- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.041
Calisiyomusunuz,evdemisiniz siz kizlar
Kızlar ben regl oldum, resmen kafa buluyor fizyolojim benle ilk defa böyle bişey oluyor : leke demiştim ya öyle devam ettiği sabaha kadar, sabah ne oldu diye bakayım dedim o an başladı güler misin ağlar mısın:)
Ayşenur ve nurgüleren umudumuz sizlerde
Aysenur,senin bat ne zamandi?kac aydir bekliyosun?
boylesi hayirliymis demekki. artik umutlar gelecek aya. kaldigimiz yerden devam ederiz cnm.
Ne guzel calisiyosun,ne is yapiyozun,hangi ildesin,bu kadar konusunca merak etdim,
iyi oldu şimdi çatır çatır istediğimi yapıcam: sporuma başlıyayım yanında bir de diyet tarzı bişey patlatayım, saç ve tırnaklarım için bakım ilacı var ona hemen başlıyorum, lazere ve dişçimi aradan çıkartayım bol bol kahvemi içeyim oooh bir de alese hazırlansam
ayy bende ozendim valla:) senin meslek ne cnm?
meeemur :)
yeşil çay beyaz çay içmek ister misiniz kızlar ikram edeyim, yaşasın özgürlük :))
sen napıyorsun
Kizlar gunaydin. Yaklasik uc haftadir yazamiyordum ama takip ediyordum arada bir sizlerive 19 ekim bat sonucunu acikliyorum hamileyim. ayin 20 sinde test yaptim pozitif cikti. birgun sonra yine yaptim o da pozitif cikti ve ertesi gun doktora gittim kan testi yapildi bthcg 227 cikti hamileyim. bu cumartesi kontrolum vardi 900 lerde bir deger bekliyordu doktor ama keseyi goremedik. kan testi bu seferde 1500 cikti. bu hafta cumartesi yine kontrolumuz var keseyi gorecez insaallah dua edin bebisimle bana ;-) ben sizlere bol bol dua ediyorum. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. saglikli bir sekilde evlatlarimzi kucagimiza almamizi nasip etsin insaallah
Yeterrkiiste,ne guzel mudursun demek,ben evdeyim calismiyorum,lise mezunuyum zaten,insallah bu ay gelir bebisin,bebekte yaparsin kariyerde arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?