- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Olsa cıkardı bence ama gec dollenme de olabilirBende kullandım dün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah idrar testi yaptım negatif adetlerimde düzenlidir erkenmi yaptım sizce testi
Allah tum isteyenlere nasıp etsinAyyy çok güzel Rabbim hayırlı etsin inşallah darısı başımıza
Adetim hiç gecikmez benim 28 günde yıllardır böyle göğüslerim soğan suyundan sonra agrıdı bide çok uykum var bir gün geçti bugün 2 ci nasip bakalım beklicem rabbim isteyen herkese versin en sonda doktor bana normal yolla bebeğin olmaz demiştiOlsa cıkardı bence ama gec dollenme de olabilir
İnsallah vardır canımmAdetim hiç gecikmez benim 28 günde yıllardır böyle göğüslerim soğan suyundan sonra agrıdı bide çok uykum var bir gün geçti bugün 2 ci nasip bakalım beklicem rabbim isteyen herkese versin en sonda doktor bana normal yolla bebeğin olmaz demişti
Adetim hiç gecikmez benim 28 günde yıllardır böyle göğüslerim soğan suyundan sonra agrıdı bide çok uykum var bir gün geçti bugün 2 ci nasip bakalım beklicem rabbim isteyen herkese versin en sonda doktor bana normal yolla bebeğin olmaz demiştOlsa cıkardı bence ama gec dollenme de olabilir
inşlh ama bişe daha gelinlerimizin ikisinde soğan suyuyla kaldı hormonları dengeliyor çünkü inşlh bizimde olurİnsallah vardır canımm
Benım de Öyle oldu sanırım canımAdetim hiç gecikmez benim 28 günde yıllardır böyle göğüslerim soğan suyundan sonra agrıdı bide çok uykum var bir gün geçti bugün 2 ci nasip bakalım beklicem rabbim isteyen herkese versin en sonda doktor bana normal yolla bebeğin olmaz demişt
inşlh ama bişe daha gelinlerimizin ikisinde soğan suyuyla kaldı hormonları dengeliyor çünkü inşlh bizimde olur
Ne öyle oldu anlamadım tatlımBenım de Öyle oldu sanırım canım
Yanı sogan fayda etti demek istedim yoksa iki aydır neden olmadı da soganda oldu demiNe öyle oldu anlamadım tatlım
Aynen tabi hormon dengeliyor rahimi gebeliğe hazırlıyor doktor bana normal yolla olmaz bebeğin sesi ama benim üç kızım var hep normal yolla 4cü bu 2 yıldır olmuyor daha adetimde yok adet agrımda yok inşlh hamileyimdirYanı sogan fayda etti demek istedim yoksa iki aydır neden olmadı da soganda oldu demi
Ben içinde bekletiyordum beklesin ılısın zararı olmaz cnmKizlar baktim adet olacagim yok akintida bitmiyo bugun sogan kurune basladim ama sanirim yanlis yaptim. Soganla suyu kaynattiktan hemen sonra suzuyomuyuz yoksa soganlar icindeykenmi ilinmasini bekliyoruz ?
Canım bence sen sırayla uygula soğan suyu zaten hormon dengeliyor inşlh iyi gelecektirKızlar sizlere bir şey soracağım benim fsh yuksek. Saracoglu'ndan bitkiler almıştım. Ama oradaki bayan önce 15 gün soğan kuru sonra hayıt tohumu ve aslanpençesi kuru. Onlar bitince de civan perçemi ve soğan kuru dedi. Ama Ben bu bitkileri uygulayana kadar adet olurum o zaman da bu ay boşa gider gibi geliyor. Acaba hayıt suyu ve aslanpencesine artık başlasam bugün 10. Gun soğan kurunun. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapayım kafam çok karışık.
Canım vende bu sorunun cevabını arıyordum Allah razı olsun. Çikolata kisti hastasıyım çalışıyorum sırf bu yüzden kürü yapamıyordum. Akşam işten felince aç karna bide ytarken oluyo yazışsın çok sevindim ikk adetimde hemen başkıxamBen yaptım canım o ayda rabbim nasip etti meleğimi. Adetim bitikten 2 gün sonra başladım ben çalıştığım için akşam işten gelince aç karnına içtim bir bardak bir de yatarken. Normalde çalışmıyorsan öğlen aç karnına bir de akşam yemeğinden önce için diyorlar. Normal yemeklik soğanı kabuğunu soy 4e böl 2 bardak klorsuz su kaynat su kaynayınca soğanları koy 5 dakika daha kaynat sonra da iç canım ama çok sıcak değil ılık olucak. Rabbim inşallah nasip eder kısa sürede
Hayıt tohumu ve aslan pençesi kürü nasıl detaylı yazabilir misin rica etsmKızlar sizlere bir şey soracağım benim fsh yuksek. Saracoglu'ndan bitkiler almıştım. Ama oradaki bayan önce 15 gün soğan kuru sonra hayıt tohumu ve aslanpençesi kuru. Onlar bitince de civan perçemi ve soğan kuru dedi. Ama Ben bu bitkileri uygulayana kadar adet olurum o zaman da bu ay boşa gider gibi geliyor. Acaba hayıt suyu ve aslanpencesine artık başlasam bugün 10. Gun soğan kurunun. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapayım kafam çok karışık.
Benim de bat 31 mayıs insallah adet olmayız ;(Benim bat 31 mayıs 1 haziranda başlıcam inş soğan kürüne. Gönül isterki regli olmayayım ama hiç umudum yok
İnşallah canım ama benim hiç umudum yok nedenseBenim de bat 31 mayıs insallah adet olmayız ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?