Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr size haber veremedim ksuura bakmayın...
tiroidim yüksek çıkmış o yüzden doktora gittim.
ilaç dozunu artırdık ama yinede emin olamadım bide devlete göstericem.
gebelik değerim güzel yükselmiş..
dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar..
RABBİm herkese hayırlı evlatlar versinn

amin cnm benım cok sevındım beklıyodum bende senden bı haber .eee soyledınmı esıne peki.troıtle ılgılı naptınız pekı cnm

amin cnm benım cok sevındım beklıyodum bende senden bı haber .eee soyledınmı esıne peki.troıtle ılgılı naptınız pekı cnm

doktor ilac verdi ama başka doktora da gitmek istyorm.
eşime hastaneye giderken söyledim çok sevindi
ama beni sinir ediyo
utanmasa hareket ettirmeycekk

yavru ceylan senin düşüğün oldumuydu yaa olduysada kaç ay sonra hamiş kaldın geri :26:

doktor ilac verdi ama başka doktora da gitmek istyorm.
eşime hastaneye giderken söyledim çok sevindi
ama beni sinir ediyo
utanmasa hareket ettirmeycekk

ee napsın adam sekercım tabı oyle yapıcak ıkı canlısın artıkın ay cok sevındım ya ve tarıhınde super 12.12.12 Allahım ozamanı hayırlısıyla gormeyı bebegını kucagına saglıcakla almanı nasıp etsın ınsallah

1 kimyasal 1 düşük var canım.
düşükten sonra 4. ayda geldi benim meleğim
darısı siizee..
sende ilk aydan hamiş olursun

ohhh hayırla kucağına al inşallah kuzuuumm inşallaaaaaaaahhhhhhhh ben de kaza olmadığı sürece bu ilk üç ay düşünmüyorum üç ay geçsiinn hemn olsunistiyoruumm

vvvvuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvv ayağımı sürüdüm sanırsam girdiğimde topiğe kisme oktu dolmuş şimdi topikimiizz

canım tebrikler
tiroid ile ilgili merak ettiğim birşey var nasıl ölçüm yapılıyor kan mı veriyorsun.

evet tarih çok hoşmuş bende yeni farkettim :))))
sağol kuşummm

ohhh hayırla kucağına al inşallah kuzuuumm inşallaaaaaaaahhhhhhhh ben de kaza olmadığı sürece bu ilk üç ay düşünmüyorum üç ay geçsiinn hemn olsunistiyoruumm
İNşallah canım...
RABBİm hayırlı vakitte göndersin meleğiniii

Oflu arkadaşım ya sen kaç gün sonra yapmıştın testini ?ilk testi yani!!

canım valla ne diyim adete 4 gün kala falan yaptım ama çoooooooook silikti.
en güzel testim dün çıktı
baya koyulaştı yani.
erkenden yapmayın adete en az1-2 gün kala yapın yapacaksanızda

tatlım benım esımınde dogum gunu 22 nisan 19 adet tarıhım ınsallah dogum gunu hedıyesı verebılırım ya
inş canım ya ne güel olur dimi en güzel hediye onlar icin...rabbim nasip eder inş...

canım cok sevindim her şeyin yolunda gitmesine troidde ilaclarla düşer hic canını sıkma...bu arada cizelgen hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin

selam kızlar

saol canım benim.m..
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallah
12 çıktı ama 50 mg verdi.
bir de devlete gidicem güvenemedim

saol canım benim.m..
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallah
12 çıktı ama 50 mg verdi.
bir de devlete gidicem güvenemedim

amin canım inş...

git tabi ama canını sıkma tamammı bebişini düşün ay daha minicik ya maşallah...kız benim burcumdan olcak inş o tarihte dogarsa :))

hemde ne hedıye olur bılıyomusun cnm caktırmıyo ama oylesıne cok ıstyokı ben uzulucem dıye bışey demıyo hıc cocukları cok sevıyo zzaten bıde kendı cocugu olursa, Allahım yardım et rabbım en yakın zmanada bızlerde tadalım bu gusel duyguyu

selam arkadaşlar ben forumu takip ediyordum bir süredir.ama hamilelik için bi çabamız yoktu konulara dahil olamıyordum :)
şimdi eşimle istiyoruz ve bu ay iki denememiz oldu.sonrasında ben şehir dışına çıktım. tabi ilk deneme olduğu için pek ümitlenmemem lazım ama elimde değil.birde sitedeki yumrtlama hesaplayıcısına baktım en yüksek hamile kalma şansımın olduğu gün 3 nisan. o tarihtede eşim yoktu :)bizim en son deneme 1 nisanda oldu.yani gebelik için yumurtlama gününü mü beklemek gerekiyo.böylede sipariş gibi oluyor duygudan yoksun.ben bir aşk çouğu dünyaya getirmek istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…