merhaba kızlar hepinize iyi geceler..bikaç gün önce yazmıştım adet günüm diye..hala olmadım sabah 3.gün olacak.tabi gelmezse..sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum bir türlü..dün 3 4 damla k.rengi akıntı geldi eyvah adet oluyorum dedim kesildi.o akıntıdan önce test yapmıştım 2 tane biri negatif çıktı digeri saatler sonra pozitif oldu bozuktu sanırım..artık negatif görcem diye test yapmaktan korkuyorum.bide hamişsem ve dün gelen akıntı yerleşme gibi bişeyse yerleşmeden sonra hcg salgılanıyormuş 6 7gün sonra idrarda çıkar diye okudum biyerde.karar veremedim valla sabah test yapimmiiii yapmayım mııı ben şimdiii ?? Bu arada adetlerim saat gibidir evlendigimden beri daha bu 2.gecikmesi.8 aylık evliyim.
cnm bence de bi test yap çıkmazsa bekle bi kaç gün sonra kan testi yaptır cnm inşallah hamişsindirmerhaba kızlar hepinize iyi geceler..bikaç gün önce yazmıştım adet günüm diye..hala olmadım sabah 3.gün olacak.tabi gelmezse..sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum bir türlü..dün 3 4 damla k.rengi akıntı geldi eyvah adet oluyorum dedim kesildi.o akıntıdan önce test yapmıştım 2 tane biri negatif çıktı digeri saatler sonra pozitif oldu bozuktu sanırım..artık negatif görcem diye test yapmaktan korkuyorum.bide hamişsem ve dün gelen akıntı yerleşme gibi bişeyse yerleşmeden sonra hcg salgılanıyormuş 6 7gün sonra idrarda çıkar diye okudum biyerde.karar veremedim valla sabah test yapimmiiii yapmayım mııı ben şimdiii ?? Bu arada adetlerim saat gibidir evlendigimden beri daha bu 2.gecikmesi.8 aylık evliyim.
Canım hamile olma ihtimalin var tabi ki ama bunu testler yapılmadan bilemeyiz... Kan testi yaptırabilirsin kesin sonuç için :) İnşallah hamişsindir
Bu arada Günaydın kızlar....
Bu sabah burası çok sessiz kimsecikler yook daha
Ben bu aydan ümidimi kestim çünkü ateşim bu sabah çok düştü
4 gündür ölçüyordum
36.6,
36.5,
36.6,
ve bu sabah ölçtüm 36.1
Adet günüme 3 gün var birden düştü hep o gün düşer diyorlardı benimki 3 gün önceden düştüMoralim çok bozuk sanırım bana hastane yolu göründü Bugün memlekete gidiyoruz yokum bikaç gün. İnşallah döndüğümde sizden güzel haberler alırım..
Oflu'm senin adına çok sevindim canım inşallah gebesindir ki testler bunu gösteriyo ateşinde maşallah yüksekİnşallah sağlıklı bir gebelik yaşar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...
cnm bence de bi test yap çıkmazsa bekle bi kaç gün sonra kan testi yaptır cnm inşallah hamişsindir
cnm benim ya hemen bozma moralini bozma rabbim neler gösterir daha üzülme nolur git rahat rahat memleketine cnm inşallah hayırla dönersin
Canım hamile olma ihtimalin var tabi ki ama bunu testler yapılmadan bilemeyiz... Kan testi yaptırabilirsin kesin sonuç için :) İnşallah hamişsindir
Bu arada Günaydın kızlar....
Bu sabah burası çok sessiz kimsecikler yook daha
Ben bu aydan ümidimi kestim çünkü ateşim bu sabah çok düştü
4 gündür ölçüyordum
36.6,
36.5,
36.6,
ve bu sabah ölçtüm 36.1
Adet günüme 3 gün var birden düştü hep o gün düşer diyorlardı benimki 3 gün önceden düştüMoralim çok bozuk sanırım bana hastane yolu göründü Bugün memlekete gidiyoruz yokum bikaç gün. İnşallah döndüğümde sizden güzel haberler alırım..
Oflu'm senin adına çok sevindim canım inşallah gebesindir ki testler bunu gösteriyo ateşinde maşallah yüksekİnşallah sağlıklı bir gebelik yaşar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...
canım kırmızılar gelene dek hep bir umut olsun...
aslında ben kendimi hep iki duruma da hazırlarım sonradan şok olmamak için
dur bakalım hakkımızda hayırlısı tatlım, vakit saat tamam olmalı değil mi
hem biz de gideceğiz doktora, gidelim ki içimiz rahat etsin değil mi :34
öpüyorum çokk, hayırlı yolculuklarr canımmm görüşürüz
Haklısın canım doğru söylüyosun ama ne yapayım elimde değil ki... Geçen zaman sadece bizleri yıpratıyo başka bişey değil... Yoruluyorum
Teşekkür ederim moral verdiğin için, çok sağol....
ben teşekkür ederim tatlımm
gör bak her şey yolunda olacakk
yeter ki bizim havamız yerinde olsunn
canım çok sağol da bişey belli değil işte.oflucum cnm benim bence sen hamişsin cnm silikte olsa ikinci çizginin çıkması pozitif demektir cnm içine sinmezse hemen kan testi yaptır ama bence olumlu cnm gözün aydın şimdiden çok sevindim cnm benim
canımmmm önemli olan bat günü diyolarİçim hiç rahat değilKeşke ölçmeseymişim en azından ayın 3'üne kadar keyfim yerinde olurdu Bir daha ateşimide ölçmicem
günaydın bebeğim....günaydınlarrr efendimmm
canım çok sağol da bişey belli değil işte.
İnşallah diyelim
bu sabah yine yaptım.
gene çok silik ama bunun 1. çizgisi çok ince ya sinir oldum.
ama ilk dakikalarda gördüm.
bakalım hayırlısı...
canımmmm önemli olan bat günü diyolar
yarın tekrar ölç
inşallah yükselecek ateşin...:26:
günaydın bebeğim....
Keşke yüseLsee, evet önemli olan bat günü ama gebelik olsaydı ateşim ya sabit kalır yada yükselirdi dimiHayırlısı be canım napalım
Sen ölçtünmü bu sabah?
hayırlısı canım hayırlısı olsun inşallah...
ölçtüm 36.8 çıktı
Maşallah canım ne kadar güzel.... :) Çok sevindim, annemlere gittiğimde fırsatım olursa topiği okurum...
Hepiniz hakkınızı helal edin, görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...
günaydın,
sabah test yaptım hamile değilim.henüz reglide değilim kasığımda acayip bi ağrı var dünden beri bi an önce olsam iyi olacak önümüzdeki ayın yumurtalama dönmini nasıl hesaplıyacağım kafam karıştı:44::44:
canım çok sağol da bişey belli değil işte.
İnşallah diyelim
bu sabah yine yaptım.
gene çok silik ama bunun 1. çizgisi çok ince ya sinir oldum.
ama ilk dakikalarda gördüm.
bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?