bu topik uğurlu çıktı 3 günde 2 hamileçıktı... 30 günde 20 hamile çıkar inşallahhhhh :)))))) hahahaha
Canım sendemi hamilesiiinnnBen daha şimdi farkettim seni yaa tebrik ederim kuzuuu
Rabbim sizlere bağışlasın, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Sağlıcakla kucağına aldığının haberlerini alırız burdan
Dualarınızda unutmayın bizide emi :) :106:
hangi markadan testini yaptin ve hangi marka testleri onerirsin canimevet tarih çok hoşmuş bende yeni farkettim :))))
sağol kuşummm
İNşallah canım...
RABBİm hayırlı vakitte göndersin meleğinniiip
l
canım valla ne diyim adete 4 gün kala falan yaptım ama çoooooooook silikti.
en güzel testim dün çıktı
baya koyulaştı yani.
erkenden yapmayın adete en az1-2 gün kala yapın yapacaksanızda
ıyıyım bıtanem sen nasılsın?[/QUOT]
iyi olmaya çalışıyorum canım dün gece idrarla kan geldi bugün dra gittim ultrasonda temiz cıktı idrar ve kan testi yaptı idrarda bazı değerler yüksek cıktı iltihap dedi ama bir dr daha sordum sonuclarımı mail attım daha ciddi dedi kültür yaptır ona göre ilaç kullan dedi yarın yaptırcam bakalım inşallah kötü bişi cıkmaz((( olmadı mail attığım dr gidicem..her ay oluyo bu bende artık bıktım yaaa (((((((((
iyi canımmmmerhaba arkadaşlar bekleme nasıl gidiyor.benim 4 günüm kaldı
oflu nasıl gidiyorrrrr. başladımı bulantılar
canım geliyorum kimse yok bende başka yerlerde dolanıyorum :))oflu onlıne sın ama yoksun nırelerdesın bacııımmm
hangi markadan testini yaptin ve hangi marka testleri onerirsin canim
ıyıyım bıtanem sen nasılsın?[/QUOT]
iyi olmaya çalışıyorum canım dün gece idrarla kan geldi bugün dra gittim ultrasonda temiz cıktı idrar ve kan testi yaptı idrarda bazı değerler yüksek cıktı iltihap dedi ama bir dr daha sordum sonuclarımı mail attım daha ciddi dedi kültür yaptır ona göre ilaç kullan dedi yarın yaptırcam bakalım inşallah kötü bişi cıkmaz((( olmadı mail attığım dr gidicem..her ay oluyo bu bende artık bıktım yaaa (((((((((
CNCMCNM SUAY ATILAN TOZDAN VERIYO OZAMAN DOKTOR BENDEDE OLMUŞTU GEBELIK OLSA BILE ZARAR VERMEYEN BI ILAÇ OLUYO VE BOL BOL SU ICMEN GEREKIYO TATLIM
iyi canımmm
hafif şekilde var henüz pek değil :))
canım geliyorum kimse yok bende başka yerlerde dolanıyorum :))
canım ben oncomed diye markadan yaptım.
4 gün varken silik gösterdi çoook silikte olsa ama güvenilir onu biliyorum...
önermeyeceğim test markalarını söyleyeyim onlardan almayın...
certain
bebetime
d-best
pyroclinic
bunlar sanırım bildiklerim
çook silikte olsa silik çizgi çıkarıyolar.
en çok önerdiğim miratech var o da çok güzel..
bide benim yaptığım oncomed
CNCMCNM SUAY ATILAN TOZDAN VERIYO OZAMAN DOKTOR BENDEDE OLMUŞTU GEBELIK OLSA BILE ZARAR VERMEYEN BI ILAÇ OLUYO VE BOL BOL SU ICMEN GEREKIYO TATLIM
CANIM ANTİBİYOTİK SUDA ERİYEN İLAÇ VE AĞRI KESİCİ VERDİ DR AMA DİĞER DR KÜLTÜR YAPTIR DAHA CİDDİ BİŞİ VAR DEDİ ONA GÖRE İLAÇ KULLANIRSIN DEDİ PAZARTESİ VERCEM KÜLTÜR BAKALIM.. ÇOK KULLANDIM O İLACLARI 1 AY KORUYO SONRA YİNE AYNI ŞEYLER..OFFFFFF OFFFFFFFFF.....
CANIM ANTİBİYOTİK SUDA ERİYEN İLAÇ VE AĞRI KESİCİ VERDİ DR AMA DİĞER DR KÜLTÜR YAPTIR DAHA CİDDİ BİŞİ VAR DEDİ ONA GÖRE İLAÇ KULLANIRSIN DEDİ PAZARTESİ VERCEM KÜLTÜR BAKALIM.. ÇOK KULLANDIM O İLACLARI 1 AY KORUYO SONRA YİNE AYNI ŞEYLER..OFFFFFF OFFFFFFFFF.....
düzelir tatlım duzelır korkma dedıgım gıbı gunde 2.bucuk 3 ltreye yakın su ıcmen gerekıyo bak ozmana gor nasıl ıyı oluyosun
anladım sekercım ne hıssedıyosun cnm nasıl bı duygu
düzelir tatlım duzelır korkma dedıgım gıbı gunde 2.bucuk 3 ltreye yakın su ıcmen gerekıyo bak ozmana gor nasıl ıyı oluyosun
evet cnm bakıcaz artık şu kültürüde verelim.. yarım litrelik şaşal gezdiriyorum yanmda.. neyse şeker inşallah çok önemli değildir çıkacak sonuc benim çıkmam lazım hayırlı geceler..
evet cnm bakıcaz artık şu kültürüde verelim.. yarım litrelik şaşal gezdiriyorum yanmda.. neyse şeker inşallah çok önemli değildir çıkacak sonuc benim çıkmam lazım hayırlı geceler..
tamam tatlım haber et ıyı benı merak ederım
pek bişey hissetmiyorum aslında daha :)
ama içimde olduğunu bilmek güzelll
RABBİm size de nasip etsin inşallahhhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?