bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Uzme kendini lutfen,kac aydir bekliyosun? Ilk bebisinmi olucak?

Yok üzmüyorum olmucaksa zamanı ya da yeri değildir ama sinir oluyorum basit örnek lazeri erteliyorum ya tuttuysa diye saçımın ilacı var kullanamıyorum , 10 gün spor yapıp bırakıyorum vs böle şeyler .. Ya tuttuysa diye kendini ona göre düzenleyip sonra yersiz olduğunu görmek sonra dön en başa:)) ya tutarsa derken dişimden saçımdan olucam :)))

Daha yeni dusunuyosun galiba bebisi,olur insallah dua edicem senin icin,bebek beklemesi sabir isi ama bakmasi daha cok sabir isfiyor,sabret arkadas,yasin kac daha gencsindir

Dogruu,insanin elini kolunu bagliyo. Vala bu kadar stresli olacagimi hic dusunmezdim. İnsan basina gelince anliyo iste:)

Daha gencsin,bende 30 yasindayim 3 ay kisa bir sure,ama sana sormali tabi,en kisa zamanda bebislerin gelir insallah.

Daha gencsin,bende 30 yasindayim 3 ay kisa bir sure,ama sana sormali tabi,en kisa zamanda bebislerin gelir insallah.

Öyle tabi canım
Ben aslında 6 ay geçtikten sonra denemelere başlamak istiyodum eşimde işk günden çocuk istiyodu:) dedim başlayalım o zaman ne olur ne olmaz belki bi sorunumuz çıkar zanan kaybetmeyelim diye düşündüm iyide yapmışım :)

Kızlar buraya yazmıştım adetim gecikti diye bgn evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. Yrn kan testi dr yaptırıcam inşallah sağlıklı birşekilde kucağıma da alırım ve Allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin anne olmayı

Amim cnm insallah seninkide hayirli olsun.

Kızlar ben regl oldum, resmen kafa buluyor fizyolojim benle ilk defa böyle bişey oluyor : leke demiştim ya öyle devam ettiği sabaha kadar, sabah ne oldu diye bakayım dedim o an başladı güler misin ağlar mısın:)

Oh be birinden güzel haber almak güzel hayırlı olsun miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…