Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa kızlar listeyle ilgilenemiyorum...
sizden ricam fermi gelince ona söyler misiniz ilgilenmesi için.
misafir geldi kalıcı görümcemler şimdi de..
bir türlü gelemedim aranız kusura bakmayınç.
fırsat buldukça gelicemmm

merhaba kızlar hepinize iyi geceler..bikaç gün önce yazmıştım adet günüm diye..hala olmadım sabah 3.gün olacak.tabi gelmezse..sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum bir türlü..dün 3 4 damla k.rengi akıntı geldi eyvah adet oluyorum dedim kesildi.o akıntıdan önce test yapmıştım 2 tane biri negatif çıktı digeri saatler sonra pozitif oldu bozuktu sanırım..artık negatif görcem diye test yapmaktan korkuyorum.bide hamişsem ve dün gelen akıntı yerleşme gibi bişeyse yerleşmeden sonra hcg salgılanıyormuş 6 7gün sonra idrarda çıkar diye okudum biyerde.karar veremedim valla sabah test yapimmiiii yapmayım mııı ben şimdiii ?? Bu arada adetlerim saat gibidir evlendigimden beri daha bu 2.gecikmesi.8 aylık evliyim.

Canım hamile olma ihtimalin var tabi ki ama bunu testler yapılmadan bilemeyiz... Kan testi yaptırabilirsin kesin sonuç için :) İnşallah hamişsindir

Bu arada Günaydın kızlar....
Bu sabah burası çok sessiz kimsecikler yook daha
Ben bu aydan ümidimi kestim çünkü ateşim bu sabah çok düştü
4 gündür ölçüyordum
36.6,
36.5,
36.6,
ve bu sabah ölçtüm 36.1
Adet günüme 3 gün var birden düştü hep o gün düşer diyorlardı benimki 3 gün önceden düştü Moralim çok bozuk sanırım bana hastane yolu göründü Bugün memlekete gidiyoruz yokum bikaç gün. İnşallah döndüğümde sizden güzel haberler alırım..
Oflu'm senin adına çok sevindim canım inşallah gebesindir ki testler bunu gösteriyo ateşinde maşallah yüksek İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...

cnm bence de bi test yap çıkmazsa bekle bi kaç gün sonra kan testi yaptır cnm inşallah hamişsindir

cnm benim ya hemen bozma moralini bozma rabbim neler gösterir daha üzülme nolur git rahat rahat memleketine cnm inşallah hayırla dönersin

oflucum cnm benim bence sen hamişsin cnm silikte olsa ikinci çizginin çıkması pozitif demektir cnm içine sinmezse hemen kan testi yaptır ama bence olumlu cnm gözün aydın şimdiden çok sevindim cnm benim

Son düzenleme:

İçim hiç rahat değil Keşke ölçmeseymişim en azından ayın 3'üne kadar keyfim yerinde olurdu Bir daha ateşimide ölçmicem

canım kırmızılar gelene dek hep bir umut olsun...

aslında ben kendimi hep iki duruma da hazırlarım sonradan şok olmamak için

dur bakalım hakkımızda hayırlısı tatlım, vakit saat tamam olmalı değil mi
hem biz de gideceğiz doktora, gidelim ki içimiz rahat etsin değil mi :34

öpüyorum çokk, hayırlı yolculuklarr canımmm görüşürüz

Haklısın canım doğru söylüyosun ama ne yapayım elimde değil ki... Geçen zaman sadece bizleri yıpratıyo başka bişey değil... Yoruluyorum
Teşekkür ederim moral verdiğin için, çok sağol....

Haklısın canım doğru söylüyosun ama ne yapayım elimde değil ki... Geçen zaman sadece bizleri yıpratıyo başka bişey değil... Yoruluyorum
Teşekkür ederim moral verdiğin için, çok sağol....

ben teşekkür ederim tatlımm
gör bak her şey yolunda olacakk

yeter ki bizim havamız yerinde olsunn

oflucum cnm benim bence sen hamişsin cnm silikte olsa ikinci çizginin çıkması pozitif demektir cnm içine sinmezse hemen kan testi yaptır ama bence olumlu cnm gözün aydın şimdiden çok sevindim cnm benim
canım çok sağol da bişey belli değil işte.
İnşallah diyelim
bu sabah yine yaptım.
gene çok silik ama bunun 1. çizgisi çok ince ya sinir oldum.
ama ilk dakikalarda gördüm.
bakalım hayırlısı...

