sana yalan borcum mu var niye giydirmek için konu açayım hasbinallah bide fake de bari..Ya dediğin rakamlar doğru mu yoksa sen bir yerlere giydirme yapmak için mi açtın konuyu?
Sürekli emekli maaşını söylüyorsun.
Anlamadım yani.
Öğrenim kredisi falan mı?bilmiyorum zaten 50 tl si vergi hadi tamam 150 bile yakmadık öle bi karamsarlığa düştümki suan bu ay zamlı alıcaktım maaşımı kredi borcum vardı fazla fazla öder kaparım kenarada atarım diyodum ..
o soğukta bile kombiyi çok açmadıkBursada 400 kusur dogalgaz cok degil mi? Cunku su aralar bursada lodos var ve disarisi 17 18 derece. Ben geceleri kombiyi kapatmazsam sabah ter su icinde kaliyorum. Yil basinda cok soguktu hic kapatmadik kombiyi ama yine o kadar fatura gelmedi bize.
Yani bana gelen rakamları yazıp da küstah gibi görüntü vermek istemediğim için yazdığın rakamlar bana son derece abartı geldi o yüzden.sana yalan borcum mu var niye giydirmek için konu açayım hasbinallah bide fake de bari..
akşama faturaların resmini çeker atarım buraya için rahat olsun
gerçekten zor bide ben çalışmasam nolur halimiz..annem doğalgazı tamamen kapatmıyor hiçbir zaman kısıkta bırakıyoruz.
Birde bulunduğumuz odaları açıyoruz, diğer odaları vanadan kapatıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun geçinmek iyice zorlaştı
bizde itiraz edelim ozaman bunu deneyeceğimDoğalgazı bilmem de elektrik aşırı olmuş. Bir kere bize de öyle gelmişti, eşim itiraz etti, yanlış hesaplanmış yarı yarıya düştü.
yoo zaten 2 kişiyiz yani nekadar olabilir sanki 10 kişi yaşıyoruz evdeçokmu ütü yapıyorsunuz yada çamaşır makinesi bulaşık makinesi falan çokmu çalışıyor
O zaman ne kullandığınızı bilirsiniz. 208TL çok ciddi bir rakam 2 kişi için.yoo zaten 2 kişiyiz yani nekadar olabilir sanki 10 kişi yaşıyoruz evde
ben muhasebeciyim yok faturanın vergisinden bahsettimÖğrenim kredisi falan mı?
Sen ne iş yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?