bu ay maaşlar faturaya..

40 günlükmüş annemi aradım dışardayım dedi vergisini görsen iyice çıldırırsın dedi akşam eve gidince burdan atıcam faturayı

Blmiyrm ama ciddi cok gelmis bizim burda bahar aylari klima vs calstrmiyoruz sicak sogukta olmuyo .
Ozman hergn yada 2 gne bi bulask maknasi zaten calisir haftada 4 5kez camasr maknasi cocuklar surekli ustnu kirlettiginden ve tv hic kapanmaz biizm evde .
Aksama kadar icerde aksam yatak odasjndaki sabaha kadr calisir ben tvsiz uyuyamam 50 60 lira geliyodu.
Yaz veya kisinda klima isitici yaktigmz halde ayni sekilde tv kapanmaz camasir bulask 170 180 falan gelir.
Bu ay bizimde cok gelicek ozman .
Gecen haberlerde görmstm sizin elektrk hangi sirket blmiyrm bizim burda clk elektirik.
Yeni yl zamlarini yeni yildan ònceki aralik faturasinada yanstms falan diyolardi.
Valla insanlar nasil gecinicegni sasirdi artik ya .
Hem elektirik dogalgaz kira vs.
Biizm dogalgaz yok allahtan sadece elektirikle isiniyoruz 170 180 tlye bu ay merak ettim nekadr gelicek.

Çok fazla gelmiş, biri sizden kaçak çekiyor olmasın? Eviniz kaç metrekare, doğalgaz bakımı yaptırdınız mı?

3 aylık fatura 690 sa iyi yine sadece 1 ay için 436 tl ödedik
630 olarak düzenledim yanlış yazmışım faturayı görünce bizde kalpten gidiyorduk ta 3 aylık Kuzey cephe bi ev için iyi gibi duruyo ödemeye de kolaylık olarak üç taksit yapmışlar..
Sizinki sadece bi aylık mı Gerçekten fazla gelmiişşş.

Elektrik çok yüksek.
Faturadaki kullanımla sayacınızdaki kullanımı kontrol edin. Bazen yanlış okuyabiliyorlar, iki kere başıma geldi.

Evet böyle hatalar yapıyorlar. bizim 1 yıldır boş duran daireye 174 tl elektrik faturası gelmişti. sayaçtaki numaralarla faturanın alakası yok. Birde parayı ödeyin sonraki faturalarınızdan düşeriz diyorlar. Evi kullanmıyoruz satılık diye zor ikna ettikte düzelttiler.

Güneşi görünce kapanıyor doğalgaz bizde . Doğalgaz böyle geliyorsa elektriğin bu kadar gelmesi de normal size .

1300 kira
380 elektrik
120 internet + tivibu
yeme içmeyi saymıyorum bile.... bizde battık

Çok fazla gelmiş, biri sizden kaçak çekiyor olmasın? Eviniz kaç metrekare, doğalgaz bakımı yaptırdınız mı?
ev 130 m2 flan herhalde eski bina ama yalıtım yapılmıştı
şimdi eve gidip kombiyi elektirk sayacını kırıp parçalamak istiyorum

bizde anlamadık ve gün içerisinde annemde pek evde durmaz ben zaten çalışıyorum biyere giderken gece yatarken fişleri bile çekiyoruz güya 40 günlükmüş fatura ben çıkamadım işin içinden
eger oyleyse cok fazla acaba sayaci okuyup itiraz edemezmisiniz banada cok fazla geldi belki bir yanlislik olmustur.

ev 130 m2 flan herhalde eski bina ama yalıtım yapılmıştı
şimdi eve gidip kombiyi elektirk sayacını kırıp parçalamak istiyorum
Canım bak güvendiğiniz birileri varsa bir baksınlar, belki sorun vardır. Eviniz de ufak değil kocaman ev :) Normal de olabilir belki bilemedim

Elektrik daha kullanmadan bu ay 98..
Bu ay açarken bakalım nasıl gelcek ..
Offf su 55 ..
Araba masrafı 1.500 ..
Geçen ay mercek değişti. .
Offf para gelmeden gidiyor ..

İsyannnnn

başıma ağrılar girdi yani napsak elektirik yerine mum mu yaksak anlamadım yaa valla hakkımı helal etmiyorum

valla sabah eşime söyleniyordum 100 lira zam geldi ama kat be kat çıktı bizden..
ben insanlara şaşırıyorum zam geldi diye seviniyorlar hala..
ne kadar saf bir milletiz

Maşallah ben tasarruf yapmaya kalksam eşim aman ne kadar paracısın der o ışıkları açık bırakır hiç önemli değil onun için

cadiii83 senin icin simdi anneme telefon edip sordum onlarin 200 kusur bananem 190 lira gelmis annem dediki petekler kucukse cok yakar borularda kaynaklaniyo olabilir dedi. ki babanemin evi hamam gibidir annemin butun gun yaniyo. bir uyenun dedigi gibi kacak cekimde olabilir yada peteklerde sorun var yada yanlislik var

kira 800 yeni zam oldu-750 ydi
aidat 160 dı o da zamlanmış ama ne kadar bilemedim
sıcak su ve doğalgaz merkezi sistem ona 200 civarenda kesin gelir soğuktu havalar
elektrik geldi 78
su 50 lira civarında
internet ve uydu 53 lira
telefon faturası 86
bu arada evim 60 m2 falan küçük tek yaşıyorum
kısaca battım
aaa bide bu ay öğrenim kredimin taksiti var onu da unuttum o da 680-yapılandırmaya gitmiştim de
BATTIM

Ev iç dış yalıtımlı
gecen ay 90 geldı, elektrık 110 geldı bır odada ufo yakıyoruz cunku.
bu ay ıse 230 geldı elekterık henuz gelmedı gecırecekler dıye gondermedıler herhalde
toplamda
230 doğalgaz
200 elektrik bekliyorum
80 su
170 telefonlar
70 internet
-----------------
750 tl
cocugun okul taksidi filan yok meydanda daha

BAKIMDA YAPTIRDIK ay valla en iyisi kapatmak başka çare göremiyorum

Maşallah ben tasarruf yapmaya kalksam eşim aman ne kadar paracısın der o ışıkları açık bırakır hiç önemli değil onun için

Tam olarak parayla alakası yok ki, şuanda boş yere akıttığımız suyun bir damlasına bile ileride muhtaç olabiliriz.

Naptınız siz yahu 436 tl doğalgaz yakmak için baya büyük eviniz olması lazım benim kaynanamlarım evi dubleks yaşlılarda yüksek yanıyor gece gündüz yanıyor 450 geldi bizim merkezi sistem gündüz hep yandı akşam da 12 ye kadar 280 geldi. İki kişisiniz sonuçta kombi ise kısın biraz yani çok fazla elektirik de öylr 208 tl gelecek kadar ne harcıyor olabilirsiniz ki her gün ev mi süpürülüyor, ütü mü yapılıyor, fırın mı çalışıyor makineler mi yani biraz dikkatli olmanız lazım bence tasarruf gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…