Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım naptın baktın mı tekrar

evet cnm testi cumartesi yaptırmıştım 26 çıkmıştı pazar günü lekem geldi hafif bir kanla bereber dedim hastalandım heralde pazartesi pedimde hiç bişey yoktu salı sabah mide bulantısıyla kalktım pedimde yine bişey yoktu idrar testim vardı evde yaptığımda pozitifti dayanamadım kan testi yaptırdım dün akşam sonuç 126 :) sanırım hamileyim ve yerleşme lekelenmesi yaşadım normalde bugün adet olmam gerekiyordu.doktoru aradım 48 saat sonra yani yarın tekrar kan ver dedi 2 katına çıkması lazımmış onu bekliyorum şuanda:)

evet bebeğim kan verdim dua et :)

canım umarım çok iyi olur sonucun dualarım seninle ve bu topikteki ve hamile kalmak isteyen herkesle.Rabbim bana yaşattı bu mutluluğu umarım isteyen herkese yaşatır:)

kızlar kan testini nerelerde yaptırabiliriz..

evet bebeğim kan verdim dua et :)

cnm nezman cıkıcak sonuc hayırlısıyla katlanıcak ınsallah ay meraklA beklemedeyım cnmcm bebışın göbışınde merak etme sen hayırlısıyla alcan kucagına ınsallah stres yapa kendıne mucccccckkksss

tatlım saglıkocaklarınında aıle hekımlerınd eyaptırabılırmısın ozel hastanelerdede devlettede yapıylar

bizim sağlık ocakları yapmıyormuş canım ya özele gidicem mecbur biraz pahalı ama napalımm..

bizim sağlık ocakları yapmıyormuş canım ya özele gidicem mecbur biraz pahalı ama napalımm..

devlet hastanesınde yaptır cnm özeldede 25 ile 35 arası degışıyo dıyebılıyorum en son bende ozelde baktırmıştıum cunku

hoşbulduk canlarım bende iyiyim cok şükür...gülüm kan testimi yaptırcan hayırdır bebişmi geliyo yoksa...

canım kan testi için araştırıyorum bat17 ama nolur nolmaz tek gitmek istiyorum..hanii olurda bebiş varsa eşime süpriz yapmak istiyorum o nedenle araştırıyım dedim biizm sağlık ocakları yapmıyor..ssk da malum randevu olayı var özellerde pahalı bakalım hangisi uygunsa giderim artık hasta olmassam tabii İNŞALLAH..Eki Görüntüle 382972

aaa niye yapmıyolarki canım saglık ocakları yapar aslında o zaman devlet hastanesindede yaptırabilirsin...evet ya özelde pahalı olur ama sen iyi araştır yinede... inş hamiş haberi verirsin bu ay bize hayırlısıyla benimde 15 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…