bu ay maaşlar faturaya..

Bursada 400 kusur dogalgaz cok degil mi? Cunku su aralar bursada lodos var ve disarisi 17 18 derece. Ben geceleri kombiyi kapatmazsam sabah ter su icinde kaliyorum. Yil basinda cok soguktu hic kapatmadik kombiyi ama yine o kadar fatura gelmedi bize.

Ya dediğin rakamlar doğru mu yoksa sen bir yerlere giydirme yapmak için mi açtın konuyu?
Sürekli emekli maaşını söylüyorsun.
Anlamadım yani.
sana yalan borcum mu var niye giydirmek için konu açayım hasbinallah bide fake de bari..
akşama faturaların resmini çeker atarım buraya için rahat olsun

bilmiyorum zaten 50 tl si vergi hadi tamam 150 bile yakmadık öle bi karamsarlığa düştümki suan bu ay zamlı alıcaktım maaşımı kredi borcum vardı fazla fazla öder kaparım kenarada atarım diyodum ..
Öğrenim kredisi falan mı?
Sen ne iş yapıyorsun?

annem doğalgazı tamamen kapatmıyor hiçbir zaman kısıkta bırakıyoruz.
Birde bulunduğumuz odaları açıyoruz, diğer odaları vanadan kapatıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun geçinmek iyice zorlaştı

Elektrik çok yüksek.
Faturadaki kullanımla sayacınızdaki kullanımı kontrol edin. Bazen yanlış okuyabiliyorlar, iki kere başıma geldi.

Bursada 400 kusur dogalgaz cok degil mi? Cunku su aralar bursada lodos var ve disarisi 17 18 derece. Ben geceleri kombiyi kapatmazsam sabah ter su icinde kaliyorum. Yil basinda cok soguktu hic kapatmadik kombiyi ama yine o kadar fatura gelmedi bize.
o soğukta bile kombiyi çok açmadık
40 günlükmüş..annem demişti ama millete 300 felan gelmiş elektirk diye bize gelmez diyodum

sana yalan borcum mu var niye giydirmek için konu açayım hasbinallah bide fake de bari..
akşama faturaların resmini çeker atarım buraya için rahat olsun
Yani bana gelen rakamları yazıp da küstah gibi görüntü vermek istemediğim için yazdığın rakamlar bana son derece abartı geldi o yüzden.
O zaman saatlerinizi kontrol ettirin eğer çok kullanmıyorsanız. Bir yerden kaçak falan olabilir.

Doğalgazı bilmem de elektrik aşırı olmuş. Bir kere bize de öyle gelmişti, eşim itiraz etti, yanlış hesaplanmış yarı yarıya düştü.

çokmu ütü yapıyorsunuz yada çamaşır makinesi bulaşık makinesi falan çokmu çalışıyor

gerçekten zor bide ben çalışmasam nolur halimiz..
bizde dediğin gibi yapıyorz sürekli ksıkta ve kapamıyorz mutfak salon ve bi oda yanmıyor

Dogalgaz 91 tl geldi.3 petek sabah aksam yanıyor.onuuzdeki ay daha fazla gelir heralde.ev yeni odalar kucuk ondan olblr az gelmesi

Erzurumdayiz

Elektirik 85
Su 22
Doğalgaz 330 ilk defa bu kadar çok geldi evin içi çok iyi. Salon ve küçük oda yakmıyorum

sanırım doğal gaz faturaları 1 aydan çok...bu seneye yansıtmak için zamlı olarak hesaplamak için olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…