40 günlükmüş annemi aradım dışardayım dedi vergisini görsen iyice çıldırırsın dedi akşam eve gidince burdan atıcam faturayı
Çok fazla gelmiş, biri sizden kaçak çekiyor olmasın? Eviniz kaç metrekare, doğalgaz bakımı yaptırdınız mı?Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
630 olarak düzenledim yanlış yazmışım faturayı görünce bizde kalpten gidiyorduk ta 3 aylık Kuzey cephe bi ev için iyi gibi duruyo ödemeye de kolaylık olarak üç taksit yapmışlar..3 aylık fatura 690 sa iyi yine sadece 1 ay için 436 tl ödedik
Elektrik çok yüksek.
Faturadaki kullanımla sayacınızdaki kullanımı kontrol edin. Bazen yanlış okuyabiliyorlar, iki kere başıma geldi.
Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
başıma ağrılar girdi yani napsak elektirik yerine mum mu yaksak anlamadım yaa valla hakkımı helal etmiyorum1300 kira
380 elektrik
120 internet + tivibu
yeme içmeyi saymıyorum bile.... bizde battık
ev 130 m2 flan herhalde eski bina ama yalıtım yapılmıştıÇok fazla gelmiş, biri sizden kaçak çekiyor olmasın? Eviniz kaç metrekare, doğalgaz bakımı yaptırdınız mı?
eger oyleyse cok fazla acaba sayaci okuyup itiraz edemezmisiniz banada cok fazla geldi belki bir yanlislik olmustur.bizde anlamadık ve gün içerisinde annemde pek evde durmaz ben zaten çalışıyorum biyere giderken gece yatarken fişleri bile çekiyoruz güya 40 günlükmüş fatura ben çıkamadım işin içinden
Canım bak güvendiğiniz birileri varsa bir baksınlar, belki sorun vardır. Eviniz de ufak değil kocaman ev :) Normal de olabilir belki bilemedimev 130 m2 flan herhalde eski bina ama yalıtım yapılmıştı
şimdi eve gidip kombiyi elektirk sayacını kırıp parçalamak istiyorum
başıma ağrılar girdi yani napsak elektirik yerine mum mu yaksak anlamadım yaa valla hakkımı helal etmiyorum
Maşallah ben tasarruf yapmaya kalksam eşim aman ne kadar paracısın der o ışıkları açık bırakır hiç önemli değil onun içinBüyük şehirlerden bir tanesi. Çevremizde faturalar yüksek geliyor aslında ama biraz dikkat ediyoruz. 2 kişiyiz. Haftada 1 2 bulaşık makinesi, ortalama haftada yine 1 2 çamaşır makinesi, hafta da 1 2 süpürge açarım. Kombi hep yanmaz, çok soğuksa yakarım, güneş varsa güneşin vurduğu tarafta otururum bu konuda evin cephesi önemli. Yeni evli sayılırız, elektrikli aletler çok elektrik harcamıyor. Ketıl kullanmıyorum. Sürekli açık olan tek şey benim bilgisayarım :)
Su konusunda da duştan banyo yapardık ama çok su gidiyordu boşa, kovaya doldurarak banyo yapıyoruz 10 15 tl kadar azaldı fatura. Damlatan musluğum var, onu yaptırmamız lazım.
Maşallah ben tasarruf yapmaya kalksam eşim aman ne kadar paracısın der o ışıkları açık bırakır hiç önemli değil onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?