İçim hiç rahat değil Keşke ölçmeseymişim en azından ayın 3'üne kadar keyfim yerinde olurdu Bir daha ateşimide ölçmicem
canımmmm önemli olan bat günü diyolar
yarın tekrar ölç
inşallah yükselecek ateşin...:26:

günaydınlarrr efendimmm
günaydın bebeğim....

Keşke yüseLsee, evet önemli olan bat günü ama gebelik olsaydı ateşim ya sabit kalır yada yükselirdi dimi Hayırlısı be canım napalım
Sen ölçtünmü bu sabah?

Keşke yüseLsee, evet önemli olan bat günü ama gebelik olsaydı ateşim ya sabit kalır yada yükselirdi dimi Hayırlısı be canım napalım
Sen ölçtünmü bu sabah?

hayırlısı canım hayırlısı olsun inşallah...
ölçtüm 36.8 çıktı

hayırlısı canım hayırlısı olsun inşallah...
ölçtüm 36.8 çıktı

Maşallah canım ne kadar güzel.... :) Çok sevindim, annemlere gittiğimde fırsatım olursa topiği okurum...
Hepiniz hakkınızı helal edin, görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...

Maşallah canım ne kadar güzel.... :) Çok sevindim, annemlere gittiğimde fırsatım olursa topiği okurum...
Hepiniz hakkınızı helal edin, görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...

canım kendini üzme olur mu biz hep yanındayız...
kendine iyi bak.
dilerim ki meleğin içindedir...
seni seviyorum kuşum
hayırlı yolculuklar.

günaydın,
sabah test yaptım hamile değilim.henüz reglide değilim kasığımda acayip bi ağrı var dünden beri bi an önce olsam iyi olacak önümüzdeki ayın yumurtalama dönmini nasıl hesaplıyacağım kafam karıştı:44::44:

günaydın canım.
adetlerin düzensizleşti sanırım.
en iyisi sen adetten sonra hemen başla çalışmalara.
hakkında hayırlısı olur inşallah canım

canım çok sağol da bişey belli değil işte.
İnşallah diyelim
bu sabah yine yaptım.
gene çok silik ama bunun 1. çizgisi çok ince ya sinir oldum.
ama ilk dakikalarda gördüm.
bakalım hayırlısı...

günaydın oflucum, keşke testinin resmini koysan, hem görüp yorumlardık biz de, hem de silik de olsa çift çizgi moralimizi yerine getirirdi. Bizim seninle batlar aynı ya, dün sen silik çizgi gördüm deyince ben de dayanamadım, sabah test yaptım, hem gebelik testi hem de ovulasyon, hani bazen o da çift koyu çizgi çıkıyor diyorlar ya o yüzden ama sabah ilk idrarla yapamadım çünkü namaza kalktığımda değil, işe gitmek için uyandığımda yaptım testi. Veee ikisinden de boyumun ölçüsünü aldım gülüyorum çünkü yapacak birşey yok...Rabbimin takdiri, çok istedim bu ay olsun diye eşimi mutlu etmek için ama sanırım kısmet olmayacak. zaten öyle belirtim falan da yok pek...göğüslerim gayet normal ki, genelde hamilelerin ilk belirtisi o oluyordu...
inşallah senin testlerin doğrudur tatlım ya, güzel haber senden gelsin bu ay...sonraki zamanlarda da bizden inşallah

günaydın güzel anne adaylarıııı :) hamile olduğunu henüz bılmeyen güzeller.. inşallah bi-iki gün sonras başlıcak güzel haberlerle burayı coşkuya boğarız :)))) öpüyorum hepiniziiii pztsi görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…