Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

İnşallah canım ama benim hiç umudum yok nedense sebin problem neydi yaş kaçtı
Ben 32 yaşındayım 2 yıllık evliyiz. 2 yıldır malesef olmuyor. Bende fsh yükseliği var ama doktorum fshyi pek umursamıyor. Amh ve ih tahlilin iyi diyor. Geçen ay aşılama oldum menagon igne vurundum. Olmadı. Bu ay da menagon kullandım dün de catlatma iğnemi vurundum ama doktorum asilama yapmayacak bu sefer bize bıraktı. Zaten ben de asilama istemedim bu ay tekrar. Adet olunca saracoglunun yerine gittim. Bana erken menopoz kuru verdi tahlil sonuçlarına bakıp. Şu an çörek otu yagi ve soğan suyu içiyorum 10 gundur uyguluyorum diğer kürlere 5 gün sonra başlayacağım insallah. Rabbim büyük ne bileyim nasip olmadi bir türlü insallah bu ay yüzümüz güler hayırlı bir şekilde.

İnşallah canım ya 2. Kez aşılama istememen en doğrusu olmuş. Hüsrana uğrayınca tedaviye hali kalmıo insanın yorma bünyenide psikolojinide. Bende 25 yaşındayım 17 yaşında çikolata kisti ameliyatı oldum. 5 yıl sonra nüks etti şimdi sağ tarafta 5 cm kist var . Doktora gittim 6 ay dene olmazsa tedaviye başlayalım daha yaşın küçük dedi. 2 ay oldu işte eylüle kadar denicem olmazsa hastane yolu görünğyor banada. Daha önce kistim varken sopan kürü ypamıştım yok olmyştu kiatlerim. Ne zamandır istiyorum yapmak ama çalışıyorum diye yapamıyodum. Şimdi en iyisi tekrar başlamak bi şekilde yapıcam inş işe yarar. Allah yardımcımız olsun çok zor çok

Canim ben de çalışıyorum ama 10 gundur çok düzenli bir şekilde soğan kurumu yapıyorum akşam yemekten önce bir de gece yatmadan once yapiyorum. Buna kendini alıştır insallah güzel şeyler olur artık Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin tez zamanda hayırlı haberler alırız insallah.

Evet işte ben sanıyordum ki sadece öğle ve akşam olmak zorunda ondan yapmıyordum. Sizden öğrendim inşallah bende o şekilde yapıcam artık. Ne işle meşguldünüz

Biraz once baska bir arkadas da yazmisti sanirim. Bana bitkileri aldigim yerdeki bayan soylemisti aksamlari da yapabilecegimi.Ben öğretmenim canim. Sabah okulda oluyorum öğleden sonra okuldan gelince çörek otu yagi içiyorum akşam da yemekten önce soğan suyu bir de yatmadan once. Yanı uyumadan 45 dakika önce fln içiyorum çünkü affedersin idrara çok çıkılıyor.

Kusura bakma geç gördüm canım. Bende saf arı sütü kullanıyorum. Bankacıyım bende :) birde 2 tane inciri zeytinyağında 1 gece bekletiyormuşsun bi sonraki akşam birini eşin birini sen yiyomuşsun o da çok etkiliymiş bide onu yapıcam ben. Ebtu destanın maydanoz buharınsa oturma kürü falan var neler neler var ama hepsini yaparsam zehirlenriim sanırım

Çoookk teşekkür ederim. Acaba aslan pençesi her aktarda var mıdır

Hımm anladım canım hayirlisi olsun insallah sana da çok geçmiş olsun. Bu ay bizim ayımız olur insallah.

Allahım şifa versin canım en kısa sürede meleğini nasip etsin inşallah

Selam kizlar 3gun oldu sogan suyuna baslayali lakin tansiyonum dusuyor 've kasiklarim agriyor Dr.dedigine Gore pco 've cikolata kisti var sikayetler normalmi sizce

Kızlar ne durumdasiniz sogan suyu ise yaradı mı 4 gun kaldı benim bata beklemekteyim

26 Mayıs canım benim ki 4 gun var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…