Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

Kızlar bende başlıcam çarş günü ama haftaya ramazan oluyo nasıl yapsam aç karnına mı içilmeli bu
İftardan sonra sahurdan önce yapsam etkisini görür müyüm sizce.

Kızlar bende başlıcam çarş günü ama haftaya ramazan oluyo nasıl yapsam aç karnına mı içilmeli bu
İftardan sonra sahurdan önce yapsam etkisini görür müyüm sizce.
Evet canim aç karnına içilecek sahur iftar şeklinde yaparsan olur canım 2 kez yapmış olursun o zaman

Selam kizlar 3gun oldu sogan suyuna baslayali lakin tansiyonum dusuyor 've kasiklarim agriyor Dr.dedigine Gore pco 've cikolata kisti var sikayetler normalmi sizce
Belki iyileşiyordur hareket ettiyse ya da erimeye başladıysa onların ağrısı olabilir. Sonuçta soğan enfeksiyon söktürücü özelliğe sahip

Arkadaşlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor bilen var mı?

Adetin 7 günü canım 15 gün sabah akşam aç karnına yapiliyor

Sogan kuru mucizesiyle sogan cücügüm oluyo benim de:) deneyin kizlar deneyin ben ki bir yil adet olmazdim sogan kuru yaptigim ay hamile kaldim
Bir ay adet görmediğiniz zamandan hemen sonra mı yaptınız soğun kürünü bende sizdenim 20 döndür adet görmedim yine

slm kızlar bende soğan kürü yapmak istiyorum ama adetım biteli 5 gün oldu başlasam mı

hayırlı olsun canım ne güzel hamilesin..nasıl kaldın aslan pencesi ile mi

nasıl uyguladın kuzum ya.ölçüler ve kaç gün uygulanacak kaçıncı gün

adettin 7, gunu soğan kürüne ve bu bitki kürüne başladım 10 gun ikisinide yaptım ,

sabah 7 de bitki kürünü yapıp aç karnına içip işe gittim ,

akşamda işten gelince soğanı bir süre sirkeli suda bekletip kaynatıp ılıdıktan sonra içip yattım ,

10 gun böyle devam ettim ,

soğan kürünü heryerden tarifini bulabilirsin zaten ,

diğerinide birer tutam kaynamış suda 2 dk daha kaynatıp altını kapatıp ağzınıda kapatıp demledım ılıyınca içtim.

çok şükür rabbim zamanı buymuş verdi , herşeye bir sebep eyleyen rabbim senınde sebebın bu olur inşallah canım

bende uygulucam inşallah bizede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…