- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.001
Simdi kac gun gecikmis oldu peki ? Ya ben adet gununden once hissetmistm hamile oldumu yapcaktm test ama adetin 2 gun gecmesini bekledim ve testte cikti ertesi gun de kan testi yaptrdm..bi de idrar testinde cikmasi icin 3 haftalik fln olmasi gerekiyo diyolar bilmem ne kdr dogruYapmadım canım benim hiç gecikmez bakalım ama 3 gün önce falan hevesine yaptım da doğal ola rak:))
Yok camım bat 30 ekim daha varSimdi kac gun gecikmis oldu peki ? Ya ben adet gununden once hissetmistm hamile oldumu yapcaktm test ama adetin 2 gun gecmesini bekledim ve testte cikti ertesi gun de kan testi yaptrdm..bi de idrar testinde cikmasi icin 3 haftalik fln olmasi gerekiyo diyolar bilmem ne kdr dogru
Ayyy hadi bakalim ins gelmez kirmizilar 31 inde de gelmezse test yaparsin mujdeli haberini aliriz ins :))Yok camım bat 30 ekim daha var
Ayyy hadi bakalim ins gelmez kirmizilar 31 inde de gelmezse test yaparsin mujdeli haberini aliriz ins :))
Himm bende oyle bise olmamisti ama boyle biseden bahsedenler var hatta hamileyken regl olanlar bile var :) mesela annem bana hamileyken bilmiyomus cunku regl olmusPeçeteye leke denemicek kadar belli belirsiz bişey geliyor ya içimde bişeyler oluyor ya da regl olucam ama hiç böyle bişey olmazdı
Peçeteye leke denemicek kadar belli belirsiz bişey geliyor ya içimde bişeyler oluyor ya da regl olucam ama hiç böyle bişey olmazdı
canim benim aynen dedikleri gibi adet belirtisi oldu..goguslerm patliycakmis gibi sisti hatta adet doneminden daha cok sisti ve kasiklarmda ayni adet olcakmisim gibi batmalar oldu..sen naptn test fln yaptn mi
insallahhh olmustur cnm :)bende bu soylediklerinin hepsi var ama cok umutlanmak istemiyorum yinede. bakalim sonuc ne olacak
cnm belki yerlesme kanamasidir. daha geliyo mu??
insallahhh olmustur cnm :)
belki su an karninda ayy ne guzel his insallah insallah oyledir :))
Biraz önce baktım hala geliyor galiba regl oluyorum bakalım 2-3 saate kadar belli olur. Bu nasıl bişey ya 3 aydır bünyem şaştı :) 3 aydır regl sürecim yeni bir hal alıyor
dur bakalim hemen belli olmaz ins yerlesme kanamasidir,ama korunmayi birakinca adet duzensizligi yasadim bende. gecen ay korunmayi biraktik ve o ay adetim 6 gun gecikti. hic gecikmezdi,cok nadir 2 gun oynama olurdu.
Yaaaa kasım topiğine gitmek istemiyorum :)))))[/Q
cnm biraz daha bekle. belli olmaz. vala bendede sadece adet belirtileri var ztn ve kendimi hic hamile gibi hissetmiorum.
Canım ben ilaçla korunmadım ama 5 gün içtim bıraktım bünyemi alt üst etti balayındaydım burnumdan geldi zaten resmen mala dönmüştüm :))
Yaaaa kasım topiğine gitmek istemiyorum :)))))[/Q
cnm biraz daha bekle. belli olmaz. vala bendede sadece adet belirtileri var ztn ve kendimi hic hamile gibi hissetmiorum.
Bende de hiç adet belirtisi yoktu geçen 1 saat önce öğütmekten içim çıktı nerdeyse
Bende de hiç adet belirtisi yoktu geçen 1 saat önce öğütmekten içim çıktı nerdeyse
vala kendimi rahat birakayim dusunmeyeyim diorum ama yine olmuyo. insanin aklindan cikmiyorki. o yuzden belirtilere de guvenmiorum artik. cunku hep psikolojik.
vala kendimi rahat birakayim dusunmeyeyim diorum ama yine olmuyo. insanin aklindan cikmiyorki. o yuzden belirtilere de guvenmiorum artik. cunku hep psikolojik.
Turuncu gibi leke devam ediyor
Regl olursam bi başka zananda hamile kalırsam anasını satayım yerleşme kanamasını da ayırt edemicem :))
off bende güvenemiyorum kasıklarımda batar şekilde ağrı olmaya başladı ama regl döneminde de oluyo hala beklemedeyim
Turuncu gibi leke devam ediyor
Regl olursam bi başka zananda hamile kalırsam anasını satayım yerleşme kanamasını da ayırt edemicem :))
alemsin yaa:) zaten adet olmussan sabaha kadar sokulur. ins yerlesme kanamasidir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?