bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

nasıl bişeydir ya korunurken adet düzenli bıraktıktan sonra alt üst oluyosun kan testi yaptırcam yani baska bi secenegim yok sende mi bekliyosun bebek falan

süre olarak benim gene aynı 25. / 26. gün değişmedi ama bu zamana kadar tatlı krizi, duygusallık olur hiç ağrım olmazdı nasıl regl olduğumu anlamazdım 3 aydır yoğunluğu değişti, kasık ağrılarım başladı sırt ağrısı mide bulantısı hafif baş dönmesi her ay yeni bir şey ekleniyor hee 3 aydır göğüslerimde tuhaflaştı içinde yara varmış gibi ağrı oluyor 2 ay önce cerrahiye gittim bişey mi var diye normal peşine hastalınca geçti o gün bugünder göğüslerimde öle ağrı oluyor

AMİN SAOLASIN :)) anladım heleki bu adetten bi gün önce yaptığın testin negatif çıkması sonrasında pozitif olması olayı insanı çok ümitlendiren bişi bunu bile yine duymak rahatlatıyo bekleyenleri :) renk değişikliği ve halsizlik gerçekten en doğal we en çabuk belirtiler oluyo heralde genelinde bu hakim hamilleik belirtilerinde :) ne diyim ne mutlu sana:)
bat kasım 8 beklemedeyiz bakalım :)

hmm baya belirtin warmıs yinede ne zman test yapcaksın

daha yeniyim burada ama yazılanları okudukça benimde sizin desteğinize ihtiyacım oldu. belki güzel bir dua belki bir umut belki yaşanmış hikayeniz. herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah benim SAT 23 eylül BAT ise 20 ekim henüz adet olmadım 24, 25 ekimde bhcg değerim sırayla 75-85 di bugünse baktırdığımda 70 e düşmüş. sol kasığıma ara ara ağrılar girio ama geçio. akıntım fazla ve sol bacağımda bir ağrı var aynı durumu yaşayanız varmı aranızda belki iyi ya da ne derseniz bi fikir sahibi olurum. bu arada tamkuralları bilmediğim doğru yere mi yazdım sorunumu bilmiyorum rabbim isteyen her kuluna sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin

canım aynı yere mi yaptırdın, normal olan hcg nin 2 kat artması gerekmektedir. doktora git ultrosanda baksınlar , üzmek istemem ama ya düşükte ya da dış gebelik de hcg düşer ama dediğim gibi test sonucun doğruysa eğer

evet canım aynı yere devlet hastanesi kendimde hemşireyim diye gitmedim doktora ama bir umut hala belki dedirtiyor bana zaten değerlerden kimyasal gebelik olabileceğini düşünmüştüm ama konduramamıştım hayırllısı olsun

Veles,cikabilirsem test almaya yapicam insallah,bende yarin saglik ocagina gidicektim tatil oldugunu unutmusum,napsamki bilemedim simdi.

bak çok kızdım ( hem hemşire olup hem böyle yapılır mı , belki her şey normal progestan takviyesi verecek bilinmez gitmeden belli olmaz, çünkü normal bişey değil senin ki lütfen muayene ol sonucuda bildirir misin merak ettim

tatlım arkadasın dedigi sen farklı bi yere git muayne ol dıs gebelik falan olabilir ihmal etme sakın

Yeterkiiste,ne yapayim mudure hanim bana akil ver,idrarda tekrar bakayim cikmazsa kan tahlili yaptirayim bari dimi.

Veles,cikabilirsem test almaya yapicam insallah,bende yarin saglik ocagina gidicektim tatil oldugunu unutmusum,napsamki bilemedim simdi.

wala cnm ben sabah kan wermek için gittim saglıkocaına bugn tahlil yapmıyolarmıs yarın tatil cuma gel falan filan dediler sinir oldum cıkınca eczaneye girdim test aldm yaptım negatif cıktı bi yandan ümitliyim bazı belirtilerim war bi andanda negatif cıktıgı zman üzülüyorum sende bence idrar testi degilde kan wer öle baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…