Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

Olsa cıkardı bence ama gec dollenme de olabilir
Adetim hiç gecikmez benim 28 günde yıllardır böyle göğüslerim soğan suyundan sonra agrıdı bide çok uykum var bir gün geçti bugün 2 ci nasip bakalım beklicem rabbim isteyen herkese versin en sonda doktor bana normal yolla bebeğin olmaz demişti

İnsallah vardır canımm

Olsa cıkardı bence ama gec dollenme de olabilir
Adetim hiç gecikmez benim 28 günde yıllardır böyle göğüslerim soğan suyundan sonra agrıdı bide çok uykum var bir gün geçti bugün 2 ci nasip bakalım beklicem rabbim isteyen herkese versin en sonda doktor bana normal yolla bebeğin olmaz demişt
İnsallah vardır canımm
inşlh ama bişe daha gelinlerimizin ikisinde soğan suyuyla kaldı hormonları dengeliyor çünkü inşlh bizimde olur

Benım de Öyle oldu sanırım canım

Slm kizlar bende geldim bende sogan kurune basladim adetin 5. Gunu klomen kullaniyorum ve bu gun hsg rahim filmi cekildi simdi geldim hastaneden hatta bakalim her yolu deniyoruz kismet hayirlisi allahtan insallah hepimiz hamile kaliriz

Yanı sogan fayda etti demek istedim yoksa iki aydır neden olmadı da soganda oldu demi
Aynen tabi hormon dengeliyor rahimi gebeliğe hazırlıyor doktor bana normal yolla olmaz bebeğin sesi ama benim üç kızım var hep normal yolla 4cü bu 2 yıldır olmuyor daha adetimde yok adet agrımda yok inşlh hamileyimdir

Kizlar baktim adet olacagim yok akintida bitmiyo bugun sogan kurune basladim ama sanirim yanlis yaptim. Soganla suyu kaynattiktan hemen sonra suzuyomuyuz yoksa soganlar icindeykenmi ilinmasini bekliyoruz ?

Kizlar baktim adet olacagim yok akintida bitmiyo bugun sogan kurune basladim ama sanirim yanlis yaptim. Soganla suyu kaynattiktan hemen sonra suzuyomuyuz yoksa soganlar icindeykenmi ilinmasini bekliyoruz ?
Ben içinde bekletiyordum beklesin ılısın zararı olmaz cnm

Kızlar sizlere bir şey soracağım benim fsh yuksek. Saracoglu'ndan bitkiler almıştım. Ama oradaki bayan önce 15 gün soğan kuru sonra hayıt tohumu ve aslanpençesi kuru. Onlar bitince de civan perçemi ve soğan kuru dedi. Ama Ben bu bitkileri uygulayana kadar adet olurum o zaman da bu ay boşa gider gibi geliyor. Acaba hayıt suyu ve aslanpencesine artık başlasam bugün 10. Gun soğan kurunun. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapayım kafam çok karışık.

Canım bence sen sırayla uygula soğan suyu zaten hormon dengeliyor inşlh iyi gelecektir

Canım vende bu sorunun cevabını arıyordum Allah razı olsun. Çikolata kisti hastasıyım çalışıyorum sırf bu yüzden kürü yapamıyordum. Akşam işten felince aç karna bide ytarken oluyo yazışsın çok sevindim ikk adetimde hemen başkıxam

Hayıt tohumu ve aslan pençesi kürü nasıl detaylı yazabilir misin rica etsm

Benim bat 31 mayıs 1 haziranda başlıcam inş soğan kürüne. Gönül isterki regli olmayayım ama hiç umudum yok

Valla canim 1 cay bardagi suyun icine 1 cay kaşığı hayıt tohumunu birazcık dövüp atıyorsun onu 5 dak kapağı kapalı olarak kısık ateşte kaynatıyorsun. suzuyorsun Ilıyınca iciyorsun icine kesinlikle şeker veya bal gibi tatlandırıcı şeyler koymuyorsun. Yanı saracoglunun yanındaki bayanın söylediği boyle. Sabah ve akşam ögünlerden 30 dakika önce iciyorsun.
Aslanpençesi ise gunde 1 defa aksam yemeginden 2 saat sonra bendeki sallama çay şeklinde 1 su bardağı kaynamış suyun icinde 6 dakika bekletip aslanpençesi çıkarıyorsun iciyorsun. Bu saraçoglunun direkt kendi tarifi hatta elimde yönergesi olan kâğıt da var. Bunun da icin e hiçbir şekilde tatlandırıcı koymuyorsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…