bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

oooh bir güzel haber daha ne güzel bi gün hayırlı olsun canım

öncelikle hayırlı olsun gerçekten..biz beklenen soruyu soralım ozman :) belirti yaşadınmı yada bu ana kadar kendinde farklı olarak bi değişiklik gördünmü ? merak ediyoruz

öncelikle hayırlı olsun gerçekten..biz beklenen soruyu soralım ozman :) belirti yaşadınmı yada bu ana kadar kendinde farklı olarak bi değişiklik gördünmü ? merak ediyoruz

Canim tesekkur ederim darisi senin basina insaallah. belirti olarak halsizlik olustu adetten birkac gun once. ve gogus uclarimda renk degisikligi oldugunu farkettim. aslimda kendim hic hamile gibi hissetmezken gogus uclarimin koyulasmasi biraz beni heyecanlandirmisti. adetten birgun once test yaptim negatifti birgun sonrasi pozitif cikti. ki bayramdan beri cok agir bir grip yasadim. Hamile olma olasiligimin oldugunu dusundugum icin hic ilac falanda kullanmadim ve halsizligi surekli uyuklamami buna bagladim biraz.

kızlar merhaba bnm son adet tarihim 18 eylül bugun 28 ekim hala hastalanmadım bugün test yaptım negatif cıktı sizce yinede hamile olabilirmiyim

ah güzelim yaa az önce saglıkocagından geldim kan wermek için gitmiştim ama bugun tahlil yapılmıyomus e yarın tatil cuma günü gel dediler cumyada daha cok war

hastanelerin aciline gidebilirsiniz tatilde de hem sıra olmuyor çok hem de sonucu veriyorlar 2-3 saate gebelik şüphem var ve kasık ağrım çok dersen test yaparlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…