Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağlık ocakları ücret almıyormu kan testi için..

olmassın ınsallah cnm benım gusel bı suprıs hazırlarsın fıkjır verırız herbırımız

ayy inş canım hayırlısıyla bi hamiş kalsak ne güzel olur :))en kısa zamanda Olalım inş

amin amin amin rabbım bılıyo hepımızın kalbınden gecenlerı hayırlısıyla ınsallah

hayır cnm almıyo ucret ssk varsa
sağol cnm yanıtladığın için..ne aralıklarla yaptırıyorsunuz ki sizler
ben mesela reglimin 3 günü ultrason ile kontrol olduktan sonra yaptırdım kan testimi..bir daha da yaptırmadım..sürekli olması gereklimi

sağlık ocakları ücret almıyormu kan testi için..
almıyo canım ssk varsa tabi yoksa alıyolarmı onu bilmiyorum...

olmassın ınsallah cnm benım gusel bı suprıs hazırlarsın fıkjır verırız herbırımız

amin amin amin rabbım bılıyo hepımızın kalbınden gecenlerı hayırlısıyla ınsallah
inş canım ya benim eşimin bu ay dogumgunu inş hamiş kalırımda bebişim ona dogumgunu sürprizi olur...
İNŞALLAH canım tüm isteyenlere versin RABBİM..Eki Görüntüle 382979

amin canım amin

almıyo canım ssk varsa tabi yoksa alıyolarmı onu bilmiyorum...

inş canım ya benim eşimin bu ay dogumgunu inş hamiş kalırımda bebişim ona dogumgunu sürprizi olur...

amin canım amin

tatlım benım esımınde dogum gunu 22 nisan 19 adet tarıhım ınsallah dogum gunu hedıyesı verebılırım ya

tatlım adetın 3.gunu hormon testlerımızı yaptırıyoruz ben 6 ayda bır yaptırırım bebek ıstedıgım ıcın.burda kan testınden kastımız gebelık varmı yokmu dıye cnm sen dusunuyomusun bebış

sağol canım yanıtın için teşekkürler.
evet düşünüyoruz ve kürlere başladım bakalım inşlh güzel haberler güzel sonuçlar alırım bende.:)

sağol canım yanıtın için teşekkürler.
evet düşünüyoruz ve kürlere başladım bakalım inşlh güzel haberler güzel sonuçlar alırım bende.:)

amin cnm inaşşalh . ovulasyon testlerınden kullanbılırsın cnm burdakı ardaslarım kullanıyorlar tavsıye ederım o zaman halvet gunu ayarlayabılırsın .hormonların bı problem yok dımı bu arada

amin cnm inaşşalh . ovulasyon testlerınden kullanbılırsın cnm burdakı ardaslarım kullanıyorlar tavsıye ederım o zaman halvet gunu ayarlayabılırsın .hormonların bı problem yok dımı bu arada

vallla yok görünüyor labaratuvar sonuçlarımda..anlıyorsan eğer resim gönderebilirim cnm özelden..

vallla yok görünüyor labaratuvar sonuçlarımda..anlıyorsan eğer resim gönderebilirim cnm özelden..

tatlım 10dakıkadan once özel msj yazamıyorum oyuzden buraya yazıyorum provblem olmassa.etkısını azaltabılır evet bırınden bırını bıraskman lazım.incir kurunu yapmışmıydın buarada

tatlım 10dakıkadan once özel msj yazamıyorum oyuzden buraya yazıyorum provblem olmassa.etkısını azaltabılır evet bırınden bırını bıraskman lazım.incir kurunu yapmışmıydın buarada

tamam canım sorun değil tabi yazabilirsin..
incir kürüne hiç başlamadım daha...

cnm ıncır kurunu bence bı dene derım ben yumoşlar ıcın cok ıyı oldugunu soyluyorlar

tamam cnm aklımdaydı zaten onuda yapayım anasını satayım.))))
bizim bebişler dombili bişi olucaklar bu kadar şey yiyoruz içiyoruz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…