- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
bende yeni katıldım foruma 4 aylık evliyim burda yazılanları takip ederken bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve içimi bi heyecan sardı
bende denıycem bu ay ınternetten arastır uygun paketlerı var alıcam 30 tane
ben her ay gıdıorm hıc bı problm yok denemeye devam dıor hsg yıde ıster bu ay 1 yıl doldu yanı
kızlar ben doktoruma söyledim netten ovu. testleri aldım yumurtlama günlerimi takip etmek için dedim, doktorumda bana deli misin sen dedi, kadın doğumcu olmama rağmen ben bile takip edemem yumurtlama günleri mi o yüzden bende yapmıyorum, yine de siz bilirsiniz, sadece söyleyeyim dedim, ha bide stres yapma dedi kesinlikle, stres hormonları alt üst ettiği için hamile kalmamızı zorlaştırıyormuş, gel de yapma şimdi stres
herkes için hayırlısını diliyorum.yaşadığımız şeyler hiç kolay değil.sürekli düşünmek zaten insanı mahvediyor.Allah yardımcımız olsun valla.dediğiniz gibi erkekler çok rahat
erkekler rahat ama şölede bi olay var başlarda çok güveniyolar ceketimi assam hamile kalır yaa ne olcak havalalarındalar bakıyolar bi kaç denemede olmuyo hemen başlıyolar rahatsızlanmaya..mik mik dieaslında onlarıda arada rahatsız etmenin neden ne oluyo diye sorgulatmanın çok basit yolu var yani :))))
kızlar ben doktoruma söyledim netten ovu. testleri aldım yumurtlama günlerimi takip etmek için dedim, doktorumda bana deli misin sen dedi, kadın doğumcu olmama rağmen ben bile takip edemem yumurtlama günleri mi o yüzden bende yapmıyorum, yine de siz bilirsiniz, sadece söyleyeyim dedim, ha bide stres yapma dedi kesinlikle, stres hormonları alt üst ettiği için hamile kalmamızı zorlaştırıyormuş, gel de yapma şimdi stres
yav haftalık olan bısey deılkıo 1 gunu kacırınca 1 ayı kaldır at çöpe rıske atmamak ıcın kendımıze neler yasatıorz:S
kızlar bende yasmin kullandım 1 yıl.daha sonra bıraktım doktorumla görüşüp o zaman vajinal ultrason baktı ve smear aldı.Herşey normal gözüküyor dedi.smear temiz çıktı.3 ay hamile kalma dedi vücudumun ilacı tamamen atması için galiba.Bizde 3 ay çok üstüne düşmedik.Doktor olsada birşey olmaz hatta ilk ay olursa ikiz olur dedi ama biz fazla dikkatli çalışmadık:) 3 ay doldu eylül ayında yani geçen ay yumurtlama günlerini hesapladık yaptık bişeyler ama bilmiyorum valla bat 5 ekim 3 gün gecikti adetim. sizce ne olur?
her erkek aynı deıl canmben gecen ay kecıboynuzu ıcırmeye kalktımda 2 gun kus kaldık gıttık doktora daha neyın pesındesın dıo
ben doktorun dediğini söyledim canım, ahh o 1 gün mü yok mu o 1 gün ya keşke 2 hafta falan olsaydı hamile kalma şansımız
kızlar bende yasmin kullandım 1 yıl.daha sonra bıraktım doktorumla görüşüp o zaman vajinal ultrason baktı ve smear aldı.Herşey normal gözüküyor dedi.smear temiz çıktı.3 ay hamile kalma dedi vücudumun ilacı tamamen atması için galiba.Bizde 3 ay çok üstüne düşmedik.Doktor olsada birşey olmaz hatta ilk ay olursa ikiz olur dedi ama biz fazla dikkatli çalışmadık:) 3 ay doldu eylül ayında yani geçen ay yumurtlama günlerini hesapladık yaptık bişeyler ama bilmiyorum valla bat 5 ekim 3 gün gecikti adetim. sizce ne olur?
işte o 2 günlük küs kalma zamanında bi çok şeye rahatsızlanmıştır bi çok şeyi araştırıp okumuştur ama erkek bellli etmiyo :)
her erkek aynı deıl canmben gecen ay kecıboynuzu ıcırmeye kalktımda 2 gun kus kaldık gıttık doktora daha neyın pesındesın dıo
kızlar biz kadın doğumcu olsaydık heralde ultrason cihazının yanında yatardıksabah akşam bakiyim bebk varmı die
bu arada benimde bat 18 ekim dahaa çookkk varrr:)
sen bı test al hadıvalla cok merak etttm bende bakıom teste melül melül ama sabah yapmaya karar verdımD:
benimkide yeter artık bebek falan istemiyorum dedi, demek ki çok üstüne düştüm
ben o cihazın seyyarı çıkarsa ondan alırdım canım, 24 saat bakardım
yasmin ne demek cahilliğime ver pardon? test yap yada yapma diyemem ama genelde battan 1 gün sonra yapıyor insanlar testlerini...
şimdi sen test elimde deyince heyecanlandım bence sen teste bakıp durma yap gitsin aldırmıssın kadıncağıza o kadar bi de sabahımı bekliycen.bende işten çıkış saatime kadar düşüneyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?