- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.061
AysenurdA ogretmenmis ne guzel.
Kizlar gunaydin. Yaklasik uc haftadir yazamiyordum ama takip ediyordum arada bir sizlerive 19 ekim bat sonucunu acikliyorum hamileyim. ayin 20 sinde test yaptim pozitif cikti. birgun sonra yine yaptim o da pozitif cikti ve ertesi gun doktora gittim kan testi yapildi bthcg 227 cikti hamileyim. bu cumartesi kontrolum vardi 900 lerde bir deger bekliyordu doktor ama keseyi goremedik. kan testi bu seferde 1500 cikti. bu hafta cumartesi yine kontrolumuz var keseyi gorecez insaallah dua edin bebisimle bana ;-) ben sizlere bol bol dua ediyorum. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. saglikli bir sekilde evlatlarimzi kucagimiza almamizi nasip etsin insaallah
oooh bir güzel haber daha ne güzel bi gün hayırlı olsun canım
Kizlar gunaydin. Yaklasik uc haftadir yazamiyordum ama takip ediyordum arada bir sizlerive 19 ekim bat sonucunu acikliyorum hamileyim. ayin 20 sinde test yaptim pozitif cikti. birgun sonra yine yaptim o da pozitif cikti ve ertesi gun doktora gittim kan testi yapildi bthcg 227 cikti hamileyim. bu cumartesi kontrolum vardi 900 lerde bir deger bekliyordu doktor ama keseyi goremedik. kan testi bu seferde 1500 cikti. bu hafta cumartesi yine kontrolumuz var keseyi gorecez insaallah dua edin bebisimle bana ;-) ben sizlere bol bol dua ediyorum. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. saglikli bir sekilde evlatlarimzi kucagimiza almamizi nasip etsin insaallah
Aysenur,bu ay birakdim daha.sen ne zamandir dusunuyosun
öncelikle hayırlı olsun gerçekten..biz beklenen soruyu soralım ozman :) belirti yaşadınmı yada bu ana kadar kendinde farklı olarak bi değişiklik gördünmü ? merak ediyoruz
kızlar merhaba bnm son adet tarihim 18 eylül bugun 28 ekim hala hastalanmadım bugün test yaptım negatif cıktı sizce yinede hamile olabilirmiyim
cnm kan testi yaptir istersen. o zaman emin olabilirsin.
kızlar merhaba bnm son adet tarihim 18 eylül bugun 28 ekim hala hastalanmadım bugün test yaptım negatif cıktı sizce yinede hamile olabilirmiyim
ah güzelim yaa az önce saglıkocagından geldim kan wermek için gitmiştim ama bugun tahlil yapılmıyomus e yarın tatil cuma günü gel dediler cumyada daha cok war
uuu 41 gün olmuş, kaç günde bir olursun ve düzenli miydi
sabahtan beri bas agrisi cekiyorum. buda mi bi belirti acaba:))
30 günde bi olurdum cnm düzenliydi adetlerim ne zman esimle korunmayı bıraktık bnm adetlerim düzensizleşti suan işte 10 gün falan gecikti
Benimde cok basim agrimisti gecen hafta,beynim cikacak gibiydi,
normalde belirtidir. ben senden umutluyum
evet dogru yaa. peki belirtilerin nedir? duzenli adet olur muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?