Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ofluuu canım ıyı yukselmıs hormonun tebrikler sağlıkla al kucagına bebeğini :)

canımmm gözün aydınnn, ne güzel herşey yolunda allaha şükür
inşş daim olsun kucağına aldığın günleride görürsün
darısı bizlerin başına sağlıkla gelsin meleklerimiz

günaydın güzel anne adayları

nasılsınız batlar yaklaştı mı iyice kızlar listeyi bulamadım sıra kimde bilmiyorum ama sabırsızlıkla sizlerden iyi haberler almak için bekliyorum

oflumm nasılsınn... Elif söyledi tsh çok yüksek öıkmış dr gidecekmişsin ne oldu balım dr ne dedi bir risk biriey yoktur inşallahh.. İlaç vermiştir herhalde dimi...

asılsın kuzuuummm
iyiyim bebeğimmm sennn :)

canımmm gözün aydınnn, ne güzel herşey yolunda allaha şükür
inşş daim olsun kucağına aldığın günleride görürsün
darısı bizlerin başına sağlıkla gelsin meleklerimiz
sağol canım benim yolunda inşallahhh :)))
darısı sizlere olsun tez zamanda...

günaydın güzel anne adayları

nasılsınız batlar yaklaştı mı iyice kızlar listeyi bulamadım sıra kimde bilmiyorum ama sabırsızlıkla sizlerden iyi haberler almak için bekliyorum
:))
ne zaman gidicem kese görmeyeee :)
günaydınnnn sana da :)
oflumm nasılsınn... Elif söyledi tsh çok yüksek öıkmış dr gidecekmişsin ne oldu balım dr ne dedi bir risk biriey yoktur inşallahh.. İlaç vermiştir herhalde dimi...
iyiyim bebeğim 11.75 çıktı dahiliyeye gittim
ilacın dozunu 50 mg yaptı
1 gün 50 bir gün 25 mg al dedi.
4 hafta sonra kontrole çağırdı
ferdayla paylaştım durumu
ilacın dozu az geldi bana dedi.
ne biliyim kafam karıştı işte.
birde devlete gideyim diyorum

anladım canım valla diğer hormonlardan anlarım sorun yaşadım onlardan ne kadar ne alınır bilirim ama bu hormona sorun olmadığı için bir fikrim yok açıkçası. Doktorun da bir bildiği vardır herhalde.İçinin rahat etmesi açısından başka yere dee gitmen iyi olur tabii bir can taşıyorsun sonuçta insan kendini değil onu düşünüyor birşey olursa diye..Rabbim korusun İnşallahhh... İlacı da varmış zaten düşer kontrol altına alınır merak etme canım benim.

Canım 0... ve 1 oranlar arası hamile kalınabiliyor diye biliyordum! şimdi yazdıklarınla daha çok ümitlendim.Çok dikkat et kendine .Değerin yükseliyomuş çok güzel buu tebrik ederim yavrucak tutunuyo annesine ..Birde tiroidi ni kadın doğumcu mu takip ediyor? yoksa endokrinci mi?biliyosun ya bende senin gibiyim! olası hamilelikte ilaç ayarı nasıl olur merak ediyorum çok..?Birde biyerlerde okumuştum hamilelikte artarmış tsh kimisnin sadece hamilelikte bile artar doğumda geçermiş..İnşallah doğumdan sonra geçer gider.Kendim içinde böyle dua ediyorum çünkü :)

iyiyim bebeğimmm sennn :)
sağol canım benim yolunda inşallahhh :)))
darısı sizlere olsun tez zamanda...

amin canım inş.
o kadar istiyorumki aralık annesi olmayı,
eşimde bende yılbaşı çocuğuyuz, eğer bu ay gelirse
bebeğimde öyle olacak. hep öyle hayal ederdik..
ne olurrr rabbimmmmmmmmmmm duy sesimi

ilacı var çok şükür canım ama ilaç dozu kafamı karıştırdı işte.
bakalım ilacı kullanayım da 2 hafta sonra test yaptırıcam tekrardan
inşallah çabucak düzene girer
dua edin bana olur muu

adetin 3. günü baktırmıştım ben 2.85 çıkmıştı arada ilaç kullanıyodum.
benim gebelikte yükseliyor baya.
dahiliye doktoruna gidiyorum canım kadın doğumcu anlamıyor tiroidten.
kafama göre de kullanmak istemiyorum şimdi doktor işte 1 gün 50 1 gün 25 verdi.
ama ben başka bi doktora da gidicem her ihtimale :)

amin canım inş.
o kadar istiyorumki aralık annesi olmayı,
eşimde bende yılbaşı çocuğuyuz, eğer bu ay gelirse
bebeğimde öyle olacak. hep öyle hayal ederdik..
ne olurrr rabbimmmmmmmmmmm duy sesimi
İNşallah bu ay gelirrr bebeğinn canım hepinize dua ediyorum.
hatta dün sonucmu aldıktan sonra da çok dua ettim...
RABBİM kabul etsinn İNŞALLAH

Dün kanal 7 de doktor kunak varya onu izledim.Biri aradı hamileyim böyle böyle dedi.Bir tane doktor seçin sizi hep o takip etsin ilaç ayarı ozman güzel olur doktor değiştirirseniz dengenizi bulamazsınız dedi.Ona göre canım daha erken gerçi umarım hemencik bulursun güvendiğin doktoru.Hamileliğe zararı olup olmadığını bilmiyorum ama dere otu yiyiyin bol bol dedi.dokunurmu dokunmazmı bilemiycem araştırmadım henüz çünkü.Troid dengeleyici yiyecekmiş kendisi..Paylaşmak istedim senle belki faydası olur canımın içi..

Hşçbirşeycik olmayacak gülüm neraklanma sağlıkla alacaksın bu sefer bebeğini kucağına. Resimlerini paylaşacaksınız. Bu haberi almak bile nasıl bir mutluluktır kimbilir ben daha onu bile tatmadım. Allah nasip edecek elbet öyle ya da böyle gelecek meleklerimiz. Ay dün muhteşem yüzyıl vardı orada Cihangir bebek kamburmuş biliyordum tarihten zaten. Ay çocuğu tedavi için cendereye soktular ya gerdiler ellerini ayaklarını hemen sesini kıstık kanalı çevirdik dayanamadık o görüntülere eşimin de gözleri doldu. Rtüke şikayet edicem ya olur mu öyle şey bari göstermeselerdi dedi o anı tam göstermediler ama ellerinin ayaklarının bağlandığı sahneyi gösterdiler bir de ağlamasını aman ne kötü şeydi.

canım ya çok sevindim senin adına inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın, darısı başımıza inşallah bakalım benimde 2, 3 güne belli olur umudum var ama bakalım kısmet :))

cnm cumartesi için randevu aldık inşallah o zaman gidicem kese görmeye çok heycanlıyım şimdiden sen ne zaman gidiceksin cnm?

cnm cumartesi için randevu aldık inşallah o zaman gidicem kese görmeye çok heycanlıyım şimdiden sen ne zaman gidiceksin cnm?

Canım sendemi hamilesiiinnn Ben daha şimdi farkettim seni yaa tebrik ederim kuzuuu
Rabbim sizlere bağışlasın, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Sağlıcakla kucağına aldığının haberlerini alırız burdan
Dualarınızda unutmayın bizide emi :) :106:

oflucummm...

hamişlik nasıl gidiyor tatlımm

ayyy Rabbim uzun ömürlü eylesin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…