- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.021
off bende güvenemiyorum kasıklarımda batar şekilde ağrı olmaya başladı ama regl döneminde de oluyo hala beklemedeyim
o yuzden bende kendimi regl olacakmisim gibi hazirliyorum.sonunda hayal kirikligi olmasin diye..
off bende güvenemiyorum kasıklarımda batar şekilde ağrı olmaya başladı ama regl döneminde de oluyo hala beklemedeyim
Beni düşün regl döneminde ağrı nedir bilmedim dün durdu ondan önce 3 gün kasıklarımda ağrıya benzef bişey vardı
Beni düşün regl döneminde ağrı nedir bilmedim dün durdu ondan önce 3 gün kasıklarımda ağrıya benzef bişey vardı
iste bunlar hep psikolojik.korunurken hic boyle seyleri dusunmezdim. nasi adet oldugumu anlamazdim. simdi ise her belirtiye anlam yukluyorum. oyuzdende vucudum sacma tepkiler veriyo:)
Merhaba kizlar,ben yokkek baya bi gelismeler olmus,benimde karnim belim agriyo gelicek galiba
iste bunlar hep psikolojik.korunurken hic boyle seyleri dusunmezdim. nasi adet oldugumu anlamazdim. simdi ise her belirtiye anlam yukluyorum. oyuzdende vucudum sacma tepkiler veriyo:)
Aynen valla mesela sırt ağrımı da yeni farkettim
Uzme kendini lutfen,kac aydir bekliyosun? Ilk bebisinmi olucak?
Yok üzmüyorum olmucaksa zamanı ya da yeri değildir ama sinir oluyorum basit örnek lazeri erteliyorum ya tuttuysa diye saçımın ilacı var kullanamıyorum , 10 gün spor yapıp bırakıyorum vs böle şeyler .. Ya tuttuysa diye kendini ona göre düzenleyip sonra yersiz olduğunu görmek sonra dön en başa:)) ya tutarsa derken dişimden saçımdan olucam :)))
Daha yeni dusunuyosun galiba bebisi,olur insallah dua edicem senin icin,bebek beklemesi sabir isi ama bakmasi daha cok sabir isfiyor,sabret arkadas,yasin kac daha gencsindir
Daha gencsin,bende 30 yasindayim 3 ay kisa bir sure,ama sana sormali tabi,en kisa zamanda bebislerin gelir insallah.
Kızlar buraya yazmıştım adetim gecikti diye bgn evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. Yrn kan testi dr yaptırıcam inşallah sağlıklı birşekilde kucağıma da alırım ve Allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin anne olmayı
Hamile arkadas,hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah.
Kızlar buraya yazmıştım adetim gecikti diye bgn evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. Yrn kan testi dr yaptırıcam inşallah sağlıklı birşekilde kucağıma da alırım ve Allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?