
ama regl olcamı hissediyorm.
31 ekim bat ama erken de gelebilir geç de. bilemiyorum.
dün meraktan test yaptım negatif daha erken biliyorum ama vu. testiyle de 5-6 gün önceden öğrnenler olmuştu onu da yaptım o da negatif yani bu ay boşa çıktı bence....

Birde gecen hafta cok fena bas agrim vardi,bir hafta gecmedi

Sende olumsuz dusunme cnm. O testlere cok guvenmiorum ben. Ablam idrar testi yapmisti negatif cikti,sonra adet olmayinca kan testi yaptirdi gebe oldugunu ogrendi. Cok heveslenmeden bekleyelim bat lari. Bu ay olmazsa diger ay. Olana kadar bekleyecez artik hep beraber:))

Adına mutlu oldum beyaz üzüm için de umduğu şeyi elde etmek çok büyük kısmet diyor e olmuş da zaten :)
Ne belirti vardı sende en belirgin
canim benim aynen dedikleri gibi adet belirtisi oldu..goguslerm patliycakmis gibi sisti hatta adet doneminden daha cok sisti ve kasiklarmda ayni adet olcakmisim gibi batmalar oldu..sen naptn test fln yaptn mi

Adına mutlu oldum beyaz üzüm için de umduğu şeyi elde etmek çok büyük kısmet diyor e olmuş da zaten :)
Ne belirti vardı sende en belirgin

Göğüslerde hala hassasiyet yık ama çok seyrek içinde bişey çekiliyomış gibi oluyor bi de ben 3 gündür sanki sistit olmuşum gibi az idrara çıkıyorum
Aa bak bu da bi belirti sanki cok sıkışmış gibi gidiyosun lavaboya bi kac damla geliyo sadece

Hayir hayir sakin umitsizlige kapilma herseyin bi vakti zamani vardir ani yasa, kafana takma cnm insallah sen de istegine kavusacaksin ama moralini bozma lutfen en onemli sey moral bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…