bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Yapmadım canım benim hiç gecikmez bakalım ama 3 gün önce falan hevesine yaptım da doğal ola rak:))
Simdi kac gun gecikmis oldu peki ? Ya ben adet gununden once hissetmistm hamile oldumu yapcaktm test ama adetin 2 gun gecmesini bekledim ve testte cikti ertesi gun de kan testi yaptrdm..bi de idrar testinde cikmasi icin 3 haftalik fln olmasi gerekiyo diyolar bilmem ne kdr dogru

Peçeteye leke denemicek kadar belli belirsiz bişey geliyor ya içimde bişeyler oluyor ya da regl olucam ama hiç böyle bişey olmazdı
Himm bende oyle bise olmamisti ama boyle biseden bahsedenler var hatta hamileyken regl olanlar bile var :) mesela annem bana hamileyken bilmiyomus cunku regl olmus

canim benim aynen dedikleri gibi adet belirtisi oldu..goguslerm patliycakmis gibi sisti hatta adet doneminden daha cok sisti ve kasiklarmda ayni adet olcakmisim gibi batmalar oldu..sen naptn test fln yaptn mi

bende bu soylediklerinin hepsi var ama cok umutlanmak istemiyorum yinede. bakalim sonuc ne olacak

insallahhh olmustur cnm :)
belki su an karninda ayy ne guzel his insallah insallah oyledir :))

insallah cnm:) hatta biraz once kasiklarim cok agridi cok sıkışmış sekilde tuvalete girdim ama sadece bi kac damla geldi. ya bunlar dusundugum icin mi oluo yoksa hamilelik belirtisi mi kestiremiyorum.

Biraz önce baktım hala geliyor galiba regl oluyorum bakalım 2-3 saate kadar belli olur. Bu nasıl bişey ya 3 aydır bünyem şaştı :) 3 aydır regl sürecim yeni bir hal alıyor

dur bakalim hemen belli olmaz ins yerlesme kanamasidir,ama korunmayi birakinca adet duzensizligi yasadim bende. gecen ay korunmayi biraktik ve o ay adetim 6 gun gecikti. hic gecikmezdi,cok nadir 2 gun oynama olurdu.

dur bakalim hemen belli olmaz ins yerlesme kanamasidir,ama korunmayi birakinca adet duzensizligi yasadim bende. gecen ay korunmayi biraktik ve o ay adetim 6 gun gecikti. hic gecikmezdi,cok nadir 2 gun oynama olurdu.

Canım ben ilaçla korunmadım ama 5 gün içtim bıraktım bünyemi alt üst etti balayındaydım burnumdan geldi zaten resmen mala dönmüştüm :))

Canım ben ilaçla korunmadım ama 5 gün içtim bıraktım bünyemi alt üst etti balayındaydım burnumdan geldi zaten resmen mala dönmüştüm :))

ben hic ilac kullanmadim o yuzden nasil belirtileri oluyor bilmiorum. bana herkes kullanmaa demisti.gerci oda bunye meselesi.bazilari ilaci biraktigi ay hamile kaliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…